Коментари - Лияна: Махмуд ме смазваше психически | Лайф.dir.bg
назад

Лияна: Махмуд ме смазваше психически

Фолк певицата Лияна изплака пред Мира Радева мъката около отношението на Махмуд към нея в последните години и сподели, че бащата на детето й често я унижавал и тормозил психически.

Обратно в новината

Коментари - Лияна: Махмуд ме смазваше психически | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И на тоя парите са му малко хе хе ,не ѝ е на високото ниво брейййй Ела фолк джукесо и захапи нежно микрофону

ЛИЯНА Е СУПЕР МАЦЕ НАИСТИНА Е НАЙ-КРАСИВАТА

чалгата не прощава

Според мен, ако се държи добре с него и го обича би могла да привлече интелигентен мъж. Хубавата жена привлича всички мъже, може да ги отблъсне единствено с поведението и капризите си. Тя една жена може да е много умна и способна в кариерата, но да е пълна кучка като характер. От скромния опит, който имам съм останала с впечатление, че мъжете харесват красиви, добри и мили жени. Интелектът също е важен, но не е на първо място. Мъжете обичат с очите си, поне повечето. Лияна е на 33 и изглежда перфектно, може да сложи в малкия си джоб не една и две малки и отпуснати момиченца. Има страхотно тяло и красиво лице, младолика е. Голяма част от жените на нейните години приличат на лелки. Не одобрявам корекциите й, но хубавите черти си ги има и това се вижда. Аз й желая да намери това, което търси. Дано наистина е наясно какво точно иска и търси.

Лиянчето е супер. Много свестно момиче, "тъпотията и злобата" обаче не могат да оценят хубавото нещо.

ГОЛЕМИ ЕКСПЕРТИ СЕ НАВЪДИХА ДА ПРЕДСКАЗВАТ И АНАЛИЗИРАТ КАКЪВ МЪЖ ЩЕ Я ХАРЕСА.АМИ ПРЕДСТАВЕТЕ СИ НЯКОЙ КРАСИВ ИНТЕЛИГЕНТЕН МЪЖ,НА КОГОТО СА МУ ДОШЛИ ДО ГУША СУПЕР ОБРАЗОВАНИТЕ НАДУТИ УМНИЦИ ХАРЕСА ЛИЯНА КАКВО ЩЕ ГОВОРИТЕ ТОГАВА???ИМА НЕЩА,КОИТО БОГ РЕШАВА,А НЕ НИЕ!

За едно е права щастие и любов с пари не се купуват. Това обаче много жени, които се продават го осъзнават след години. Интелигентен мъж трудно ще я хареса, красотата си е красота, но когато не можеш да проведеш един стойностен разговор и срещу теб стои повърхностен човек няма как да стане. Те хората са го казали, красота и секс играят важна роля в началото на връзките, освен тях се иска сходно интелектуално ниво, ценности и мироглед. Само секс не стига за трайна щастлива и хармонична връзка.

ЛИЯНЧЕТО СИ Е ЕКСТРА СТИГА СТЕ ЗЛОБЯЛИ. МНОГО ТЪПО КАТО ИМА ХУБАВА ЖЕНА НЯКЪДЕ И ВСИЧКИ ПОДИВЯВАТ, А ЛИЯНА Е МНОГО ХУБАВА.

едната хубост само не стига. глупава и лесна - направо безинтересна. барзо ще омразне на един интелигентен и стоиностен човек - там е трагедята и. не е за завиждане. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Даро, защо не дариш на екстрата си нов нос, нови устни, нова психика и шепа морал, че да става за нещо, поне!

Добре де, квото било било, но тази жена освен да се увърта около мъже друго може ли?Интересна ли е?Стойностна ли е?Просто няма грам мозък..А и преди Махмуд ходеше с некъв криминален..от 8ми клас сигурно...Викаме им......

ЛИЯНА МЕ КЕФИ НА МАКС, МНОГО МНОГО Е СЕКСИ

Лияна САМА отиде да се оплаква от Махмуд при Мира Радева. Веднага след като напусна апартамента побърза да се оплаква и възмущава пред Йоана от съветите на Мира.Манипулаторка и интригантка се оказа това объркано същество. Все другите са и виновни дори и това, че сама се хвърля в леглата на мъжете и позволява да я опипват по тялото.Да прави каквото си иска. но да не обвинява другите за собствените си грешки и поведение.

Хаиде сега, Махмуд бил виновен. Тя си е смачкана по рождение. Само човек без самочувствие и с някакви комплекси, непрекъснато търси обкръжение - мъжко, което да и се възхищава, да и съчувства, да я гали по главата и на други места. Инфантилна лигла.

Така е и мне ме кефи Лияна, който не я харесва е некакъв смотляк.

ЛИЯНА Е ПРЕКРАСНА, КАКТО КАЗА И КАМЕЛИЯ ВОЧЕ НА НИКОГО НЕ Е НАПРАВИЛА ЛОШО, А ТЕ Я ПЛЮВАТ, МОЖЕ САМО ОТ ЗЛОБА ДА ПРАВЯТ ТАКОВА НЕЩО. МИРА И ИРИНА НА ПСИХИАТЪР!

Засрамете се да плюете младата жена! Като че всички вие сте светци и светици. Млада е сбъркала е. Лично аз и симпатизцирам защото зная какво е да те мачкат психически. От все сърце и пожелавам здраве и късмет в живота!

веднаж да сбаркаш иди-доиди, но все да баркаш, без да си вземеш поука - не си за саяление. парвят и прятел /още като ученичка/ - женен бандит, разстрелян пред очите и. вместо да се стресне се хваща с друг бандит, на които ражда дете. следват вразки с неподходящи маже - женени. е кои и е крив. вече на 3з години, а толкова глупава. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

МНОГО ВЯРНО КАЗАНО!!!

Трябва в чалготеките да има прИмоции: "Зъ жентълмени и телегенти - бесплатно къфе при Лианка"

А физически как те работеше?

Лиянче, Лиянче! Само има един проблем. Джентълмените, интелигентните, знаещите, не си падат по парцали като теб. Според мен, ще поревеш, ще поревеш, пък после пак ще отидеш при някой "Махмуд". И не е вярно, че си нямала избор, винаги има избор. Ти просто си избрала по-лесното ...

Просто жената в момента е в някаква криза. не ми харесва , че търси съчувствие и се оплаква в публични интервюта. Всички ,които я обиждат, да се погледнат в огледалото. С нищо не я превъзхождат. Нито с доходи , нито с изживявания, нито с талант. Колелото се върти веднъж си долу веднъж си горе. Това не означава , че вашия начин на живот е по-стойностен. Със завист и злоба е пълен форума

ТУК ВСЕКИ СЕ КЪЛНЕ В ИСТИНАТА....... А ИСТИНАТА Е: У МНОГО ОТ ВАС ИМА ТОЛКОВА ЗЛОБА.....ОГЛЕДАЙТЕ СЕ В ОГЛЕДАЛОТО И ТОГАВА СЪДЕТЕ!!!

Гледам се и пак не намира в себеси жена, която за пари продава тялото си и после да раздува пред цяла България как не е случила на мъж. Гледам се и май трите букви пред името ми не съм ги взела от дискотека. Гледам се и всеки ден съм благодарна, че намерих мъж с ценностна система и интелект.

И Иоан Кръстител лично да си хванала, трябва ти точно една година с лека депресийка и той ще стане за теб подтисник и изрод и садист...

ДА ВИ ПАЗИ ГОСПОД ДА НЕ ВИ СТИГА ТАКАВА СЪДБА!!! 'ГОЛЯМ ЗАЛЪК ГЛЪТНИ,ГОЛЯМА ДУМА НЕ КАЗВАЙ!!!'-са казали по-мъдри от нас.....

РАДВАМ СЕ ЗА ВАС И НЕКА БОГ ВИ ПАЗИ! НО ЗАПОМНЕТЕ' НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН НА ТОЗИ СВЯТ!!!НЯМАТЕ ПРАВО ДА СЪДИТЕ ОСТАНАЛИТЕ,КОИТО НЯМАТ ВАШАТА СЪДБА!!! Я ПОЗНАВАХ ЖЕНА НА ВРЕМЕТО,КОЯТО ЗАЯВЯВАШЕ КАТО ВАС КОЛКО Й Е ВЕРЕН СЪПРУГА,А ТОЙ СЕ ОКАЗА ПО НЕВЕРЕН И ОТ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОЙДОХА,НО ТЯ ДОСТА КЪСНО ГО РАЗБРА....КЪМ ПЕНСИОННА ВЪЗРАСТ!!!!!НЕ ВИ ГО ПОЖЕЛАВАМ,НО ПО-ЛЕКО СЕ ИЗХВЪРЛЯЙТЕ С ЛЮБОВНИТЕ И СЕМЕЙНИ ЗАВОЕВАНИЯ!!!

о! клето създание, истинските принцовете са за истински принцеси, а ти си принцеска за тираджиите

'Принце',сега Принцовете се женят за хора от простолюдието.Кейт няма благородно потекло и е от село близо до Лондон.Промениха се времената!

Съгласна съм с някои негативи за Лияна,но тя няма вид на типичната съблазнителка и златотърсачка,а по-скоро на наивно и глуповато дете,което търси закрила.Работата ме е срещала с много хора и съм разбрала,че най-много "плюят"по другите тъкмо тези,за които има най-много какво да се плюе.Има толкова много жени с тъмно минало и с добро държание,че чак е страшно.Дали и много от вас не са от тях?

"наивно и глуповато дете,което търси закрила" e точното определение за мастийка... сори

Тази е изключително долна парантия. Преди време разправяше какви диваци сме Българите и колко галантни са анадолците. Пожелавам и цял Анадол да и се изреди, потен и миришещ на дърт пръч.

Много сте злобни!!!

Тоя боклук никога няма да го съжаля и съм сигурен кюрда само да й свирне и пак ще му се овеси на врата и то не от любов, а за да има кой да й поддържа паразитното съществуване. Нещо като ТОЦА Пернишка, която руснака разнасяше като чувал с картофи в багажника на джипа си.

Лияна: Махмуд ме смазваше като Мамуд

Та нима не е знаела за кого се омъжва? Мъжете от арабския свят са такива. Там жената не струва нищо.

Какви са мъжете от арабския свят вие от лични наблюдения ли го казвате?И колко сте запозната с региона и манталитета си личи от факта ,че Махмуд е кюрд,а не арабин.Той прибра Лияна отново след Джизъса,тя е лъгала за него ГДБОП.Нали се сещате,че като наркотрафикант ,и любител на певачки,той не е мюсюлманин,защото исляма забранява и двете неща.А стига простотии или сте от платените към дира ,дето трябва да обърнете новината в тая плоскост.

ти пък нали си последна инстанция :) имаш ли идея колко са двулични мъжете мюсюлмани - в техните държави спазват религиозните догми, обаче като излязат в лошите цивилизовани държави или въобще държави с друга религия където никой не ги търси стават най големите пияндета, наркомани и гледат да онодят колкото се може повече чуждоземни моми. Дори за хазарта който исляма го забранява пътуват в съседните държави да играят комар?!?! Егати лицемерните свине.

Много голяма куха лейка си. Че парите на талибаните идват основно от наркотрафик. Явно имаш много романтична представа за анадолските манафи или са в мокрите ти сънища. Хахахахаха

ей, аверче. да кажеш нещо за мюсюлманите от Афганистан, които произвеждат дрога и снабдяват Европа с него? А? Или май не ти се мисли!Туй мисленето, да знаеш, не се отдава на всеки. Но все пак опитай, може да стане чудо и да ти проблесне нещо...

Чудя се как може да има толкова необразовани хора, че да не могат да правят разлика между араби и кюрди и като прибавим и крайните заключения... Напразно сте учили и сте яли хляба на народа си и родителите си.

Психическият тормоз от мъж е нещо страшно. Особенно ако това е бил любимият ти мъж , а се е превърнал в чудовище. Не обвинявам момичето.

каквото повикало, такова се обадило. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Имаше един виц дето няква катао Лилито се омъжила за арабин и след една седмица звъни на майка си че не издържа и иска да се развежда..и майката що бе маме кво не ти харесва зетят, и булката - ми преди халката ми беше ката 10ст а сега като се омъжих и вече е като левче..и майката я успокоила - ее дъще ти са за 90ст ще се развеждаш ли ма??

До колегите мъже: не лъжете че не харесвате такива жени :)) всички ги харесваме ама само за по веднъж!

Тази ако не си вреше п....та в чуждите семейства щеше да ми е много симпатична, но при положение, че...тц.

Момиче, не може оная работа да ти е вкарана до края и душата ти да е в рая.

Е докъде трябва да е вкарана?

поне до първа база

Този Махмуд който я смазвал психически и прости забежката с Джизъса и и предложи брак.ама виждаш ли,тя не могла да живее в Турция!Права е- жените , които се обличат така в Турция не ги пускат по улиците , а за тях си има специални заведения. А колкото до джентълмена,освен умен и добър ,трябва да е още сляп и глух....и много ,много закъсал!

Предложил и брак! Ти пък да не си присъсътвал? Това са измислици на Лиана от времето, когато обикаляше телевизиите и разправяше как добре я посрещат в Турция, как семейството на махмуд я боготвори и др. Лияна не само има дебилен вид, но явно страда и от някаква шизофрения.

КАК МОЖЕ ЕДНА ТОЛКОВА ПРОПАДНАЛА ЖЕНА ДА СИ МЕЧТАЕ ЗА ИНТЕЛИГЕНТЕН И ОБРАЗОВАН МЪЖ. ДАЖЕ НЕ МОЖЕ ДА ПРЕЦЕНИ, ЧЕ УМНИТЕ МЪЖЕ НЕ СИ ПАДАТ ПО ПАРЦАЛИ.АКО СИ ИЗМИЕ МРЪСНИТЕ ОЧИ И СЕ ОБЛЕЧЕ КАТО ЕДНА ДАМА НА 33, МОЖЕ И ДА ЗАБЛУДИ НЯКОЙ, НО С ТЕЗИ ИЗКУСТВЕНИ МИГЛИ И ОСКЪДНИ ПАРЦАЛИ ПО НЕЯ, ЕДВА ЛИ.

ТОЛКОВА ТЕ СМАЗВАШЕ ПСИХИЧЕСКИ ТА СЕ ЧУДЕШЕ НА КОЙ БОГАТАШ ДА СЕ МЕТНЕШ НА ВРАТА БОКЛУК

Не харесвам такъв тип жени като Лияна!Изкуствени,флегматични,превзети!Използват максимално мъжът до себе си,а после се оплакват!Въобще не я съжалявам.Напротив-нека да е пример за останалите момичета,които ламтят само за пачки с пари и лек живот.Такъв няма!

Тоя Махмуд изглежда не си е поплювал. От всичките анални прониквания, тая направо е изкукала.

Повече от вероятно е, Махмуд наистина да е такъв, какъвто Лияна го описва. А при това положение какво ще стане с нея, когато излезе от къщата на Брадъра? Може да й се случат много лоши и дори страшни неща, може дори и детето й да пострада. Такива типове като Махмуд са отмъстителни. Гадно е това шоу, което подвежда хората да разкриват душите си. Гадни са и тези оплювки срещу Лиана, които са се изсипали тук като от "рога на изобилието".

Ми тя Лиянчето щото много я е страх от Махмуд,ходи така облечена ,че Тервел и видя дамската превръзка.Бърка си по дупките с чужди мъже,къпе с тях и им прави масажи.И то на място дето всички я виждат.Бе вие като лъжете ,мислите че хората са прости колкото Вас.Махмуд я е изритал и отдавна не му пука за нея.Жалбите са да я прибере от ново,защото като излезе от Брадъра,тя не става за нищо пък има големи претенции за всичко.

за тебе само БРАХМАПУТРА !!!

Боклук такъв. Ще си мечтаеш само за такъв мъж. Те умните и интелигентните мъже не са за такива парцали като теб.

Не тъгувай за Тервел Лиянче, сега ББ готвят влизането на Благой Георгиев и тогава ще живнеш.

Аз съм интелигентен, умен и знаещ. Заплатата ми е 900 лв. месечно. Нямам други приходи. Ставам ли за такъв мъж на мечтите?

Щом сам се хвалиш, значи за нищо не ставаш.

Боже хора ма вие наистина сте адски семплички ! За сърказъм нещо да се чували или такива сложни думи в чалгарските главички не влизат а ?

Ееееее ти си гуем ентелект бре! 900лв. заплата...Тва не го споменавай повече. Е па и приходи немаш. Алоу умния я се скрий некъде.

Ставаш, ставаш.Супер си даже.

СУПЕР СИ!900 ЛВ+ ИНТЕЛЕКТ(КОЙТО Е ЦЯЛО БОГАТСТВО И ТРУДНО СЕ НАМИРА В ДЕШНО ВРЕМЕ)=ИДЕАЛЕН МЪЖ

Симпатизирам на Лияна, мисля че е добър човек без грам злоба, и че дори да облече монашески дрехи хората ще продължават да я плюят, защото при нас плюенето се е превърнало в национален спорт, в който сме най-добри. Единствено не одобрявам реакцията и след думите на Тервел, личи си, че много се засегна, но не намери сила и точните думи да му отвърне. А как ме се искаше да постави на мястото му боксьора, който се изкара "света вода ненапита" А що се отнася до всички "морални" мъже и жени, продължавайте да ръсите цинизми по адрес на Лияна, може пък от това да ви стане по-добре и да заспите довечера по-щастливи и задоволени...

Не съм виждал монахиня да си продава тялото поради липса на всякакъв талант и умствен багаж. Не съм виждал монахиня да забавлява простолюдието отваряйки си устата. Пък и за монахини статии няма освен ако наистина не се е случило някакво чудо или добра постъпка. Кажи ми едно добро което е направила тази ? Кажи ми с какво е полезна на обществото за да се изписват ежедневно неща за нея ? И преди да ме контрираш ти акзвам директно имам фондация за деца с ДЦП.

Така е, на който не му се услаждат предлаганите по медиите гадости "плюе". И според "позитивните" чалга мутанти е "хейтър". Има толкова свестни и умни, и хубави български младежи. Но за съжаление голяма част прогонени от България.