Принц Чарлз притеснен за бъдещето на внука си

Принц Чарлз заяви, че се притеснява за бъдещето на новородения си внук принц Джордж.

Обратно в новината

Коментари - Принц Чарлз притеснен за бъдещето на внука си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ти имаме притесненията, че целия свят работи за вас богаташи.

1 страница и нито 1 дума з аосмисляне на казаното-светът наистина се самоунищозава и науката не слузи за доброто на хората-без знаяение дали си богат или беден,всияко е замърсено и облъчено

е будещето му е ясно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Малей, щом тоя се притеснява за внука си, какво да кажем ние с гайдите?

хи'с фул оф шит . ол крап

Чорлз, не се притеснявай! Няма да ходи да копа!

Ако внукът му прилича на него....то си е за притеснение. Хахаха :)

Е па тоя тъпак който замени една красавица за една камила има ли нещо в главата си та да дава това което го няма на другите?

Е ПА докажи първо ти, че имаш нещо в главата си, като натикаш клавиша за запетайките овреме, та да се разбере какво точно искаш да кажеш... :)))

Е, той е на 64, нормално е да се притеснява :)

Абе ей Чарлз, га разорявате хората с един крик на борсата - нормално и ЧОВЕШКО! Гат Ви отвръщат РАЗОРЕНИТЕ със роботи, мръсни бомби, хакерски атаки и омразо. НЕЧОВЕШКО! Свали ги тия очила и чак тогава ще имаш право да говориш.

Нашето ни е достатъчно, че да мислим за проблемите на розовобузестия клюн. Нерде Даяна, нерде той.

прав е да се тревожи човекът, едва ли детето ще стане точно крал на нещо като британия.

Този индивид, с излъчване и физиономия на конекрадец, е единственият на тоя свят , който може да смени една принцеса Даяна, с една камила. Отгоре на всичко, прилича и на вуйчо си Едуард, който пък смени кралският трон с една американска курва. Явно е пълното израждане на тая династия.

Сеньоре, Това е един от най-уместните ви коментари, не на последно място заради неговата актуалност. Но съдбата на този внук е обвита в няснота, както впрочем и появата му на белия свят (според жълтата преса, де!)

Да беше помислил преди да поръчате убийството на Даяна......

Прав е да се притеснява за внука си. Напрежението сред поданиците се покачва, ако решат да спестят разходи може мързеливците от Бъкингам да бъдат изритани и да им се наложи да работят. А те, както знаем, са свикнали само да ходят на екскурзии из бившите колонии и да си купуват имущество с парите на данъкоплатците.

Ами има защо да е притеснен. Докато отрасне внукът му неговите поданици ще са афро-азиатци!

Дали някой вярва на подобно изказване? Този човек е от раждането си официално лице на нацията, няма начин да избуха такава глупост. Няма как да приравни бъдещето на внука си, който ще бъде крал с бъдещите редови данъкоплатци. Да не говорим, че така поднесени думите му за човечността и техническия напредък нямат смисъл.

Принцът, в резултат на кръвосмешенията в неговия род, е доста осакатен откъм умствени способности. Да си го кажем направо - малоумен е! Затова всяка дума, казана от него, трябва да бъде смятана за велика мъдрост, защото му е коствала огромно усилие.

Ега ти глупава статийка! Да им имам проблемите. Би трябвало да го гризе съвестта относно смъртта на лейди Ди или конския вид на милата Камила, но ....