Scorpions се срещат с финалистите от ”X Factor”

Scorpiоns приемат финалистите от "X Factor" на специална среща в София. Седящите места за концерта на бандата по Коледа – на изчерпване!

Обратно в новината

Коментари - Scorpions се срещат с финалистите от ”X Factor” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разликата между Жана и Ана-Мария-Жана пее,а Ана-Мария цвили!

Мисля че е комично да се среща метъл-рок група с някакви имитатори и изпълнителни на аренби стил. Финалистите са кошмарни не ни излагайте много ви моля.

Много са ми смешни такива срещи между звезди и вчерашни "звезди"... На какво ще ги научат за 15 минути? Как да пеят? Как да успеят? Айде стига... чиста позьорщина. Относно шоуто - Жана е безспорния победител, макар че май гласят онова миекащото, дето говори като бавноразвиващ се. Другите журито ги правят на дроб от критики, а тоя думичка за "пеенето" му не обелват.

Мисля,че Жана ще е победителят в това шоу,защото тя пее най-добре от всички!

Тази Ана-Мария вече трябва да си ходи! Тя не пее-тя вика и е смешно!Останалите пеят много добре и са супер!

Да така е, но кои останали да пеят добре...освен Жана....?! Нелина - потресаващо фалши, Наско -срича стихотворни срички, Теодора се лигави, Иван грачи...Истината е че тези, които можеха да пеят бяха изгонени или изобщо не бяха допуснати до кастинга.

Пуснете си победителката от таз годишната детска евровизия - Gaia Cauchi - The Start (Malta) - LIVE - Junior 2013 , и да видите какво се казва изпъленние на малко момиче екстра качество. Тази ана -мария може да радва само мама и баба но да я спрягат за сериозната сцена АБСУРД.

Scorpins ili Scorpions ? - струва ми се на снимката ясно се вижда плаката

Ще да е някаква нова група тази Scorpins...!!! Като пишете изобщо гледате ли какво пишете?!!