Виктория Куприна отпадна от ”X Factor”

Виктория Куприна напусна "X Factor" тази вечер след оспорван дуел със съотборника й Пламен Миташев. Двамата събраха най-малко зрителска подкрепа.

Обратно в новината

Коментари - Виктория Куприна отпадна от ”X Factor” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези предавания нямат за цел да открият млади таланти, а някакви хора да развъртят някакви пари, да ги обърнат и размножат, един вид шоу -бизнес. Ако имаха хуманни подбуди, толкова таланти минаха през ръцете им без никаква реализация във времето. Мислете си деца, дали си струва , да ходите да се унижавате, само за да се видите няколко пъти по телевизията. Вие сте мръвката за тяхната луканка.

ДНЕС ВСИЧКИ ГОВОРЯТ САМО ЗА НЕЯ - АПРОПО, ТЯ СПЕЧЕЛИ. НЯМЯ И ДВА ЛАФА ЗА ТАЛАНТА ИЛИ НЕТАЛАНТА НА ПЛАМЕН :)))

Тъпото в цялата ситуация е , че и двамата не трябваше да бъдат на елиминации. Във спасените имаше поне 3 двойки, които трябваше да си тръгнат. Това обрича това шоу на посредственост. Да си махнеш най-интересните участници още от самото начало, при такава голяма конкуренция на реалитита си е простотия.

За миг си направете труда да видите украинския Х фактор. Там не се интересуват от акцента ти, а дали можеш да пееш. В последното му издание фаворитите бяха Евген Литвинкович от Беларус и Надар Хасан от Армения. Там се явяват певци и от Русия, защото в Русия Х фактор няма. Но украинците нямат предразъдъците да гонят някого, само защото не е от тяхната страна. Иначе на Виктория й трябва време да научи езика и ще успее. Има страхотен глас.

Някак си не мога да възприема Украйна като модел за подражание. А дали Виктория Куприна има страхотен глас и е добра певица е също много относително. Но това, че известно време се опитваха да ни го внушат е факт.

Аз по случайност бръкнах в тубата за Украинския фактор преди 2-3 месеца Останах изумен .Талантите им са НЕВЕРОЯТНИ.

Бибоб, ако не те мързи, виж в нета за какви таланти и какво ниво става въпрос в украинския х фактор, и после пиши дали не е модел за подражание!

По-рано трябваше да отпадне. Две думи на кръст на български не може да каже, пък и претенции големи има. Да си стои в Русия и да си пее естрадата, ръкомахайки. Людмила е друго нещо. Дано дълго се задържи във формата.

ПИШЕТЕ ЗА ПЛАМЕН, НАЛИ ТОЙ ОСТАНА :)))

На тази мацка ,прословутото и мъжле защо съм останала с впечатление че постоянно се явяват по най-различни реалита. Не знам дано не греша но той май участваше в някои от предаванията на Слави Трифанов.Останала съм с обеждението, че двамата постоянно се бутат по разни реалита. Ок няма лошо да са амбецирани,млади хора са но нещо започва да ни се драйфа от тяхната амбиция и от това че постоянно се налагат в някакви формати и прекалено нагло се държат.Сякаш са всьо и вся.

Момиче, моля ти се, научи се да пишеш! Не го казвам като нападка, но просто ме заболя мозъкът преди да успея да ти прочета целия коментар.

Хубаво щеше да е, ако и ти се "амбецираш" да научиш малко правопис.

Харесвам Виктория - откроява се, има хъс, чаровна е и разбира се, че може да пее. Не ме дразни "руския" и български. Предполагам, че така звучи и нашият английски на англоговорящите.

Ок да има глас пее и аз съм съгласна с теб. Но ме дразнеше с тоя гаден руски,предпочитам да ми говорят на развален англииски.

Сюзън Бойл (родена 1961) добива световна популярност с изпълнението си на песента "Имах една мечта" от мюзикъла Клетниците в телевизионната програма "Великобритания търси талант" през 2009 г. В състезанието се класира на второ място. Сега е на първо място по издавани албуми... В БГ талантът се мачка, сени се бързохарчещият се селикон, свежа плът:)))

Във Великобритани печели жена на 48 - с акцент, ужасна външност и ... ангелски глас

Да, но това няма нищо общо с Виктория.

С невероятния си глас тя накара милиони хора да преосмислят представите си за красота и успех. Малко преди смъртта на майка си Сюзън й обещала, че ще направи нещо значимо в живота си, пише Christian Science Monitor. И ето че днес повече от 40 млн. души по цял свят се възхищават на изпълнението й, поместено в мрежата. Бойл не притежава типичните черти на световна звезда. Тя не е омъжена, няма деца и живее в малко селце в Шотландия. Заради имиджа си на стара мома и непокорните й къдрици децата от селото често й се подиграват. Сюзън работи като доброволец в местната църква. Няколко пъти в седмицата посещава възрастни хора, за да им помага. Тази жена с нелепа външност, бедна и безработна, инвалид по рождение, цял живот е мечтала да стане професионална певица.

Абсолютно сте прав/а, но в Бг-то ни никога това не може да се случи.Тук печелят задължително млади хора с минимум някаква връзчица някъде.Никога, ама никога Бг зрителят няма да избере победител с такава външност, пък бил и той с най-прекрасния глас на света.Не сме дорасли дотам.

Паффа и Металика !!! Никакъв шанс за руската девочка !!! Съвсем заслужено и естествено е той да продължи . С това си изпълнение Паффа показа кой е мъжа в това шоу и няма нищо нагласено !не говорете глупости аматьори ,като не познавате шоуто!!!

Тук никой не се и сеща и не пише за Паффа - дали ще остава или не - все тая, той не е фактор. Тук пишат за ВИКТОРИЯ и СИЕ

Жената си има талант, но правилно отпадна. Ако някой българин се беше явил в Русия и то с такова нино на руски, какъвто е нейния български и с проблемен английски щеше да отпадне много по-рано.

Амбициозна нагла рускиня!Само с амбиция не става!Пламен беше по-добър!

Самият факт, че пишем, показва, че НЕ ВЯРВАМЕ нито че има правила или, че има ЖУРИ. Всички са ПИОНКИ от нечия игра - като в сериалите: изиграват си поредната серия - подигравка с хората - зрители и участници:))))))))

Ей, какво толкова ви е направил рапарът от Варна...или може би се плашите, че той е следващият Х фактор...ами вместо да се питате защо проследете един епизод в американската версия и сами ще откиете отговора

Е, най-накрая тя отишла вкъщи при свой муж. Не можеш да си начинаещ певец, а не световна звезда, и да очакваш българската публика да те хареса като и говориш руски. Публиката не те преима като свой. По подобен начин, преди години, загубиха авторитет и някои наши известни певици, които след по-дълъг престой в чужбина се връщаха с България и започваха да говорят български с акцент. Тия номера не минават. И честно да си кажа, у мен остана едно впечатление за лансиране на това момиче. Мисля, че в кастингите отпаднаха други, които бяха по-добри.

Ама моля ти се много по-интересно е да грачиш като някой негър обясняващ социалния си проблем с дрогата. Баскетболистчето-рапър е най-великия певец вероятно

Не знам за кой рапър говориш. От изпънител до изпълнител има разлика. Предполагам, че никой не се е обидил на AC/DC, че говореха на английски на концерта си в София.

Ако рапърът е ЧУЕКА от Варна, той според мен също не е по-добър, но не отиде на елиминации, зашото зрителския вот не го прати там. Ако вота е честен, мога само да кажа:Зрители (публика), какво да ги правиш. Хубави-лоши, никой певец не може да ги прескочи, защото само от тях зависи дали изобщо ще е певец. Е, в България можеш да се наречеш голям певец и да въртиш клипове и песни по радио и телевизия, без да можеш да пееш, независимо от това дали някой иска да те слуша. Пари и връзки, но това е друга тема. Или пък не?

Вчера падна и последното ми съмнение че този път може да има реално класиране. Обявяват се "някакви" резултати от гласуване и после журито си избира кой да продължи. Интересно ми е кой е и на половина толкова добър вокално и като представяне колкото Виктория? А пък това че съм седял на 3 метра от Заки докато той е уж на живо по телевизията изобщо няма смисъл да го казвам

А да не в същия момент и ти да си бил в телевизията?!? Стана ми интересно. Докажи ми по някакъв начин, че вчера предаването е било записано по-рано, въпреки че на живо в него, между 22:00 и 23:00 обявиха край на гласуването и съобщиха резултатите. Интересно ми е, дали тогава сме гласували, без това да има някакво значение за вота, а само за да ни вземат парите.

Самият факт, че пишем, показва, че НЕ ВЯРВАМЕ нито че има правила или, че има ЖУРИ - всички са ПИОНКИ от нечия игра - като в сериалите: изиграват си поредната серия - подигравка с хората - зрители и участници:))))))))

Не говоря за вчера а за прословутата вечер с големия "технически" срив. И не бях в телевизията а в Heppy. По времето когато "живото" предаване започна Заки с компания спокойно се се забавляваше и вечеряше. А дали гласуването или не е реално показва само факта че до момента аз лично не съм чул веднъж да е казано кой колко гласа е получил

Да ми излизаш на сцената на Х-фактор без грам познания по английски език си е жив срам...сори мацка, но ти НЕ беше за този тип формат!

Сорито не е за мацката, а за журито, което лъже участниците - взима неподходящите и изхвърля подходящите

Абе критикооо, нали живеем в България, защо трябва да знаят и пеят на английски?!Във Великобритания карат ли ги да пеят на български, китайски, руски..., за музиката няма език...Не е ли по-важно да могат да пеят, да не наричат говоренето на някой участници -пеене и да ги прехвалят, когато и малките деца се плашат от фалшивото им пеене.

Успял е този изпълнител, който може и се стреми да излезе извън границите на страната си, да стане известен във все повече страни по света, да завладее нови хоризонти - само с български език Bubu това няма как да стане, освен ако амбициите му не са да си остане само в границите на страната си.

Бубу, в Скандинавия и Холандия също английския не им е официален език, но всеки го говори и почти всички песни са им на английски. Абба нямаше да станат световно известни ако си пееха на шведски. Това е реалността в 21 век и за млад човек имащ амбиции да постигне нещо е задължително да владее този език!

Солнце е по-добре

Поправете си заглавието на песента, скъпи редактори

Отново ще спечели някой лайк Рафи :))

Хубавите близначки Влади и Алекс ги изхвърлиха, защото не си бяха нучили втората песен и на елиминациите се издъниха. Не можеш да излезеш на елиминации и да не си знаеш текста. Прекалено много самочувствие без покритие. Доколкото прочетох Алекс била в топла връзка с един от оператироте в предаването. И е мислела, че изобщо няма да стигнат елиминациите.

И ние ги гледахме и не забелязахме такова нещо. Откъде бе ги чувате тези клюки :)))? За твое сведение, техните конкуретки бяха ужасно фалшиви, а една от тях оператора я даде как буквално цялата се тресеше от нерви и не изкарваше никакъв глас. Е нищо, дръжте си ги с ниското самочувствие без покритие. Дано да просперирате.!

Първо сама гледах изпълнението на близначките, които не си знаеха текста. И го караха на тра-ла-ла. Второ гледах снимките им на партито на новата музикална телевизия преди няколко дни. В друг новинарски, а не жълт сайт. Извинявам се, но намерете тези снимки и вижте как изглеждат там. На нас не ни трябва друга Лора Караджова, която излиза на сцената гола, а преди това се е нафрашкала с наркотици, нали?

я кажете , защо разкарахте НЕУПРАВЛЯЕМИТЕ близначки? Също като Саня, която също беше НЕУПРАВЛЯЕМА ? ВСЕКИ КОЙТО ИМА ГОЛЯМ ТАЛАНТ Е НЕУПРАВЛЯЕМ. Само хората с характер са способни на прогрес. Другите са послушни изпълнители. Или вероятно шефа е много чувствителен на тема САМОЧУВСТВИЕ НА ИНДИВИД С ТАЛАНТ ПО-ГОЛЯМ ОТ НЕГОВИЯ

За съжаление си отиде участник от един от най - добрите отбори този на Любо...но това е, дали публиката харесва фалшивите момчета на Саня, или всичко е нагласено може само да гадаем...едно е ясно, по отношение на пеенето не Вики трябваше да си тръгне, а Мартин или прехваления Наско, който само в рапа е силен

Безспорно Виктория пее в пъти по-добре от Пламен. Махнаха я заради езиковата бариера, защото нататък ще й и трудно. Аз пък се чудя на телешкия възторг на публиката на онова рапърче Наско, което е и волейболистчне с огромното самочувствие и с пълната некадърност да пее. Него кой го поддържа?

Според мен другите съдии мъдро използваха ситуацията за да отпратят един сериозно заплашващ техните групи конкурент. Вики наистина е по-широкопрофилна от Пламен и влага чувства, преживява изпяното. Езика може да е бариера, но всяко нещо с времето си. Недейте забравя, че тя учи български и в същото време английски. Не и е никак лесно и според мен напредва доста добре!

Поправка:"баскетболистче"...

КЛАСИРАХА КУПРИНА ЗА ФИНАЛ, А СЕ ОКАЗВА...ЧЕ БИЛО ЗА БЪЛГАРИ С ДОБЪР БЪЛГАРСКИ И АНГЛИЙСКИ. ЗАЩО ПРЕКРАСНАТА ВИКА - ЗА НЕЯ ДА СИ НА СЦЕНАТА Е ПРАЗНИК - ЗАЕ МЯСТОТО НА БЪЛГАРИН С ТАЛАНТ??? ДА ИМА ПО-МАЛКО КОНКУРЕНЦИЯ ЛИ? СИЛАТА ДА ОПРЕДЕЛЯ ТУК ИМА САНЯ. ТЯ ПОДКРЕПЯ ПЛАМЕН ОТ САМОТО НАЧАЛО - КОЙТО МОЖЕ ДА ИМА ГЛАС, НО НЯМА ПРИСЪСТВИЕ - С ДОСТА ИЗКУСТВЕНА УСМИВКА. СНОЩИ БЕШЕ ВЪПРОС НА ЧЕСТНОСТ И ДОСТОЙНСТВО ДА ИЗБЕРЕШ КУПРИНА - Х ФАКТОРА. ЗАТОВА БЕШЕ ТЪЖНА ВИКТОРИЯ - ТЯ ПЯ С ДУША; ПЛАМЕН РЪМЖА С НЯКАКВА АГРЕСИЯ, ОТ БЕЗСИЛИЕ. МНОГО СЕ НАДЯВАХ НА ИСКРЕНОСТТА НА ЗАКИ, УВИ...

Да не ти е запецнал SHIFT-а или CAPS LOCK-a на клавиатурата? Не се стискай, хубавите клавиатури са около 20 лева.

Отново викането победи пеенето.Смути ме и това,че една от водещите каза,че всички момчета били спасени още преди оповестяването на всички резултати.

Прочетох мненията до тук и ми се струва че е добре да спомена няколко нюанса: - Куприна има трениран глас, но нищо особено; Пее адски настървено и амбицирано, даже злобно, а не трябва - това не е битката за Сталинград, а конкурс където освен да пееш правилно трябва да се демонстрира и дали си схванал емоционалното послание на песента; Доказателство (освен на слух) е и факта че се поти като във финландска сауна. - За една година нормален човек би научил повече езика на държавата в която живее, но тоя проблем го имат всички рускини - те смятат че света се върти около тях. Т.н. и мъж горкия още не е схванал, че тя гледа на него като на ходещ EU паспорт и работна виза. - Снощи не гледах, само слушах телевизора, но да обвиниш публиката за собствения си неуспех показва болни амбиции и ЗЛОБА. - Саня и Заки са "музикални" продуценти (кавичките не са случайни - продуценти са, но музикалното им образование е = 0) - те гледат не само дали някой може да пее, а какъв му е евентуалния пазарен потенциал. В тази връзка за съжаление с най-голям кеф ще теглят ножа на другата рускиня (която е с ГРАНДЕ глас) за сметка на рапиращото миекащо недоразумение от Варна и Котрулев. Изгониха къдравите мулатки близначки защото са неуправляеми за разлика от сливенските близначки въпреки огромната разлика в глас и талант. Специално за част от участниците подозирам че са падали яко кинти, с което обаче ще съсипят иначе нелошо замисленото шоу. Моите лични фаворити са Жана Бергендорф (която ще натирят заради нестандартен външен вид и възраст), Танчето от Бургас и дъртата рускиня. Танчето има най-големи шансове заради възраст и външен вид (освен умения), дано не направи някоя селска изцепка и да се вземе отрано за голяма звезда.

Като ти прочетох анализа в мен се загнезди усещането, че ти ни си човек, който може да прецени дали някой носи Х-фактор /каквото и да означава това/. Като ти прочетох и фаворитите - още повече. "Дъртата" рускиня я знам. Заслужава си да я кандилакт до финали заради сМС-ите. Тази с чуждестранната фамилия е пълна трагедия. Последните и две изпълнения са пълна мъка. А коя е Танчето? Нея въобще не съм я забелязала. Забелязвам обаче, че някакъв Иван , досега няма нито едно добро изпълнение, но е от първите спасени. Аз ако съм рамо до рамо с него на сцената и знам, че съм там единствено заради моженето си, ще се откажа от това пошло състезание на други възможности. Всички момчета са пълна трагедия с изключение на снощи спасения. Сред девойките има много недоразумения, като онова девойче от Казанлък и едно момиче с нелицеприятна физиономия и фъфлещ говор, която редовно се хвърля разкрачена на врата на единият от слушателите зад банките. Кажете и че прави ужасно лошо впечатление на зрителите и ако съм и майка ще ме е срам от нея. За двете рускини мога да кажа само хубави думи. Трябва да уточня, че въобще не съм фен на руската култура и народ, обаче те двете имат нещо, което го няма в нито един от нашите участници - СЪРЦЕ. Техните изпълнения са от цялото сърце и душа, без страх дали не се излагат и как изглеждат отстрани, нещо което веднага беше регистрирано от едната зад банките "Прекалено голям излишен патос". Ами именно този патос е X-фактора, който търсите бе глухи слепци. Друг е въпроса дали за вас този фактор е свързан само с бъдещи печалби за вас.

Не знам човека дали може да прецени кой има Х фактор, но аз имам слух, музикален вкус и мога да гледам. И Куприна не става. Относно другите забележки съм съгласен горе-долу - на Саня отбора тряваше да го изгонят отначало, фъфлещото момиче според мен е от смесен брак и това обуславя някои лицево-челюстни особености. За Жана не си права - беше болна последните два пъти, но иначе има страхотен потенциал, но не и със тази визия.

Факта че не си забелязала Таня Димитрова от Бургас в Х Фактор е достатъчен да не коментирам поста ти изобщо.

божавам този коментар! Все едно аз го написах ..:) п.п. само тйиновете момиченца подкрепят рапърчето...

А вие разбрахте ли, как тихомълком разкараха най-атрактивните близначки с най-големия Х-фактор? За кое ли бездарие разчистват сцената? А давате ли си парите за тези халтурни предавания? А въобще гледате ли ги? Смятам че е обида за обикновения зрител, да гледа как някакви екземпляри, които не могат да пеят и въобще не чуват петлите, да оценяват други екземпляри, които поне във вокално отношение са по-горе от тях.

Разчистват явно за рапърчето Атанас. Саня толкова му се кефи, че вече ставя явно. Ако това е конкурс за пеене, то неговото е художествена рецитация и не му е мястото на финал.

Това състезание не е за пеене. Хората го казаха директно няколко пъти. Това е предаване, което иска да открие нова звезда/звезди. Пеенето трябва да е на ниво, но не е водещо в определянето на победителя.

Какво е това Х - фактор? Конкурс ли? Има ли там конфликт на интереси?

Момичето пее сравнително правилно, но не по-блестящо от останалите. Все някой трябва да отпада в петък и в случая се приложи максимата "изберете българското". И правилно!

Когато ми се прислуша музика, си пускам я Павароти, я Фреди Меркюри, я Пинк Флойд ... световнодоказани! Всъщност какъв е този Х-фактор?!?

потенциала за нещо голямо у всеки. И за да проличи има нужда от място за изява. От там нататък всичко е "пунт и пластика" - ...the show must go on...:)) Ne spa ?

Съгласен съм. Мнението ми беше, че нямам достатъчно свободно време, та да слушам и прохождащи ?таланти?.

Концертите стават все по-скучни.Явно участниците се изчерпиха.И х фактор е нагласен ,както другите подобни на него конкурси.Есемесите на зрителите са само да пълнят нечий джоб.Явно организаторите са решили,че две рускини са много да продължат и са решили да премахнат Куприна,въпреки ,че е уникална.Не,че Людмила ще спечели,но заради годините и атрактивността ще я задържат още малко.Кой ще спечели?Може би това знае Халваджан!

Винаги се чудя какво става с талантливите хора след края на такива предавания. Обикновено нищо. Продължаваме да слушаме недоразумения като Лорчето Караджова и сие. Има едно радио, което върти тъпата и песен по 100 пъти на ден. Ужас!

Там всички имат глас. И пеещи навред. Истината е, че рускинята с великия патос, смешния английски и плачевния, дразнещ руско-български зае мястото на някое талантливо българско дете! Срам, Любо!

Аз я харесвам! Изключително емоционална!

Нахална рускиня!

Да, накрая нещо обидена го раздаваше.

Mъжът и видяхте ли .Той беше най -сърдит.Явно е имал големи планове за жена си.

-подкрепям я за да продължим да работим над потенциала ти. Но, все пак на този етап тя беше наистина най-слаба като пеене. Мисля, че това решение беше и ход на Любо да излезе от ситуацията - бяха се разбрали с другите от журито те да я отстранят :) Не пишете нищо за другата рускиня ? Тя остана само благодарение на руски гласове, думаю я :) Не заради гласа - той е страхотен. Но този формат търси млади таланти, които да достигнат бърза реализация на пазара у нас. Това според журито. От нея какво да очакват в тази насока ?? Ако Людмила не я отсрани журито и тя щеше да остане :))

на конкурса "Песня закавказких народов". Тук е еврозона.

самочувствие ? Не, ние сме с болно комполексарско такова драги ! Еврозона ? Е, заради такива комплексари като теб не сме в нея :)))

Направо се удивих, като Любо подкрепи Куприна, вместо Пламен. Че пее, пее, ама е далеч като глас от нивото на другите участници. А Пламен има невероятен тембър и пее наистина страхотно.

Аз мисля, че Любо искаше да остави Пламен, но чисто тактически каза на останалите, че ще гласува за нея, за да не я обиди и все пак да се получи това, което той иска.

това момиче трябваше да спечели,,невероятна е на сцената, супер глас,..направо да настрахнеш, докато я слушаш и гледаш!! браво момиче!! само не се предавай, със сигурност успехите ти те очакват тепърва!! невероятна си, не го забравяй НИКОГА

тя двете кокошки особено онази с голямата човка убиха предаването

Поне Викториа може да пее за разлика от доста други особено от отбора на тази Саниа и Мариа жалко че отпадна.Успех Вики.

Ако трябва да бъдем искрени това момиче пее, голям талант е , езиците се учат ! Тези, които говорят на чужди езици, не могат да пеят ! Да се надяваме, че Любо ще направи дует с нея и ще имат голям успех !

Момичето пее страхотно и е класа над половината останали във формата! Руският ви бил дразнещ, абе а онзи рапиращия - миекащият, на който не смеят да му дадат една истинска песен... кво прави там освен да изкарва лигите на оная Саня, което се отнася и за останалите от отбора й!!! Всичко е набутване и връзки, каквато е държавата ни, такова е и нивото на музиката и на форматите като този! X factor трбява да го забранят за България! Ако не беше жалко, щеше да е смешно...

Първоначално бях изумена, че я оставиха, защото изобщо не се разбираше какво пее. После на "Wild Dances", която по принцип сме свикнали да слушаме на развален английски, разбрах какво гласище е. Но тази липса на всякаква езикова култура беше много дразнеща за слуха.

Таз руска девойка бих я треснал с удоволствие :)

Подозирам че е възможно тя да те тресне, и то като руски танк .

Тая има по-голяма брада и бакенбарди от тебе бе, само че са изрусени да не личат толкова. Груба работа.

Радвам се. Много българи са отпдали заради лош английски, но 2 в едно и то плачевно... ко? не

Добре стана, че Пламен остана. Наглостта на Виктория просто ме порази! Не може да укоряваш публиката, че не те харесва. Има глас, но с този развален български, по-точно българо-руски дразни. Мое мнение!

ТТипично държание за рускиня!Нищо лично,но те просто са си такива-доста нахални и мислят,че останалите са им винаги длъжни

Напълно естествена реакция, при всеки може да се случи. Момичето се опита да даде най-доброто от себе си и заслужава нашето уважение.