Венета Райкова разтревожена как ще прекара РД съпругът й

Половинката на ВИП водещата на "Горещо" Тихомир има рожден ден идния вторник и Венета отсега се опитва да отгатне "какво ли ще вкарат" за мъжа й в къщата.

Обратно в новината

Коментари - Венета Райкова разтревожена как ще прекара РД съпругът й | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

венета да не се оправдава че тишо е овен и като тропне по масата и край това не е верно за овните ние в къщи сме три овена и си живеем чудесно в разберателство

венета да не се оправдава че тишо е овен и като тропне по масата и край това не е верно за овните ние в къщи сме три овена и си живеем чудесно в разберателство

В понеделник Десислава ще напусне ВИП БРАДЪР, Много жалко, че такава умна, смела и решителна жена като Vera не е сред участниците в това издание, та да има поен още един участник на ниво като г-жа Венче. Да си злобеят двете, да си гукат за Паоло Куельо и да се издигат взаимно в очите на слепите.

Най-готините в къщата са Азис, Венета и Калин. След като Азис сам излезе, надявам се до края да останат Венета и Калин (но май 2-рия е по-голям любимец). Доколкото става въпрос за групичката около Азис...напомнят ми за една гадна и долна 3-ка - близначките от ББ3. Бяха най-отвратителните същества, интригантки от всякъде и накрая точно те да вземат парите...нямам думи. Но не смятам, че Венета е като тях, тя не интригантства, и си казва нещата в очите. И какво като е попитала кой с кой е спал и т.н.? Не ви ли беше интересно Азис като каза, че не прави секс? Ами и тя иска да направи шоу, е не си подбира много точно думите, но пък не го прави със злоба, за разлика от 3-ката! А Катето само говори, как щяла да й каже това и онова, и само я обсъжда зад гърба й, това ли се харесва? Но ако съдя по ББ3, май точно това се харесва, което е жалко. Много я харесвах преди Катето, но ми падна в очите! И да кажа още нещо, след като толкова Ви дразни, че Венета навлиза в личното пространство на другите, защо тогава четете жълтата преса, слушате клюките за кой ли не, и дори ги коментирате??? Тя поне пита директно тях, пред камерите, а не си измисля, като повечето вестничета! И оставя на Вас, зрителя, да прецените дали е вярно или не!!!

do Irka: Madam, njama takiva modi. Ima hora, koito namirat za normalno v dne6no vreme da ne se pravjat na na6to, koeto ne sa i da se syobrazjavat s predstavite za tova koj kakyv trjabva da byde spored takiva kato vas. Ako jelanieto na horata s homoseksualna orientacija da bydat prieti v ob6testvtoto, v koeto jivejat i da se realizirat spored vyzmojnostite im e Bolna Ambicija, to sy6tite ima i vseki 4ovek s heteroseksualna orientacija.

У нас сега на мода е да си ГЕЙ.Характерният за българите консервативен морал е минало и ние се радваме на изцепките на хора с болни амбиции. С цената на вси4ко те успяват да предизвикат шум около себе си и да станатЗВЕЗДИ.

Вие не сте ли изпитвали злоба, ненавист, гняв?....Не сте ли плювали по някого, никой ли не сте одумвали, никога ли не сте интриганствали?....Х нека всеки се държи в това шоу както акъл го учи. Вие си правете изводи, но не ги критикувайте толкова. Никой от тях не ме дразни, всеки с характера си, никой не може да е съвършен. Хайде, желая на всички слънчево настроение! :-)))

Понякога съм толкова доволна, че нямам телевизор вкъщи... Стига това, че имам компютър с нет- напълно достатъчно ми е :)

az sam za Kalin,vsi4ki drugi mi padnaha v o4ite

по-голямо простачка от Венета не съм виждала. Не че др. ми допадат но тая е срам за жените.

azis e velik

Стигате бе хора с тая злоба! Стигате с тая чалга и с хвалебствиятави към мутресата /Маги Травестита/ и БАБА евро - албанската пача. Що за нация сме да подкрепеме педали, травестити, отживели актриси и всякаква такава измет която забележете се пресмива на нас /ВАС/ плебса. Ало в кои час ме ориенталковци. Турците 500 год. неможаха да ни научат да носим шалвари и да кършим кючеци, но за сметка на това ние за 15 години го направихме САМИ. Еми а честито.

Защо всички оплювате само Венета,че била злобна.Не съм виждала по-злобен човек от Евро.Чак Азис и направи забележка да млъкне, но тя ще се задави от злоба.За мен най-достоен за наградата е Калин.

I kakvo shte kagete za Kateto Evro, goliama zlobarka,pokaza si istinskia obraz,ug goliamata kupondgiika ,a v sashtnost intrigantka Kitaeza pak se vgivaia mnogo v roliata na Vip personaNo Veneta im vinovna

абе и аз не съм чалга фенка хич, ама не може да се отрече че азис прави шоуто в къщата интересно нали.. доста по искрен е от много други в къщата

абе и аз не съм чалга фенка хич, ама не може да се отрече че азис прави шоуто в къщата интересно нали.. доста по искрен е от много други в къщата

Ами само тези, който са за гей мафията и обкръжението й, плюят Венета, ако забелязвате. Явно яко ги е засегнала и така трябва да бъде .

Какво става с този народ?!Каква актриса е полуалбанката-т.н.Ка голи цици в Оркестър без име.Тя е един страшно ограничен човек, който хитрува на дребно и простия жив Бай Ганьо й вярва.Единствената грешка на Венета е, че си позволява да навлиза в лична територия на чалгаджиите и простаците, които са интересни на себеподобните им.Ами Деси Слава-срамно неграмотен човек за долнопробни кръчми и чалгадикотеки.Срам и позор за народа ни-но 17 години ни доведоха до това ниво на интелект, на образование, на култура.

Не бъркайте професионалната деформация със злобата. А какво да кажем за Катето? Зад гърба на хората вечер клюкарства и се смее. Не и подхожда на годините. Венета поне пита директно. А последните дни Азис се изложи много с отношенията си с Китаеца.

ПРЕДИ МНОГО СЕ КЕФИХ НА КАТЕТО ЕВРО , МНОГО Я ХАРЕСВАХ , БЕШЕ МИ АДСКИ СИМПАТИЧНА КАТО ХАРАКТЕР И ДОРИ КАТО ЖЕНА , НО СЛЕД СЛУЧКАТА С ЦИРЕЯ НА АЗИС МИ СЕ ПОТРЕСЕ НАПРАО МИ ПАДНА В ОЧИТЕ КАК МОЖЕ ДА МУ СТИСКАШ ПЪПКАТА НА ГЪЗА БЕ ДА ЕБА И ТОЯ ТЪП АКЪЛ, ВСИЧКИ МУ ЛИЖАТ ГЪЗА , ЗАЩОТО ИМ ДАВА КИНТИ , ПО-ТОЧНО СИ ВАДЯТ КИНТИ ПОКРАЙ НЕГО , ВСЕ ПАК АЗИС Е ИМЕ !

Драги зрители инвеститори! Забелйазва се, че инвестирате много емоция, наивност и не спортна злоба в играта BigBrother. До определно ниво това е разумно, за да е по-забавно ежедневието, но след това всичко вече става за сметка на наивния зрител, като не му се осигурява забавление, а напротив - отвращение! Насочвам вниманието ви към г-жа Евро, която е албански реотан но даден на късо и затова каквото и да прави, с когото и да говори, за каквото и да мисли - все В.Райкова и е в устата. То не бяха критики, не бяха възмущения, не бяха подстрекателства - абе непрекъснато налива масло в огъня и подпалва фитилите на М.Желязкова ( която наистина е с привкус на барут) и Десислава - която се държи като Шаман пред ритуален жертвеник. Уж невинно, но рафинирано злобничко! Възрастната дама Евро е наистина с богат и дълъг житейски опит, но с бедна фантазия, затова попадайки в цикъла на сплетните подкара по един елементарен алгоритъм от който може да излезе самата ТЯ само чрез командата: Go to Out (home)! За непросветените в програмирането това значи - Изчезни навън ( в къщи)! Така че дай Бог да бъде номинирана и с дружни усилия и всенародна радост отпратена при Сашко (май така се казваше сина и) по живо, по здраво.

По-голяма чалга от Венета има ли? На нея душата й е чалга. Тя да ми говори за морал?! То това е на принципа крадеца вика дръжте крадеца. Ще се прави на светица! Безсрамница! Малцината, които я защитават са откровени мазохисти, това женче е готово да удави всекиго в капка вода. Пфу!

Ne razbiram,zashto pluete Veneta,tia pone e direktna i kazva ,kakvoto misli, Kateto Evro,Magi i Desi me iznenadaha s povedenieto si Zlobni intrigantki,ta te govorat neprekasnato zad garba i na drugite ,no ne smeiat da kagat nishto v ochite na Veneta. Tochno te sa galki v opita si da se predstavat za mnogo golemi zvezdi,a sa tolkova prosti

ВЕНЕТА Е ЗЛОБА ГОЛЯМА.САМО С ИНТРИГИ СЕ ЗАНИМАВА И НАСТРОЙВА ХОРАТА ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ С КОМЕНТАРИТЕ СИ КОЙ Е ИСТИНСКИ И КОЙ НЕ-БРЕЙ ГОЛЯМ ПСИХОЛОГ ИЗЛЕЗЕ.

ВЕНЕТА Е ЗЛОБА ГОЛЯМА.САМО С ИНТРИГИ СЕ ЗАНИМАВА И НАСТРОЙВА ХОРАТА ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ С КОМЕНТАРИТЕ СИ КОЙ Е ИСТИНСКИ И КОЙ НЕ-БРЕЙ ГОЛЯМ ПСИХОЛОГ ИЗЛЕЗЕ.

Венетчето ли, тя е хитра кучка, тя се договори с НТВ, всичко е българска простотия. а и разбрах че имала втори доведен баща, който я измъкнал от Попово и доведен брат ама тя по тази тема мълчи щото на тъпата шматка й оттърва- спрете с тая подкрепа за венета

венета ме кефи ,че е нападателна ,че задава въпроси ,които не са много тактични .жената си е журналистка.в края на краи6ата не аткува хората в гръб ,а го прави директно в очите.az я харесвам . катето евро за мен е една стара дамска чанта,която се натиска на калин и се чуди как да си начеши дъртата с него.не и прави чест да обсъжда венета и да настройва всички против нея само зашото и беше зададен въпрос (от последната )за младия и любовник за когото цялата софия знае... не ме кефи нито циганката маги нито дребната и лигава деси.за мен истински са калин , венета и тъжната христина -- бих искала да ги видя на финала.

STIGA TOLKOVA ZLOBAAAAAAAAAA

на един шушне , на друг мига - ето ти една шушумига! Та тва е нашата Венета!

Вие всички се правите на ентелегенция,но гледате това елементарно предаване и се спуквате всеки ден да коментирате участниците.Иначе сте много отворени.

Венетчето ли, тя е хитра кучка, тя се договори с НТВ, всичко е българска простотия. а и разбрах че имала втори доведен баща, който я измъкнал от Попово и доведен брат ама тя по тази тема мълчи щото на тъпата шматка й оттърва- спрете с тая подкрепа за венета

Венетчето ли, тя е хитра кучка, тя се договори с НТВ, всичко е българска простотия. а и разбрах че имала втори доведен баща, който я измъкнал от Попово и доведен брат ама тя по тази тема мълчи щото на тъпата шматка й оттърва- спрете с тая подкрепа за венета

Тихомир е с черен повой повиван. Такова наказание да си навлече с Венета Р.

Венетка си вкара голям автогол с влизането си в къщата. На мен лично ужасно ми опротивя - за кава се има,че да говори на хората, като че ли ги съди за това как живеят, каво правят или не правят и т.н. визирам случките с Катето и Деси за интимни отношения с еди кой си . Тая се взима много насериозно и не ми е ясно защо е толкова убедена, че ще спечели играта? А е толкова комплексирана горката, че чак е смешна. Голяма драма със стрийптиза голямо чудо! Няма вяра на мъжа си ли, що ли ? Не знам, не знам . Стана за резил

Венето излез с достоинство в петък сама преди да са те изхвърлили с шутове в понеделникл, евала на Азис

Аман от ЧАЛГИ. Не съм фен на Райкова, но е в пъти повече от ПЕДАЛА и сподвижника му. Катето я познавам, тук ме разочарова тотално. Здравко си е Здравко - има звезда, но и това му е шоу или негово или но НОВА. За голямата МИС-ка съм съгласен с всички- какво прави там??????

Венета не е никакво право куме та в очи, а е хитра кумичка нагаждачка на бъдещия кмет на Приморско.

Винетка не е никакво право куме та в очи, а е хитра кумичка нагаждачка на бъдещия кмет на Приморско. Там, където расте най-хубавата за голф трева.

Ега ти ВИПа! Оказа се, че Азис е най-нормалния от всички. Естествен , добър ,състрадателен, няма грам позиране - нормално човешко същество.

Po-goljama zloba ot Kateto i po-prosta ot Desi - ima li?

Венета е олицетворение на сатанинското изчадие адово.

Венета не е ВИП-персона, тя е Маркова злобарка. По злобна ,,звезда,, не бях виждала. Изкривява и се цялата муцуна.

Napalno podkrepjam Tedi. A za Kateto Evro, po prosto i gadno sa6testvo ne sam vijdala, priglasjat i tapacite - Desislava, Magi i Azis4o.

Специално за Венетка може би трябва да вкарат вкарат стриптизьор и или група стриптизьори, да и направят кефа може би тогава ще се поуспокои!?

Ще бъде много срамно ако Венета е победителка. Това е най злобното същество което съм виждала. Просто нямам думи.

Dori i da spe4eli Veneta, spored men reytinga i (koyto e nay-vajnoto ne6to v jivota i) sled 6outo 6te spadne drasti4no!!!

ПЛЮС ТОВА СПОРЕД МЕН ПАК ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО И ВЕНЕТА ЩЕ ВЗЕМЕ ПАРИТЕ!