Нещата, които отблъскват мъжете на първа среща

Препоръчително е на първа среща да направите усилие за външния си вид, но въпреки това понякога нещата, които смятате за привлекателни могат да отблъснат противоположния пол.

Обратно в новината

Коментари - Нещата, които отблъскват мъжете на първа среща | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Със закъснение прочетох статията- уникални коментари!!!Голяма част от пищещите имат страхотно чувство за хумор!:)

Всеки мъж иска да излиза с хубава и поддържана жена, но е важно и да е интелигентна. Само една хубост не стига, ако не можеш да проведеш един стойностен разговор. Повечето хубави жени са много повърхностни, разчитат само на визия, в главата им са само дрешки, козметични процедури, позиране за фейса и едно капризничене и стойки, с които могат да отблъснат всеки сериозен и стойностен мъж. Аз лично харесвам жени с приятна външност, но най-важното е те да са със съдържание. Ако е красива и интелигентна направо е жена-мечта.

Браво.Приятно е прочетеш готино мъжко мнение.Съгласна съм.

Горките мъже. Те пък щото идват идеални на първа среща и си остават такива докато смърта ни раздели :D

А, тая извадка не важи за българските мъже. Тука е обратното ...

Аз съм 175/95 и не страдам от липса на внимание. Искам да ви кажа, че ако трябва да се получи между двама души, почти нищо от гореизброеното не е важно. Т.е. могат да ви харесат и с килограми и без изкуствени мигли и даже без ботуши, а с обикновени маратонки. Важно е излъчването и усмивката. Съзнавам какво казвам и че много хора ще се усъмнят, но го казвам от опит. Бъдете живи и здрави и не се клепайте като за световно - мъжете не ги интересува особено това.

харесвам те по думите.. тъй тъй ..испрати ми жиесема молея те ..

Харесвана като човек, но не и като жена, бъди сигурна, не живей в измислен свят

ами мустаците,космите под мишниците,ръце на въглищар,косматите крака,устата и да мерише на кенеф,косми в ушите и още много забележки за,които може да се пише мноооооооооооого.Дерзайте ;красавици;

Ми такива каниш на първа среща- такива ти идват!

красотата е банално качество у много жени.същинското очарование идва от вътрешня пламък на личността.

Изказване на грозна жена!

Красотата никога, ама никога не може да бъде наречена "банално качество". Първо, не е качество. Второ, култа към красотата малко или много върти света от създаването му.

аз най-много мразя очите очертани с черно и отгоре и отдолу, не обичам и опушен грим, размазано-тип зомби. не харесвам обувки, на които не могат да ходят и само преглабат като камили, не обичам чисто черна гарваново коса и един тон бял фондютен, не харесвам жени с маратонки и опърпани презрамки на сутиен освен презрамките на потника. харесвам жени с рокля до коляното и мек кафяв цвят на косата, големи обеци, средно токче и скъп парфюм.

Не харесвам мъже, които обичат да характеризират жените в облеклото повече от самите жени, не харесвам капризни мъже, не харесвам мъже, които те гледат в обувките, не харесвам мъже, за които основното е тона на косата ти.Общо взето не харесвам гейове.

в статията става въпрос за първа среща и първи впечатления. съсредоточи се.

Викторчо, пасвам на описанието и щях да те взема, но ти ще стоиш пред огледалото повече от мен и ще ми пробваш големите обеци

Викторе, това съм аз, нали?? Седни си, шест! :)

;) браво, харесваш ми, имаш чувство за хумор!

ти ме уби човек не само ти избираш теб също те избират

нямам проблем с жените-харесва им това, че съм висок, с широк гръб и поддържана къса коса. не се бръсна често. относно облеклото предпочитам дънки и ризи(тъмно и светло сини), имам си жена, която идва да глади и да се грижи за тези неща един път в седмицата тъй като аз съм зает с работата си. пред огледалото единствено се бръсна и си мия зъбите и понякога правя секс.

Хубавата кобила личи и ако е с парцали. Грозната колкото и да се старае, няма значенир

за жените нещата не стоят точно така, има такива гримове и козметики, че ще ти падне шапката! ако знае как да се гримира и най-голямата грозница става на модел (това важи до изкъпване...). За перманентни подобрения има пластична хирургия, аз за мен си -не бих, но има решения срещу неестетичния външен вид.

Мен най ме забавляват "вафли" ли им се казва в косата, ситно накъдрено с преса .. Сещате ли се :-)) И пластовете спечен грим, оскубани и нарисувани вежди и прекален рестилен в устните.. Външният вид говори за интелекта мили дами, повече отколкото си мислите!

Ето данни за първа Бг среща: Тя -къса поличка или плитки впити дънки с огромен златен надпис D&G -задължително бяло потниче, от което е препоръчително да се подава силиконов бюст -дълга до раменете коса с три екстеншъна до кръста, прикрепени два отстрани и един отзад -ноктопластика с цветенца -тигрови/леопардови/златни обувки, естествено реплика на Лубутен Той: -гола глава -тясна впита бяла тениска, изпод която се подават татуировки -дънки със златен надпис "Армани" -маратонки - маркови Те двамата седят в най-оборотното кафе и гледат умно в смартфоните си.

е какво ни е . да не забравяме коравото е.....ане след срещата..,с това серизно можем да се похвалим...

Голяма простотия... ако мъжете не гледат душевната красота, значи не са никакви мъже... същото се отнася и за дамите

Душевната красота - ха, ха, ха! Ще ме спукаш от смях! Кой налива в мозъчетата ви тези глупости? Нямам нищо против душевната красота, но без физическа такава.... :-(((

Душевната красота дава ясен отпечатък върху външната. Няма как човек да е отблъскващ външно и да е тайна прелест отвътре. Ета как едни хора заедно с душевната си деградация погрозняват с времето, а от други хубостта струи вечно. /аз не казвам от кои съм...как мислиш, кое е вероятно?/

Не съм срещала мъж, който да е запленен от душевната красота на 100 килограмова запусната "дама" с прораснали корени и олющен лак.Всеки уважаващ себе си човек трябва да има елементарна хигиена на живот и да изглежда лицеприятно.Естествено, далече съм от мисълта, че всички трябва да приличат на модели.Но и другата крайност е гадна.

Нищо евтиво и изкуствено няма в т.н. тонален крем. В настоящето има достатъчно качествени такива,които освен,че освежават лицето,а оказват и предпазващ ефект от околната среда. При това са дискретни, трайни и ако се измиват вечер,по-скоро ще бъдат от полза.

Между "тонален" крем от типа ВВ, СС и ДД и т.н и тен от солариум, подсилен с автобронзант разликата е огромна.

Козметика ли продаваш,кукло? :)

56% от мъжете заявяват, че мразят изкуствения тен. 49% от тях изразяват мнение, че той кара жените да изглеждат евтини, а 34 на сто започват да се съмняват в интелекта. Дали може да чете онази псевдоциганка НЛ ?

ми тя излиза с останалите 44%, а пък цели 66% не се съмняват в интелекта й :DDD

Нека си репетира тогава !

44% плюс 66% прави 110%.

Туй са си направо съвети как да вържем мъжа на първа среща. Моят съвет е по-добър: Купете си второ легло! Ще ви се увеличи шанса! Житейски пример с логика: Една мома всяка вечер преди да си легне, проверявала под леглото, да не би под него да има скрит мъж. След няколко години момата си купила второ легло - да й се увеличи шанса:)

хахаха! много весело :))) /не мога да повярвам, че и тук има минуси.. старите моми са се покрусили :)/

рядко от този тип статии да има добри, но това е добра статия. Съгласен съм с всичко. Колкото по-естествена, толкова по-добре. Да няма на сутринта ""а, до мен лежи крокодил" или "не ме целувай по лицето да не ми размажеш мазилата" или през лятото "може ли с ботушите в леглото, че да не замирише"

"Последният най-омразен елемент от женския имидж на първа среща, според 77% от мъжете, са изкуствените мигли." Алооо забравихте и: - изкуствените цици - изкуствените джуки - изкуствената коса (екстеншъните) - миризмата на евтин парфюм

- изкуствени / преизбелени зъби - изкуствени нокти - изкуствени пози - изкуствен гласец

наи отблъскващото и при двата пола, са хората които се правят на такива каквито не са.

Тази статия не се отнася за БГ мъжете. Тук колкото е по-чалга момата, по-вървежна е..

абе те и на запад вървят, гледал съм ги как се облизват..

Е да, вървят по магистралите и стриптийз баровете, не на първа среща.

Ето моите желания: 1. Супер къса тясна пола, дет се вика едвам да покрива срамотиите. 2, Класически обувки на 12 см ток (минимум) :) 38 ДД бюст 3. Права коса без фафлички 4. Перфектен мани/педи/кюр 5. 20-30 години 6 Богата, поне 5-6 млн Евро 7. Свободна Ами това е засега. Ако отговаряте на изискванията , може да звъннете за оглед.

А ти какво предлагаш в замяна, сладур?

Ама ти отговаряш ли на 7-те точки?

как какво предлага? да й направи "фафлички" на "огледа"!

1. Боси крака с джапанки; 2.Бермуди-надолу -космати крака; 3.Тениска, издута от дебел тумбак; 4. Коса-рошава със съмнителна чистота; 5. Нокти- не поддържани; 6. Дъх-натурален /на бира и още нещо/ Е? Супер нали?

Явно предлага Audi TT, съдейки по ника или пък е само в мечтите му тази смехотворна количка, символ на до-мутренско балгополучие...

Е кво може да предлага....както повечето мъже - един гол уй :D :D :D

Поли тип коланче, нали знаеш кои носят??? Сбъркал си сайта :))))

Много изисквания имаш, трябва да си супер модел, за да искаш девойка с всичко това, което си изброил, че даже и милиони наготово. Я, малко се поспри. Много ти големи мераците.

Аха, това са ти точка по точка оправданията, че не ти става по нормален начин??? Е, нема и да ти стане! :D

Тъкмо мислех, че отговарям, то се оказа, че съм 2 размера в повече. И на полата мама и вика 'колан' - явно не ставам ;-(

За XXL на пет ракии-ставаш.

Ша ти звънна, ейй! Кефиш ма, мушморок!

Само не ми стана ясно как ще различат сега дали загара е от солариум или естествен. :)

Трудно е през Февруари да си във същата цветова гама като през края на Август...

Когато прекалиш, личи много.

изкуствения тен има друг цвят-лайнян (или намазан с лай-a) и няма блясък.

както казва мъдрия български народ "жена на лампа и свиня в кочина, не трябва да се гледат".

Това е само входно ниво на нещата които не трябва да прави дамата. Но и това е достатъчно, засега, тъй като много момичета не оцеляват до втора среща, поне при мен :D

Все те режат ли?

Благодаря за уточняващия въпрос. За неразбралите - не оцеляват, означава че те нямат шансове.

Дрън-дрън, та пляс :) В този смисъл е тази статия.

Най-добре е да свалят всичко накрая!