Антон Хекимян води „Тази събота” и „Тази неделя”

Репортерът на bTV с нестихващо любопитство към човешки истории, предизвикателства и места е новото лице на актуалните предавания „Тази събота” и „Тази неделя”.

Обратно в новината

Коментари - Антон Хекимян води „Тази събота” и „Тази неделя” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

харесвам го.успех.дори и да не може да замести Лора Крумова,не е нужно да е като нея,нека си създаде собствен стил на водене.

ох,не исках изказването ми да съвпада с това на предната читателка ПИПИ.стана случайно и после като прочетох и видях че е същото.

Много е симпатичен, а дали ще успее да замени Лора, най-вероятно не. Но ще вкара друг вид чар в предаването. Дано има своята публика, в което не се съмнявам.

Момчето сигурно е заслужило тази отговорна задача с много жертви, бил е на разположение на телевизията цели 10 години по всяко време където го пратят. Телевизиите са кръвожадни работодатели, като другите, взимат ти младостта, спокойствието и ти плащат със слава, която се изразява във всякакви одумки. Включително и тези сравнения с Лора,да, тя е бижуто на тази западаща в момента телевизия БТВ, упадъкът и стартира с паричните спорове с Булсатком когато тя сама си отряза зрителите. Много тъпо, ще си духа супата още.

kokobrais

Пак добре, че не навряха Ани Салич!

Алчна телевизия. Вместо да вкара нови лица - върти старите, че и с по няколко предавания ги товари

Шегувате се

Хм?! Отдавна не съм в българия и не съм го гледал това момче. Все пак дори за размерите на България е необяснимо как един и същ човек е перфектно скроен да води жълти развлекателни реалити програми и сериозни политически програми. Що не пробват с бате Енчо следващия път?

Оп .. Това не било "всяка неделя" а "тази неделя". Значи може и да не е сериозно предаване за политика и да греша. Сори ако съм се изказал неуместно.

Предаването няма как да си остане същото. При много от обсъжданите теми и въпроси Лора Крумова показва ясна лична позиция. Мисля, че Хекимян е по "мек" в това отношение и предаването ще се стане по-сладникаво, нещо от рода на "Преди обед".

Успех Тони, просто бъди себе си!

а следващата събота и неделя ще води ли?

за водещ е чудесен, за журналист имам резерви. Не е подготвен и не е работил друго, много е повърхностен за сериозни теми.

Да имаше повече като него !!! Успех на Хекимян и в това начинание

Браво!Много сполучлив избор!Успех!

На добър час! Харесвам този усмихнат, позитивен и енергичен човек. Надявам се да продължи предаванията и да разшири аудиторията.

Много лъчезарен и добър професионалист. Убедена съм, че ще се изяви като добър водещ на тези предавания. На добър час и успех!!