Катя от Ритон на корицата на ”Playboy”

Популярната певица направи предизвикателна фотосесия.

Обратно в новината

Коментари - Катя от Ритон на корицата на ”Playboy” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди двайсетина години се засякох с Катя в една сауна,само за жени.Огледах я скришом.Е,по-огромни,яки,издути като яки балони цици,не бях виждала!Не можех да си преместя погледа от тях,гледах като ошашавена..В тялото беше супер-много женствена,пропорционална,без грам тлъстини!И сега изглежда супер за възрастта си.Браво на нея-поддържана жена!

Искаше ми се да видя нещо повече от сутиен.:)

Здравко ще живее 1000 години!!!!

Ле-ле, колко много възмутени соцкритички и соцкритици са писали. Добре, че вече няма другарски съд!

ядем оцветители ,цикламати ,аспартами ,гмо домати и на ето го ефекта ,уви обратен

Хаймани цъ-цъ-цъ Къде бяхте до сега ,че не я снимахте барем по-младичка и дибидюс да лъсне.

Преди млекодойната крава нямаше такова виме От къде го извади брейййййй ?

хо хо хо знам ви аз казвате ,че прилича на крава ама ви стават палатките /\

Абе малко цоцките са скарани ,но на толкова години е нормално все пак. Браво кака ,дай на бате да ги мачка до зори до като заспи !!!

Тази жена прилича на крава.Как не е срам да се показва по ТВ-то??Камо ли в списание????

Ще са нужни няколко страници, само гърдите да се поберат на тях

И още 2-3 издания последващи за г.за й....

....направи предизвикателна фотосесия...Парадирането и навирането на "цици" на тази възраст може да предизвика единствено съжаление към нея.Показва неуважение към самата себе си.Стила и на обличане винаги е бил кичозен.Човек трябва да остарява с достойнство независимо от пола.

Защо не си показа виметата открити -защото са една грозна и отвратителна гледка.

накои хора за да се харесат и да закърпят бюджета са готови на всичко.. много си е повярвала трябва да имаш свински вкус за да ти хареса тая дърта чанта ..просто е голям резил просто...

...я пуснахте тая клюка, щом като половината постове админа ги изтри? Вярно, да има етика, но първо, такава новина предизвиква и съответната реакция, второ, не всичко заслужаваше гумата. Моят пост беше безобиден-няма го, а имаше рейтинг. Ами дай да пишем за Катя като певица, а не като голяма . . ца.

Само да кажа: Мярка за цица-един Ритон. Мярка за нахалност-един Кеворкян.

Ако един Ритон е мярка за ц. - то всички останали имат 1 стотинка от ц. :DDD Не е правилно така!

1 сантиритон

а половинката и кога ще го видиме на корицата на Плейбой ?

Отдавна се носи славата за пищните и форми,крайно време беше да зарадва мъжете!

Колко жалко!Една утвърдена и обичана певица накара днес всички да зяпат пазвата й и да я коментират.Не знам какво търси- евтина слава, пари, себедоказване?Тя има и от трите.И тези, които я знаят от по- отдавна знаят, че въпреки щедрите форми, Катя пее с гласа си и с таланта си.Защо беше нужен този цирк тогава?

Какво лошо има в женската голота?

Ами,хайде майка ти да се съблече !

Браво на Катето! Нека да е жива и здрава и още дълги години да радва хората с таланта и физиката си! Типично по български се оплюва нашето ,а се възхищават на чуждите ,колот и грозни и проскубани да са! и Вярвам ,че всички от пишещите тук(макар и по-млади) -не могат да се опрат на нито на красотата , нито на постиженията на Катето! И за каква възраст говорите?Хубавата жена си е хубава във всяка възраст!

Муууууу!!! :-)))

Тази жена поне едно дете да беше осиновила, а не да ми се разголва на тези години и да демонстира такова огромно само4увствие

Някои коментари са толкова абсурдни, че стават забавни - ти с гордо вдигната глава прекрачваш тази граница. Искрено ме разсмя :) Толкова ли не успя да намериш да злобееш за нещо по-нормално - че дебела, не талантлива, к*рва задето се показва, че е стара или пък грозна, а ти - защото не осиновила дете...

Не ми хареса.. ама никак.

Само в България се счита за голямо достойнство да си покажеш голотиите на първа страница на списание за ръкоделци. А да се разголиш след определена възраст, независимо от физическите ти дадености, за мен е проява на лош вкус, нищо повече.

И защо жените трябва да се срамуват от телата си!?Това си е естествен биологически процес!Нима с изтънченото си зрение не можете да понесете гледката, че и жените стареят!?И какво да не ходят на плаж, да не се носят поразголени, когато им е горещо и се виждат бръчките по телата им ли!?Защото видите ли, капризните ви сетива не могат да възприемат, че тялото на възрастната жена се е променило, отколкото когато е била млада.Все си е тя, с разликата, че кожата е загубила еластичността си, подкожната мазнина е намалила обема си и се е получила нещо като дехидратация на кожата, както когато сушите свеж плод и после се получават стафиди.Какви сте капризни и суетни, вие мъжете, все едно, че вие никога няма да остареете и все ще сте млади и свежи.Като се отвращавате толкова от възрастните хора, как бихте се погрижили за възрастната си и болна майка!?И защо жените след определена възраст не трябва бъдат себе си!?Защо вие мъжете трябва да налагате своите си "критерии", как и какво да правят жените!?Всяка възраст си има своя си чар!Важното е човек да е здрав и да обича себе си, такъв какъвто е, а не какво му налагат определени външни мнения!!Така че, щом Катя е преценила, че може да се снима за списание, нейна си воля!И за нейният чар ще има ценители, освен злобните драскачи!

напълно сме съгласни за стареенето като неизбежен процес, но ако това трябваше да се лансира, лицата на модата и красотата щяха да са възрастни хора. Никой не обижда хората на възраст, просто всяко нещо трябва да е с мярка и естетично - едно е да се лъснеш на корица, друго е да ходиш да се попечеш на плаж, без значение как изглеждаш - докато в първия случай е важно, във втория не е. И това, че следваме логиката и баланса, не означава, че сме злобни драскачи. Просто ти не трябваше да се показваш, мила Кате.

Жена съм, на 35+. Ако за теб "да бъдеш себе си", означава да лъщиш по еротични списания, моля - снимай се. Никой не говори жените, минали определена възраст да се скрият в миша дупка. Но има жени, които остаряват с достойнство, има и такива, които на дърти години решават да показват провиснала гръд. Извинете, но предпочитам да гледам Катрин Деньов, Мишел Пфайфър, които за мен са примери на прекрасно и достойно остаряващи жени. София Лорен винаги е демонстрирала щедри деколтета, но никога не е преминавала тънката граница на добрия вкус. Ако се напъна, мога да се сетя за още примери. Съжалявам, но наистина е чалгаджийско жена с претенции за професионална кариера, талант и пр., да излъщи на първа страница на списание от такъв характер.

Българския Playboy с ритонката да го пуснат със заглавие DartaBababoy!

Така е, ама българиет сме си ориенталци и си обичаме тлъстичко.

Никога не е късно да станеш за резил,Кате! Е,стана! Ама тези старите наистина не знаят кога да спрат!!!

Все едно че е направена от тесто - бухнало, шупнало...

Що така? Playboy, hello! Защо ни поставяте в капсула на времето и ни връщате 30-40 години назад в младостта на леля Катя, когато тираджиите са лепили такива крави по стъклата си - но пак не е същото, крави, но все пак млади. Лельо, Кате, лельо, Кате - що ти трябваше, ма лельо, Кате!

ШООООК И УЖААААС. ФОТОШОП ФОТОШОП

Във фотошоп-а няма нищо лошо. Всички медии го ползват. Проблема е, че това е ретуш за около 20 минути при това много некачествен. Да направиш такава мацаница за корица - това говори много ясно за нивото на родния Playboy.

Ало,другарю Кутев/шефчето е изтрезняло/,в дир-а има новина,че Катя от Ритон се е снимала за Плейбой...да шефе,знам че те се отвърнаха от партията,ама все пак какво да пишем под новината,да не ни помислят за педераси?!?

Красавица е Катя! Със или без фотошоп си има генетичната даденост!Колко жени на нейната възраст изглеждат като нея!Щом са я поканили за снимки, значи са преценили, че жената е сексапилна и желана, и е мечта на много мъже!Да е жива и здрава, и да се радва на успехите си!

Пернишката мадона е по-надарена.

/обидено/ Сашка е ДУПНИШКА!

Не е вярно Дупнишката мадона - Сашка е по-дребна и с цицедържател по-малък размер. Виж Катя е друга класа и размер!!!

ТАЯ СЪВСЕМ ОБЕДНЯ - НЯМА ПАРИ! А В МУЗ.АКАДЕМИЯТА Е САМО ПЪЛНЕЖ - НИЩО ПОВЕЧЕ ! И ДВАМКАТА СА ПРИСМЕХ !!!

Дааааа!За пари човек може да пренебрегне,чест,достойнство,пък и всичко останало.За някой лев и Катето се продаде.Пък мисля,че не са им били в недостатък,ама пуста лакомия!А,че и Здравко присъствал на сеира!Срам и позор!

Душа, в кой век живееш... гъделичка си егото жената, какво толкова. Направили са й със сигурност стлна и хубава фотосесия, какъв срам, какви 5 лв, да не си се родил с дрехи па ти! Друг е въпросът медиите как излизат, че изглеждала на 20 и т.н., като реално тя е толкова шопена, толкова е загладена, на живо няма нищо общо, толкова ужасно сбръчкана е, че боли.

Абе тъпанарчета не можете на малкия пръст на леля си Катя да се закачите. Нищо не разбирате от изобилие. На едни давам с два пръста на други с каскета. Божи работи!

След Лили Иванова е направо като агнешко.. Не мога да повярвам, че може някой мъж да хареса тази провиснала плът на гърдите - поне на мен като жена ми е крайно неестетично!

Така е Пич, съгласен съм, все едно гледам 2 задни бузи, облечени в сутиен или дълбоко деколте. ( виж пак снимките!). Остава само и да пърди през деколтето си и ето ти директно "с дупето напред"

Бай Пенчо голямата ц.ца си е голяма благо. Вярвайте ми.

"Плейбой" е единственото мъжко списание печатано и за слепи. След дни търсете специалното първо издание и у нас.

За броя с Ритонката ли става дума ;)

Прозорливостта Ви е похвална ;)

абе хеитурчета , много сте смешни. на катето нито и пука какво пишете, нито даli "става" и ще я "таковате", нито пасва ли ви размера или не. неа са взели и и са и дали фотосесиика, не вас:)))))) и хонорар са и платили :))))) чатнахте ли?

Катя защо винаги избира сутиени, които са по-малки от гърдите и? Това правят обикновени жени с малък бюст. Изглежда отблъскващо, а не секси. Тия увиснали торби пълни с плът...

Сега беше момента точно този специален брой да излезе и като първи брой 3D вариант. Ама тогава нямаше да могат да се съберат списанията в реповете.