Катрин дебютира с нова прическа

След като херцогиня Катрин уволни личния си фризьор, косата й отново блести в равен тон.

Обратно в новината

Коментари - Катрин дебютира с нова прическа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама то всяка жена можеше да я боядиса заради двата и бели косъма и разлика нямаше да има....

Не ми стана ясно какво е НОВОТО в прическата и......

не се казва катрин а катерине! поздрави *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И преди, и сега, изглежда като 45 годишна жена. Много състарен вид. Ако качи няколко килограма, ще е много по-добре.

Защо се занимават с Катрин.Защото Катрин е майка на бъдещия Господар на Света.Дядо му Принц Филип ,сега е на върха на пирамидата с титлата --Пенис на Дракона.Пуснете си за Илюминати там всичко си има.До тези ,които не харесват Катрин.Винаги съм Казвала,че вкуса издава.Катрин е естествена,много е слаба,но е висока,косата и е хубава.В нея няма силикон или екстеншъни. Тоест тя е класа.Масово по родните ширини харесват силиконови чудовища с вид на незадоволен травестит,намазан с около 3 кила боя .Тоест тук вървят вулгарните проститутки.Разбира се ,краткия вариант на моето мнение е народната мъдрост--Какво ли ти разбира свиня от кладенчова вода.

ГОСПОДАР НА СВЕТА??????????????? ЧУВАШ ЛИ СЕ??????

ДА господар на света.Всяко нещо си има управител.Мислете малко,ако можете.А и Илюминати обяснява доста.

Леееелееее, каква стана тя. А аз пък вчера се избръснах. За съжаление, забравих да кача снимки във фейсбук.

п о к ъ р т и т е л н а НОВИНА:))))))))

все едно гледам снимка на лицето на джудже от снежанка - гамбесто, нахилено и с телешки поглед. поразителна прилика

geri_1012

с тъмната коса изглежда по стара.светлите нюанси и отиваха повече

Дирчо, да вземеш да преименуваш рубриката "Лайф" в "Британски лайф". Поне да си знаят хората.

Много се превзема! За съжаление май не разбира, че е като всяка друга жена. Всеки с годините побелява, не се шашкайте бре хора.

Вчера роди, дете има да гледа, а за 2-3 бели косъма се хванала завалийката. Детето прислужницата ли ще гледа! Хаховци!

И преди и сега има селска физиономия.

Катрин е прекрасна, дали леко руса, дали с вързана коса или сега с нов фризьор, тя е млада жена с очарователно присъствие и излъчване. Тук чета доста отвратителни мнения и си мисля, че гадния, мръсен живот в Бг е направил и част от българите с гадни и мръсни помисли. Пожелавам на такива индивиди да изчистят злобата към всичко, което мърда. Вярвайте, ще живеете по-лесно със самите себе си.

Абсолютно вярно.Нормално е всички модни фотографи да я следят по петите и да отразяват смяната на тона в косите и.Нали е Английска херцогиня.Не е нормално да го правят за наши Николетки и Златки - Патки.Но за съжаление в милата ни родина явно се харесва това - 8 кила автобронзант + 3 кила кит и 1000 кубика силикон.За довършване - екстеншъни, загладени с преса или на едри букли./ трети вариант за прическа няма/И поза за снимка с нацупени и леко отворени джуки /естествено със силикон и половин туба гланц/.И всичко, що е различно от това е грозно, състарено, с бръчки и т.н.

Леле! Много хубаво изказване. Чистата истина. Как ли биха изглеждали патките без силикон в джуките и бюста, екстеншъни/за няколко хиляди лв., щото много работят/без богати любовници,които да поддържат стандарта им.

браво *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако имах парите на принц Уили нямаше да си избера точно тази проститутка за съпруга ...

аз пък си представям каква цървулан/а те търпи теб

Жена ми е доста по-приятна за гледане от тази ... Да не говорим, че на години я превъзхожда (с малко) и роди две деца, които сама отглежда с малка помощ от моя страна. На вид обаче изглежда доста по-млада, при това средствата за "поддръжка" са значително по-малко :))

прилична е, не е натруфена, не можеш да и определиш годините обаче - типично за застаряващите жени, макар че все още няма з5 год,, колкото до прическата и - старата нова прическа с боядисана коса - не виждам защо трябва да струва такава "кралска сума"

Леле колко са й тънки устните! И колко много злоба излъчва така! Тази явно не е чувала за д-р Енчев - той освен че може да й оправи устата, може да поналее силиконец и по други места, на които очевидно е необходим!

Той д-р Енмев цици и устни налива, но на такива безмозъчни като тебе няма с какво да помогне.

Точно така, д-р Енчев акъл не налива, ти по-добре иди пусни Планета и не коментирай там, където явно не ти е мястото.

Много жалко, че не налива. С малко повече мозък Кейт можеше да се вреди да върши и нещо повече от това да помахва с ръка и да се хили изкуствено :) А да не говорим, че тая е толкова слаба актриса, че повече от това няма накъде ...

Толкова изкуствена и пластмасова жена няма, не съм виждала, желая и всичко хубаво, да е жива и здрава, тя просто трябва да си играе ролята, горката

глупости ..чаровна е , с излъчване..

Катрин е прекрасна..

Ти ако на това викаш изкуствено и пласмасово...Айде, попрочела си някъде нещо, поне се понаучи къде да го цитираш.

Преди беше по естествена и не така състарена.

Катрин е едно чудесно момиче, чиято обаятелност е налице и без намесата на коафьорите Позната е приказката, че хубавият кон и по съдрания чул се познава А Катрин е съчетание от естетвеност, природна красота и одухотвореност. Нейната усмивка е способна да предизвика ответна у всяко лице. Блазе му на Уилям ! Да са живи и здрави заедно с потомството си!

Дерзай, Ванче! След още 2-3 такива изказвания нищо чудно да станеш лауреат на Орден за заслуги към британското кралско семейство.

Винаги ми създава добро настроение това момиче! Чаровна, естествена, елегантна! Прекрасна семейна двойка! Много са ми приятни и им се радвам!

Косата е най-малкият й проблем. На снимка 5 е отпрала такива яки челни бръчки и ръцете й изглеждат толкова състарени, мазната коса няма да я коментирам... Като е принцеса, поне да работи съвестно върху имиджа и вида си. Или може би иска да ни покаже, че е толкова ангажирана с грижи около малкото си отроче, че не й остава време да се поддържа?

Чак толкова състарени не са и ръцете. Лицето - да. Определено може да се поддържа по-добре!

И на мен ми се струва много възрастна за годините си, а това не е характерно за англичанките - може да не са хубавици, но повечето младеят. А тя изглежда на 40+ на повечето снимки. Може би от еврейския ген.

Дай сега да няма бръчки, щото била принцеса. Аман от изкуфяли злобни женици!

Жената е естествена.Или като излиза трябва да си излее отгоре половин козметична индустрия + 1 кило автобронзант и преса в косата, за да замяза на "хубавите" българки.Я се вгледай, нима като се намръщиш не ти се образуват бръчки?

се има предвид, че е дала за фризьор 800 долара, мога да си направя сметката колко дава за козметика. Не бих нарекла това естествена.

Е да, обаче тя не е намръщена и пак има бръчки по челото! Само на 30 е все пак!

"Объркване в модните среди предизвикаха и появите й с прекалено загладена и вързана коса." Е това тотално ме разби. Дано шока не е необратим за "модните среди".

Катрин е прекрасна! Да ви имам новината - Катрин скри белите си корени на косата. Излагате се!

КАКВО И Е ПРЕКРАСНОТО ТОЛКОВА Е ИЗКУСТВЕНА С ТАЗИ "УСМИВКА"

ЧЕ КВО И Е НА СВЕКЪРВАТА И ТЯ УЖАСНО "МНООООГО ОБИЧА "ЧАРЛЗ,КАКТО И КАТРИН СИНА МУ КАК СЕ КАЗВАШЕ ЧЕ ЗАБРАИХ --НЕВЕРОЯТНИ ЧУВСТВА.

Катрин да се казваш ... С това име да не ходи в Ню Орлиънс ... Пък макар и с новата прическа.

Дъщеря ми е много по-красива и без намесата на фризьори, козметици и т.н.- абсолютно естествена красота!

Е, ти па сега! Нашите гарджета са най-най, то е всеизвестно.

НЕ ЩОТО СА НАШИТЕ СА НАЙ-ХУБАВИ ПРОСТО ТАЗИ КАТРИН Е МЕКО КАЗАНО ГРОЗНИЧКА ДА НЕ КАЖА ГРОЗНОВАТИЧКА.

много рано е побеляла на 30 години, обикновено жените побеляват след 45

При тази свекърва ...

ЧЕ КВО И Е НА СВЕКЪРВАТА И ТЯ УЖАСНО "МНООООГО ОБИЧА "ЧАРЛЗ,КАКТО И КАТРИН СИНА МУ КАК СЕ КАЗВАШЕ ЧЕ ЗАБРАИХ НЕВЕРОЯТНИ ЧУВСТВА.

цяла нощ съм се въртял в леглото и съм мислил какво ми куца, а то било прическата на херцогинята, вече като знам новината, съм суперспокоен и невредим, ще спя легнал с пълна сила...заради прическата й....

Доста завехнала за възрастта си.

По убаво от наша Пенка нема

с тъмна коса не изглежда толкова добре.иначе е симпатяга.

Симпатична изглеждаше, но от толкова много комерсализация си изгуби чара. Явно нашите журналисти не знаят други езици освен английски.

WOW. Няма да мога да спя от вълнение ,че ЛЮБИМКАТА на целия Слънчева система си е сменила прическата. !XO_XO ! скъпа Катрин ние всички човешки същества ти се кланяме и те обичаме.Нека бог да бъде само с теб и никой друг УСПЕХ .

До кой клас си учила?

Защо по дяволите това е новина? Кой се интересува от тези неща...?

Боли ме за някаква.

АМИ ИНТЕРЕСУВАТ СЕ ОГРАНИЧЕНИТЕ .