Кафето и колата са вредни за подрастващите

Кофеинът в колата и кафето или в енергийните напитки може да забави развитието на мозъка на тийнейджърите, предупреждават швейцарски учени.

Обратно в новината

Коментари - Кафето и колата са вредни за подрастващите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А цигарите и дрогата?

Ами, аз пък предпочитам вода ЕВИАН в стъклена бутилка, но при цена от около 9 лв. за литър ми невъзможно.

С много по-добро качество е нашата естествено газирана или изворна вода Михалково. Има уникален състав , ама малко трудно я намирам : )

Я, какво откритие!

Милите ми те.Тоталното изперкване на американското общество ,се дължи на телевизията и вредната храна.Понеже те и живота са си го дали на банките ,за да покриват моргиджа обикновено роботи и жената .това води до повишена консумация на готова храна.При арабските страни поради липса на плодородна земя ,и голяма раждаемост,което увеличи в пъти населението им-разчитат на внос на храна.Тя разбира се е евтина,гмо и нитратна.Там сега само войни и извращения.Северните народи -нямат хубава земя--Русия,заля света с бляди и мафиоти.Ние сме в рая.Но тотално ни мързи.Всичко е внос и то евтин.Някой обвинява чалгата.Но тя е външен фактор.Преди 10 000 години е казано в Индия--човек е това ,което яде.Изводите са за вас.

да те индия са цъфнали и вързали

А добър ден! То това не е новина, но ако зависеше от корпорациите, щяха да ги въведат и в менюто в детските градини.

Не пия Кока-кола от месеци, както и каквито и да било газирани напитки, кафето съм свела до минимум, наистина има положителна разлика!

напред кам далголетието *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не само за подрастващите! Но "С кока-кола храната е по-вкусна!" - това гласи рекламен надпис на един магазин близо до вкъщи и ме докарва до бяс всеки път, когато мина край него!

По-вкусна е, защото в сравнение с Кока-Кола ВСИЧКО (храна или напитка) е по-вкусно. Наздраве!

Това се знае от десетилетия : ))) В световен мащаб консумацията на кола и подобни дебилизиращи напитки пада с 3-5% годишно. Аз лично предпочитам пресни плодови / зеленчукови сокове или изворна вода.

Дообре че са сложили снимка на Кока-Кола, ча аз си рекох, ще трябва да оставям ВОЛВОТО. Не мога да си го представя!

Значи по една чаша може, така ли да разбирам ???

Най-голямото зло в световен мащаб е политиката! Разните му там религиозни увлечения също!!!

Се пие най-много кока кола?Сега ми е ясно защо налитат само на бой!Да не споменавам и дрогата.

те за туй у америка са улиго.... тая кола им е гордоста ай да са все така....

всеки ден се друсам с кола и нищо ми няма. То и преди нищо ми нямаше. Естествено че колата е вредна, най-накрая някой да го напише. Само че не знам какво ще кажат производителите.

За нежелания ефект са достатъчно от 300 до 400 г кофеин дневно - четири енергийни напитки, три-четири чаши кафе или голяма бутилка кола. --------------------------------------- Защо се публикумат глупости! Смъртоносната доза е 10-12 гр.

Дадено е НЕ гр. , а мгр.!

Дадено е едва след, след моя коментар. Цитирания текст е от предната версия на статията.