Модел потвърди връзката си с Лео ди Каприо

Новата приятелка на Леонардо ди Каприо Кат Торес наруши мълчанието на двойката и потвърди, че двамата имат връзка, за която са се разбрали да не говорят пред медиите.

Обратно в новината

Коментари - Модел потвърди връзката си с Лео ди Каприо | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мен тази новата ми изглежда като близначка на Бар Рафаели. А по боя са същите и с Жизел Бюндхен. Има си любим тип жени бат Лео и не отстъпва от него. А, и да са моделки, иначе не стават... Стабиляга е той :) Само дето не му се жени и затова на две-три години пуска ксерокса, след като поредната му избяга...

не фърчел, бг го очаква, до 20-25 години ще снима у нас

Какво му е невероятното - банковата сметка ли, а иначе спокойно може да и е татенце

мога само да му завиждам, защото тази мадама Kat Torres е истинска богиня - след като погледнах няколко нейни снимки, мога без съмнение да кажа, че това е най-красивата манекенка, която Лео е забивал.

Хайде сега!... Богиня е единствено жена ми! Анти-богиня - също! Тази е просто ангелче някакво... :Р Сега сериозно - Кат Торес наистина е страхотна като визия!

Тоя Лео е ебати пича. Дай боже всекиму :)

На мен - не! Ако е възможно да ми даде Кевин Костнър, но от времето на,, Танцуващият с вълци,,!

Ей това им е логиката на българските лешпери.Дано имам парички, че да си сменям жените всеки ден.Вместо да са стабилни мъже със сериозна работа и жена все гледат да си починат и да не се преуморят.

Пич било да си курвар.Да ви имам идеалите.Хахах Дано дъщеря ти я като Лияна.Супер пичка. :)

Живот си живее Ди Кабрио - богат, върти манекенки ... сигурно има и кола-кабрио.

Сто процента имa десетки левове и тениска "D&G".