Натали Портман: Няма правила да си майка

Американската актриса Натали Портман заяви, че майчинството й е дало да разбере една важна истина: няма никакви правила, за да бъдеш майка. След раждането преди около две години тя е станала по-малко критична към другите.

Обратно в новината

Коментари - Натали Портман: Няма правила да си майка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма правила, да, като ти ги дундуркат бавачки. Тъй много лесно се гледат- само на снимка и на някой рожден ден за разнообразие.

ОТ КЪДЕ СЕ ПРЪКНА ТАЗИ МОЛДОВСКА ССР,КОЯТО ТОЛКОВА КОМПЕТЕНТНО И АВТОРИТЕТНО ОЦЕНИ АКТЬОРСКИЯ ТАЛАНТ НА НАТАЛИ ПОРТМАН ? ХАЙДЕ ЗАМИНАВАЙ ЗА МОЛДОВА И ОЦЕНЯВАЙ ТАМ ТВОИТЕ МОЛДОВЧАНКИ !

Най-вероятно Молдавска ССР е някаква метафора. Родителите и са руски евреи.

В блатото на Холивуд. Каква жена! Красавица, фина, талантлива, позитивна, чаровна. Само Кийра Найтли се доближаваше по едно време до нейното ниво.

Красота и излъчване.

Действително в "Леон" ролята и е изключителна, но все пак Черен лебед , Mr. Magorium's Wonder Emporium , Paris, je t'aime , V като Вендета , Междузвездни войни, Where the Heart Is, Mars Attacks и други! Тя няма слаби роли, слаб може да е филма, но нейните роли са чудесни! Може да не е типичната холивудска красавица, но е чаровна до безкрай!

..и още нещо, има Оскар за най-добра женска роля, както и Златен глобус за второстепенна!

Натали изигра най-добрата си роля в първата си роля май, като малка, разхождайки саксията в Леон. Оттам нататък нито една запомняща се роля и нищо особено акто талант, колкото и да я лансират. Иначе ми харесва има интелигентно излъчване, но само с излъчване не става.

"Черният лебед" е уникален филм и точно Натали Портман изигра главната роля. Справи се чудесно. :)

Да, и после направи скандал, като каза, че за този филм за 6 месеца научила балет. А се оказа че е ползвала двойничка-балерина, която каза, че подобно изказване само омаловажава десетки години труд и лишения на истинските балерини - самовлюбена и помпозна еврейка.

една от малкото, наистина много красиви актриси! Казвам "наистина красива", защото според мен, красотата на жената трябва да е не само физическа, но и духовна.Мисля че Портман има и двете.Тъжно ми е, че вече за почти всяка тема, непременно се коментират комунисти и евреи.Едно време, през 30-те така се почна, а историята само ни учи, че никой не извлича поука от нея!уви.....

една патка мислила, мислила и най-накрая разбрала, че не може да мисли

...благодаря за любезния пост "колега"....той само доказва на каква "висота" е мисловният ви процес! Вероятно, ако ви засадят като зеленчук в някоя овощна градина, чудесно ще се разбирате с околните зеленчуци: )...

пак ли ни занимават с тая противна чифутка

Множественото число на 'някой' се изписва като 'някои', тоест няма й. Коригирайте го.

Еех, тази масова полуграмотност - и в Dir-а ли я има...?

Това беше първото, което ми се наби на очи. Неграмотността е масова, но аз отдавна съм забелязала, че в много случаи (или може би "случай" - въпрос с повишена трудност) потребителите са къде-къде по-напред с материала от редакторите.