Яна Грудева и Антон Хекимян поемат към Африка

Едно от най-усмихнатите и чаровни лица в родния ефир - Яна Грудева и един от най-колоритните репортери на bTV - Антон Хекимян, отлитат към Африка днес.

Обратно в новината

Коментари - Яна Грудева и Антон Хекимян поемат към Африка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и аз мисля,че яна маринова щеше да е много подходяща за този формат.

Пак, пак

Кой го подбутва това моме?То само с показване на зъби и махане на дългите крака и ръце водеща не се става.То там в Африката сигурно ще се слее с жирафите

Тази се води "актриса",но понеже не става за нищо,я изпращат некой дзвер да я излапа в джунглата.ама сигурно животното ще получи киселини.

Антончо ще я резне с пълна сила. Остава и някой Шака Зулу да опъне катеричката.

Според мен Антон ще я н.а.е.б.е., след това и някой ч.е.р.е.н змей!

Ама Б -оклук или -осфор TWC още ли ги има? Жалко за туземците

Янче, беше една от многото на Жорката Илиев! Кой я бута нямам идея, но пък красавица да е - не е!

Много си прав, че и красавица изобщо не е, наистина!

Какви са тези и защо трябва да ми пука къде заминават ??

Бабо, ще паднат шортите:-))

Антон е готин и ме кефи, но тази Яна... тя не обиколи ли и другите телевизии? Откога "паркира" в bTV?

Още едно предаване, в което ще се извърви всичката сволач на българския хай-лайф.

Антон Хекимян е много готин, но тази глезла трябва да си остане тук - ще развали предаването. От БТВ да помислят хубаво по въпроса!!!

И да изключите брояча, и да внимавате да не се изтрие, че още много мераклии лъскат бастуна!

Намирам Антон Хекимян за симпатичен, но Яна Грудева не ми допада нито като визия, нито като водещ. Една Камелия се справя с пъти по-добре от нея с воденето на тв предавания.

Кой ли се интересува от тази новина ?

Бах,ти и колоритния......

WTF ???! най чаровната и най колоритния ?? Свиркадж.йката и тъпото пратена да тропосват африка ..! то лошо няма нали не са на наша издръжка ?

А, кои са звездите, щото тези двамата за първи път ги чувам? Като им гледам програмата, нищо няма да видят от Африка. Такава туристическа обиколка, из бившите колонии, е правила всяка английска бабка. Да пообиколят Западна Африка - Мали, Нигер, Конго. А може и в Судан или Етиопия на изток. За истинските журналисти там е интересно, а не петзвезните хотели, сафарита с джипки и организирани посещения в "автентични" села. Ама за тази работа трябват топки.

О, каква е тази поредна предстояща простотия. Очаквам в скоро време нещо като футболен мач между двата робота на Марс...

Завиждам им за водопада Виктория. А кой финансира тия продукции, това е доста скъпо удоволствие??

Моля ви сменете водещата и ще гледам предаването с удоволствие.

Само да си оправи дефекта в изговарянето на някои букви и да не се лигавят двамата, особено Янка. Иначе изглеждат добре.

Аз имам какво да ям, но ти като не разбираш коментара вземи някоя книга да прочетеш

Антон е доказал се журналист, но Яна 100% е връзкарка.Такава глезла няма никъде другаде. Жалко, може би трябваше да изберат по готина девойка, а не тая префърцунената.

Пак ли простотии бе тате?

Ей, драскачите на вас ходи ли ви се до Африка? Знам че ви се ходи ама няма!Там е за паразити м/у които се въртят пари и разврат.Паразитизма подхранва своята ненаситност чрез алчността която възпроизвежда социалната несправедливост.Тя ражда другата порочна черта на съвременната цивилизация-бедността -робството на 20 век.Паразитизма се възпроизвежда и под формата на "помощи"/социални,хуманитарни и т.н./чието единствено предназначение е да удължат агонията на жертвата/в случая народа/.

Антон е пич и го харесвам много , но това дърво Яна..... по удачна щеше да Яна Маринова.

цялата Mара втасала...

Дано да си останат там, повече храна за нас тук, те и без това са се издули

Очаквам това предаване да е интересно и да научим нещо от него.Дано да не ни занимават с интриги и простотии.Водещата е доста скована и не мисля,че не трябваше да изберат нещо по различно от моделката Янка.

Я си прочети последното изречение?

Хората няма какво да ядат, камо ли да пътуват.Отново по статистика - над 50 % от месечните доходи отиват за храна и домакински разходи, а тъпите продуценти не се спряха да бълват купища лайняни продукции - БЕз извинение.То хубаво хляб и зрелища.. Ама скоро само зрелищата ще останат.А то пък едни зрелища....И тея нещастници - тръгнали на майната си в Африка... Некадърни до безбожие..

Ти пък щото пращиш от кадърност, гледам си прокопсал/а много.Злобата състарява и от нея се погрознява.

те ли са ти виновни, че няма какво да ядеш!?

Уважаеми форумни драскачи, поставени от мен в категорията "на всяко гърне мерудия", моят социален статус е доста висок именно поради качествата ми , интелекта ми и скромността : ) ми , която както знаем краси човека и минимизира следите на ..как ..беше " на злобата, която състарява"..Та.. благодарение на това , не мога да се оплача от липса на храна , дрехи и възможност за развлечения, респ.пътувания.Излишно е отново да коментирам написанато от мен вчера , тъй като изразява моята гл.точка и позиция по въпроса и е отражение на нашата жалка действителност.Пожелавам ви хубав ден!

Антон ми е любимец,но Грудева не я харесвам...не са уцелили със водещата...

Еееееее, пак ли Яна коня? Няма ли нови лица? Толкова хубави и кадърни момичета има.

Тази Яна я бутаха, бутаха по всички телевизии, видяха я хората какво дърво е и че не става за водеща, какво толкова я натрапват. А за Антон Хекимян нямам нищо против, кадърно момче е и му пожелавам успех.

Верно много я бутаха и ...нищо. То от всако дърво свирка не става. Има още една/синоптичка/, която не е за водеща ,ама хубавица и........за България това е достатъчно.

Успех на предаването!

Aми,аз нямам нищо против "връзкаря" Xекимян.

Vryzkarite se urediha kakto vinagi

Африка е любимият ми континет- с удоволствие гледам всички филми и предавания , свързани с него. Дано предаването ни потопи в тази уникална атмосфера ..

за мен също е страшно притегателно място. гледам и чета всичко за там и особено за някои страни. но е жалко, че предаването ще е пак за т.нар. звезди или популярни личности или не знам какво, а не за обикновени хора, които хем да видят нови места да покажаат знания и умения. чак сега разбирам, че ще има нещо такова. работя усърдно да реализирам мечтата си африка

Споко, Георги Тошев има потенциал да направи стойностни неща както за знаменитости, така и за обикновени хора. Из плявата има и ценни зърна :)