Scorpions с коледен концерт в София

Легендарната немска рок група Scorpions пристига в София на 16 декември с голям концерт в зала "Арена Армеец", по покана на "Loud Concerts".

Обратно в новината

Коментари - Scorpions с коледен концерт в София | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пари им трябват на хората и затова си правят концерти

на последният концерт подгряващата група ахат изнесе доста по-добър сет от хедлайнерите скорпионс. тоя път съм пас за тях.

Абе те вече не изнесоха ли абсолютно последният си и прощален концерт? Сега пък ново двайсет - Коледен..... Съвсем се обърках!

Ти си ЧУКЧА! В статията си пише!

Чука си ти. Аз също прегледах статията и не пише! Няма обяснение. Нали изнесоха последният си прощален концерт, как така сега пак концерт? А и нали се разпаднаха, кой от къде е, сега пак ли ще се събират? Аз също съвсем се обърках.

Бях и на четирите им концерта в България досега, като се започне от далечната 1993, с участието на Майкъл Шенкер, когато беше и най- силният им концерт тук. За съжаление последният наистина беше пълна трагедия. Въпреки това отново ще бъда там... STILL LOVING YOU!

Бях на концерта им на Академик, излязоха с близо 2 часа закъснение, а валеше проливен дъжд и беше доста хладно, все пак беше края на октомври, ако не се лъжа. Въобще не им пукаше за хората, които седят и ги чакат. Не бих отишъл втори път. И не знам как не ги е срам да идват, след този провал.

Ти на това проливен дъжд ли му викаш. Много се изнежихте. Да не валяло, да излизали на минутата. Концерта си беше супер и огромната част от присъстващите се изкефиха. Няма да липсваш на този концерт (въпреки, че няма как да те навали)...

на някой да му пука за теб, трябва да ти пука сам за себе си- проблем който ви мори вече 23 год...а иначе наистина е чудно как великани от такъв ранг все още идват в ненормално дивия анадол бг...!

Да не стане като Дядо ви Джон , да се оръсите за Бон Джоуви , пък накрая на стареца да му призлее на сцената и да хване пътя за по-добро място. Иначе и на мен ми се ходи, ама няма кинти. Нашата партия и полиция на държат изкъсо на жизнения минимум.

Дадох достатъчно, за да съм най отпред на концерта на Бон Джоуви, ще дам отново стига да дойде, не съжалявам, невярвам, че и някой на стиона съжалява, ти ако не сибила там и незнаеш каква е била атмосферата, си е лично твой проблем, а относно концерта на Скирпиънс там съм отново.Много е хубаво, че в последните години се правят повече РОК концерти дано така да продъжлаваме и за напред, защото наци ята ни се чалгализира, стига толкова. Да живее Рока! :)

Що реши, че Мими е "тя"? Може пък да е "той" :-)

От приятели знам, че последният им концерт в България на Академик е бил много зле, така че изобщо няма да се набутвам с толкова скъпи билети, за да ги гледам. Не са ми актуални вече.

Имам един братовчед дет видял един как яде луканка и било много хубаво ! Как изказваш мнение по разкази и предания ?

не е ял луканка, а чукал неква мацка и било много гот разправят, ;-)

ужас.. последният път на стадион академик беше мега зле... трябва да ми дадат 100лв за да отида пак :)

Това там само се нарича стадион- това си е една ливада.

супер новина!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Живот явно има, но за да се поддържа живота трябват ПАРИИИ! Особено преди Коледа.

Абе за тях ще намерим!...

ми до 10 лв се вадят при добри дни с картон...се ще сбера нещо