Генка Шикерова: Мога да споделя всичко с мъжа си

Водещата на „Тази сутрин“ по bTV Генка Шикерова е специален гост в „Търси се“ тази неделя.

Обратно в новината

Коментари - Генка Шикерова: Мога да споделя всичко с мъжа си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Генка ,от ШЕКЕР -МААЛА ЛИ Е?

Изключително неприятна жена. Ани Цоцолькова беше само проста, тази е и злобна. На кого му пука какво можела и ли не можела да сподели със мъжа си. Бахти евтиния ПР.

Не е хубава, има мъжко излъчване! И зъбата! Аз поне това виждам като визия, като професионалист е добра!

Генке, ти може и да искаш да споделяш, ама на твоя Неделчо едва ли му се слушат глупостите. Осъзнай се. Мъжът няма нужда да изслушва безкрайните тиради на жена си - за тази цел тя има приятелки други жени с които да говорят на бързи обороти. Мъжът има нужда от тишина.....и 50 гр. концентрат за по-добро усвояване на тишината.

а ми прави впечатление колко се е разхубави Нели от "Търси се..." - отслабнала и някак по-хубава, за сметка на колежката й, която май е доста състарена

Ако под "споделяне" и то "всичко" се разбира големия (физически най-вече) хуморист дето се криха по ъглите на кафенетата- да права е- споделено е!Поне да си трае и не ни прави на балъци, без да иска пак ни се "издигна" в очите!

Ей,като в холивудски сериал - хем с мъж до себе си, хем съм себе си, хем духовна връзка с родителите и заедно берем рози...Инфантилно поднесена една лична история.

Си е хиенка-като Лора Крумова. Май тя я уреди така бързо и безпроблемно в Бтв. За разлика от най-добрата новинарка на Нова-Мия Сантова,която не може дълги години да намери място при конкуренцията. Не е имала гръб и връзки,а само добро име.

Много си е готина Генка! Да е жива и здрава и тя и семейството и! Много добра журналистка. Не се харесва на комунистите, ами те са свикнали все да им се кланят, да им задават само удобни въпроси...А това ,че мъже се интерсуват от клюки е съвсем непристойно!

Невероятно колко злобни хора . Как е възможно толкова хапливи коментари . Хубава жена и амбициозен журналист.

браво! заради генка шекерова отново започнах да гледам сутрешнят блок на бтв *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

изключително способна и добра юрналистка. невероятно упорита и смела. поздравленя за работата и в сутрешнят блок. мисля че засенчи всички. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Изключително неподходяща ,първосигнална това не е лице за сутришен блок.За разследваща по ми допадаше .Сега ме принуждава да прехвърля на друга телевизия. Голямо желание да уязви или скара някой от гостите.Ще има да чака цел живот да и дойде министър председател в студиото.По принцип смятам че само доказали се журналисти могат да интервюират министър председател и президент .

Това дърво като го видя сутрин в осем по битиви и директно минавам на друг канал. Не знам защо нещо стресиращо ми действа и то сутрин.

Госпожа Шекерова впрочем Пелинкова е от жените който до обяд мразят хората, след обяд себе си.Ако госпожата разбере, че някой може да каже нещо уличаващо властта тя би изпратила самолет да го вземе, макар той да се намира на екватора.

kokobrais

Който или коИто?

кажи си Генке, кажи си, там брояч няма

Прекрасни са .Две слънца.

Грозомирка от село Разтрелцин. По анти женска нема

Ами с мъжа си ще споделиш ми,ти с мене ли искаш?

До кога в Бг ще се бърка---публична личност ,със ЗВЕЗДА!

Когато статията е ПЛАТЕНА ,пада голЕмо ТРИЕНЕ ,за да се ''угоди'' на ПЛАТЕЦА -ПОРЪЧИТЕЛ!

Гола вода като новинарка, много се надува за да се хараса на собствениците, но си остава ГОЛА ВОДА

kokobrais

Боли ма юрдеко!

Откакто тя води сутрешния блок на бтв не го гледам. Сигурно е добър журналист за предване, тип "разследваща журналистика" обаче сутрин рано ми идва в повече нейния ентусиазъм на всяка цена да й отговорят на някой въпрос, та го задава по 20 пъти с тон на учителка, хванала ученик да преписва на важно контролно.

Само някои въпроси задава по 20 пъти, защото така са и казали. Тази заплата трябва да се изкара.

Колко е заплатата??

Ей таз Шикерова много шукаритетна,ве....

По-добре вземете махнете новината, вместо да триете всички коментари под нея, супер-тъпо е

Кой, бе? Кой ги трие тези коментари? Кой, кой, кой, кой трие, бе? Ама кой ги трие тези коментари, кой? Кой, бе, кой, кой, кой?

"В студиото тя се среща с дъщеря си Александра." - студио ли и трябва, за да се срещне с дъщеря си????Иначе детето при бабата и дядото ли е?

Това е добре!

Знаеш ли какъв голям талант е нужен, за да кажеш с две нищо не значещи думи толкова много.

Обаче сутринта в кафенето превключиха на Нова,щото Генка била много неприятна. Наистина не е за водещо лице-с тоя поглед на рецидивист (За разлика от Косьо,който е доста по-приятен от Виктор). А за Л.Нейков-от години се говори за тях. Нито отричам,нито потвърждавам. Всичко е възможно.

А стига де??? Това вярно ли е за Любо Нейков??? Пичове мен ме съмнява - тоя от тумбак не може да си види члена, като ходи по малка нужда - /пиша го заради модераторите така иначе си има по-благозвучна дума/, та пък чак дете ...???? Съмнително ми изглежда:-)))

Може да са свършили работа като беше по слаб, знаеш ли?

Детето поприличва,на ЛюбоНейков.

симпатична журналистка,но жълтата преса много злослови срещу нея.нейния личен живот си е нейна работа,не наша.ние можем да гледаме как работи и там да я коментираме.не е хубаво да я плуят така брутално.

Кой е па тоя дет ти издържа толкоз ?

Много ми е симпатична. Преди години се случи да пътуваме в една туристическа група. Въпреки, че вече беше известно лице, държеше се с всички много приятно - интелигентна, общителна. И сега всяка сутрин я гледам в сутрешния блок на БТВ с удоволствие.

Вземете си оправете заглавието бе

Еееее не се изхвърляю така, не всичко си му споделила само това дето е за казване а другото...!