Мария Силвестър: Трудно свиквам с раздялата

Тв водещата Мария Силвестър призна, че трудно свиква с раздялата със съпруга си Силвестър.

Обратно в новината

Коментари - Мария Силвестър: Трудно свиквам с раздялата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук всички сте супер запознати с техните взаимоотношения. Като ви чета имам чувството, че сте седели и сте им светили ден и нощ. Спрете си сапунките, щото мозъкът ви се е размекнал.

Мария "Силвестър", каквото и да означава това, е поредната половинка, останала без другата половинка. Нито знам за какво става въпрос, нито ме интересува. Стана ми неприятно да прочета коментарите по-долу, една част "супер си, горе главата", други вулгарни "ела да кацнеш на моя". Да се оправят - нямат нужда от нашите одобрителни или критикуващи възгласи.

Мария отдавна е поела по пътя на духовното си развитие. Бог й праща това изпитание, за да научи поредния урок за себе си и да продължи по пътя си, по-мъдра и по-силна. Божията любов ни се дава под странни, понякога болезнени форми, но душата ни сама си избира уроците, дори и когато умът ни се пита: "Защо на мен? С какво сгреших?" Пожелавам й от сърце щастие, мир и нов партньор, който да внесе в живота й такава любов, от каквато тя има нужда.

Глупости. Запази ги за себе си.

Оф аман от глупости и тъпотии - нито е първата нито последната разделила се с мъжа си - няма нищо общо с бог тая работа

Вър тука жено ,да тъ излекувам ...набързо !!!!

не е редно като не сте в семейството им, не е рено да коментирате. едва ли някой от вас знае истинските причини зад това решение. спрете да се месите и да коментирате със злост живота на колегите си, на съседите си и т.н. няма как да сте обективни, когато не знаете какво точно коментирате

За всички нас четящи и коментиращи под подобни статии има едно хубаво нещо- измежду странни , интересни и доста груби коментари ще се намерят 2-3 , които докосват душата на четящия , карат ни да се замислим и преосмислим нещо у нас. Доказваме си , че има още хора със сърца , за което аз лично благодаря.

Прав/а сте! Понякога се изумявам и ядосвам от глупостите, които чета и си казвам, че повече няма да го правя. Но почти винаги има поне един или повече стойностни и докосващи душата коментари, които заличават всички предходни простотии. Като ги прочетеш, разбираш, че има и други, които все още са Човеци. Да, не са много, но ги има. Тук много ме трогна коментара на "Няма страшно, Мери", за което й благодаря.

Този Силвестър като Зуека - от един дол дренки са. Абе, какво да кажем - женкари, като повечето мъже имат малко акъл. Мария заслужава по-достоен мъж до себе си.

Вярно е , че никой от нас не знае какво става в техния дом и не са единствените , които се развеждат. По-дразнещото за мен е това , че веднага иска да се покаже с новата , не му пука каква болка причинява и какво унижение на жената , която му е родила дете. Отношението му е гадно и подло. Издава един мъж ,търсач на силни усещания , егоист окото му не мигва за страданието на близък до скоро на него чавек. Ако беше на място щеше за известно време да се отдръпне , да отмине болката и после иде се показвай. Смотаняк отвсякъде!!!

СИЛВЕТО ГО ПОЗНАВАМ ЛИчНО...И ИСКАМ ДА И КАЖА ,чЕ ТОИ В ЖИОТА Е ПЪЛНА ПРОТИВОПОЛОЖНОСТ,НАТОВА,КОЕТО ВИЖДАТЕ ОТ ЕКРАНА.... СУХАР,БЕЗ ВСЯКАКО чУВСТВО ЗА ХУМОР... А МАРИЯ Е СТРАХОТНА,шИРОКО СКРОЕНА,ЗАБАВНА... ТЯ Е ИСТИНСКА... И ОТДАВНА,ТРЯБАшЕ ТЯ ДА ГО ЗАРЕЖЕ,НО ПУСТА...ЛюБОВ,А И ДЕТЕТО... В ИМЕТО НА НЕГО...И СЕГА ТОИ... Я НАПУщА... АБЕ ,,ЗЕЛНИК'' щЕ ПОСКИТАш И ПОСЛЕ ПАК щЕ КЛЕКНЕш ПРИ МАРИЯ...

Когато след години заедно се случи раздяла, в първите дни дори не разбираш какво точно е станало. Ежедневието ти е същото, ангажиментите ти са същите, грижите за детето /децата, ако го/ги има са същите.... Липсва ти обаждането по тел., когато се прибереш у дома обувките са с чифт по-малко, липсва ти целувката за "здравей" или препирнята, във въздуха витае нещо тягостно и неуловимо, но е стегнало душата, и сърцето, и съзнанието ти... Бавно започваш да осъзнаваш, че вече си сама; започваш да се питаш: "Къде и с какво сбърках; какво се промени; къде отлетяха всички прекрасни мигове, в които се смеехме и обичахме; коя е тя; как се казва; по-хубава ли е; по-забавна ли е; какво повече му дава тя и т.н. и т.н., може и не точно в тоя ред". Плачейки, препрочиташ стари sms, разглеждаш снимки, припомняш си жестове... След седмици може и да го напсуваш, но само на ум, защото си човек с интелект, възпитание и обноски... После... После осъзнаваш, че "Свободата Санчо, е едно от най- ценните блага, с които Бог дарява хората". И свобода не от брак или съжителство! А, свободата да си ТИ; отново такава, каквато си ( с всички + и -), а не такава, в каквато половинката ти умишлено или не, неминуемо се опитва да те рамкира. Преживяно... Клише е, но за това е вярно: "По-добре сама, отколкото зле придружена". В допълнение: Нямам завишена самооценка и нямам непостижими претенции. Не съм "Хай", но не съм и мърлява домакиня, с ролки в косата, ухаещ на гозби сет и вечно мрънкаща. Жена с реално самочувствие съм, работя за да покривам разходите и удоволствията си, и вече разбирам баба ми, която казваше:"За света може да си просто един човек, но за някой определен човек може да си целия свят.

Браво .

Поздравления! Страхотен коментар, написан с много чувство! Бъдете щастлива!

НЕ БЯХ чела такъв коментар до сега потрисащ! Имай Истинския до теб! Браво!

Много ме трогна историята Ви и начина, по който се изляли душата си! Благодаря Ви! Дано намерите/ако не сте намерили/ мъжа, който ще Ви обича и цени! Желая Ви много щастие! Весел празник на всички!

Човек не знае като губи,какво печели!

ами тогава не го изваждай

ЕЕЕЕ, не става въпрос за Ангелинка от Биг Брадър, толкова ли не разбрахте! Тази Ангелина изглежда ослепително, а и ми се струва, че е по-емоционално уравновесена

Няма как да е стока.

Само не разбрах защо има снимки на Ангелинка от Биг Брадър, след като става въпрос за съвсем друг човек! Иначе жалко за Мария, със Силвестър изглеждаха семейство за пример. Дано намери човекът, който ще я оцени!

Каква е тази циганка този Силвестър си е изгубил ума ! Мария ти си една прекрасна жена !!!

Вижте профила във ФБ Angelina Angelowa, за друга Ангелина говорим май

На галфоните от дир-а 100 пъти им го повториха, те си пускат снимки на тоя "семеглът"

Ба ма..му! Колко разбирачи се навъдиха тук! Тя била ослепителна, той бил незнам какъв си... Айде стига бе! Като гледам повечето от вас много от близо я познават тази МАрия! Едни суперлативи, едно чудо...Ми представете си, че човека няма тръпка вече - за най -елементарен секс говорим - трябва да бъдат семейство щото на вас тя ви харесва ли? Ми вземете я, свободна е! Мен лично не ме кефи - много говори и всичко разбира. Ай мерси!

и като я няма тръпката се разделят .. ххаах

На теб ти е смешно, но познавам хора, които минават за умни и сериозни и които точно така разсъждават.

Ааа, ясно, и вас я няма ама си живуркате там с жената, делите си жилещето и си лягате с пижамите вечер. Е щом си ви харесва - давай. Ама има хора, които искат ЖЕНА, не майка или сестричка! Е няма как да го разбереш де.

а на мен ми писна от жълтурии , оскотяла работа..и ни си позволявай , да правиш някой на маймуна...

Ами ела да те улесня.

Мария е супер готина.Впечатленията ми са само от изявите й по телевизията, но много ми харесва поведениетой, хумора, прави се малко на смахната, но с мярка, а и е красива.Мария, дано си намериш подходящ партньор, който да те оцени!

Грозните си мислят, че като си красива и всичко ти се нарежда и любовта ти върви просто ей така. Важно е каква си. Мария Силвестър ми изглежда истерична, прави се на интересна, изморителна е. Мъжете търсят най-вече любов.

Типични външни белези и поведение в резултат на нелекувана тежка депресия - гарантирано Силвестър не я е оставил, а е избягал...

и двете са ослепителни!

Не я познавам,но е интересна жена...

Живото ми така се стече,че живях в страна,която е консервативна.Нещо като България преди 100-150 години.Връзките извън брака бяха табу.Той за да се ожени трябва да има пари и професия.Тя знае ,че семейството са децата,къщната работа,уважението на съпруга.Много мислих.Повечето бракове бяха щастливи.Тогава се сетих.Когато избираш на дискотека ,някой или някоя яка или як ,ти търсиш едни неща.Когато избираш партньор за цял живот и знаеш,че можеш да се заиграваш,само с този,който след това ще ти стане съпруг или съпруга търсиш други неща.Дори и да има физическо привличане,ако няма уважение и взаимно разбиране и общ мироглед и интереси,никой брак не би устоял.Нашите баби и дядовци са имали по партньор,тоест те са търсили качество.Сега има много партньори,но няма качество.Това е отговора.

АЗ МИСЛЯ ЧЕ МАРИЯ Е МНОГО ХУБАВА ЖЕНА - СПОКОЙНО МОГА ДА КАЖЕ ТОЗИ МЪЖ НЕ Е ЗА НЕЯ -ДО МАРИЯ ТРЯБВА ДА СТОИ МЪЖ НА НЕЙНОТО НИВО НА ЧАР А ТЯ ЩЕ ПРЕЦЕНИ ДАЛИ Е ЗА НЕЯ - ЖЕЛАЯ И УСПЕХ!!!

До 762 Возя се на тролей за 2 спирки. Живея срещу ВВМА, а офисът ми е на най-красивия бул. Витоша. И ти си комплексар/ка явно.

Браво! Поне една от трите цифри си уцелила!

с ромлянката Ангелина Ангелова докога ?

Да смениш жена като Мария с това недоразумение Ангелинка,направо си е за освидетелстване.

Здравейте! Надявам се следващия път, когато коментирате новина да е и с правилните хора. Силвестър Силвестъров е с половинката на победителя на от Биг Брадър 4 Георги Алурков - Ангелина Ангелова, но тя няма нищо общо с циганката Ангелинка.

Това, че Ангелина е циганка, или поне така се вижда отснимката, не е проблем. Тя и Анита Кристи е циганка. И Виолета Драганова. Но явно Ангелинка е от пеперудките...Жалко за Мария

Видях го скоро да върви по улицата. Аз бях в тролея. Беше облечен като човек самотен и изоставен отвсякъде. Почуствах се щастлива, че не съм се омъжила за тоя нещастник. А навремето бях толкова влюбена?!

А бе, щом се возиш на тролея и ти си цъфнала и завързала, ама айде...

много хора се возим на тролей , ако тва ти е показатела...тотално изтрещяха всички...

мангасарян си е намерил мангасарянка....мария не му отиваше....мария е жена S класа ...много пред всички "бг випове"

Странно, колко познавачи има тука! Мария била такава, а другата онакава! Що ми се струва, че и двете сте ги виждали по няколко пъти по телевизора, поне повечето от вас, ама това явно е достатъчно да имате точна преценка?! Че втората е "по-" от първата изобщо не подлежи на коментиране, човекът си е направил избора. Ако Мария беше такава, каквато повечето от вас я изкарват, ами щеше да си стои при нея, ама не избра си Ангелинка?!? И колкото повече говорите срещу Ангелинка, толкова по-зле трябва да се чувства Мария, защото точно такава жена и "взе" мъжа!

Когато мъжът ти е глупав и объркан цялата красота, акъл и страст на света не могат да ти бъдат достатъчни, за да го задържиш. Да си "отличник" не е достатъчно, за да си обичан. Типажът "вечен търсач" не обича никой друг освен себе си. Той вечно смята, че има и ще намери нещо по-добро.

Може би... но нима същият този глупав и не знам какъв си мъж е бил друг преди няколко години?!?

..от кое село си ?

Мария е популярна - манекенка, водеща,....от доста години. Не може да ес отрече че е ослепително красива. Е, не според балканския вкус. Има излъчване на добър човек. От снимката на Ангелина се вижда единствено, че е млада и знойна. Силвестър май го е треснала критическата, щом заради младо гадже си разби семейството. Той си знае. Съчуствам на Мария.

ослепителна е!

Преди 30 години имах връзка с един лекар- сега е професор. Аз бях млада, хубава, умна, интелигентна. След 10 год. връзка, през която ту се събирахме, ту се разделяхме, той ми изневери с една циганка- негова пациентка. Веднага го напуснах. След 1 месец се запознах с мъжа ми и веднага се оженихме. Бракът ни е съвсем нормален, имаме две прекрасни деца-син и дъщеря. Докторът ги сменяше една след друга, не се ожени. Сега е сам като куче!

Била си млада и глупава - затова много време си му отделила. Ако тогава имаше вижданията, които имаш сега, още на втория месец щеше да разбереш, че е един непостоянен и жалък психар - днес едно, утре друго....вечно неуверен и двоумящ се, все избира. И накрая от много избиране и очакване на жената на живота му стига до циганката.

Била млада и глупава, сега остаряла и си останала само... глупава :)))))

Мария е невероятна!!!

Е, НЕ.... Браво бе, Брат Мангасарян, верно ли тази гнусна циганка "Ангелинка" /майко мила/, избра?! Просто е мога да повярвам.... дано някой е недоразбрал.... ПФУ!

Не че, има какво ново да кажа, но нека и аз да се изкажа!;-) хм,хм.. МАРИЯ Е ЛИЧНОСТ! Усмихни се красавице, хубавите моменти предстоят !

и нещо лично - упражнявай си селското поведение спрямо друг човек..когото си направил грешка се извиняваш

Ехооо , тази Ангелина на която сте сложили снимките, не е онази Ангелина, с която живеел С.Силвестров!!!!!!!!!!! Алооо, отидете му във ФБ и вижте!!! Ама че сте заблудени ..."журналисти"...

Тя... просто снимките са им стари...

Хубава работа, ама циганска. Този се прави на циганин на сцената и съдбата му го върна, в живота забърса циганка. Мария е толкова готина и атрактивна, че няма дълго да страда и да остане сама. Само трябва бързо да преодолее мъката и продължи напред. Успех, Мария!

И тая публична личност,...какво прави във графата ,на ЗВЕЗДИТЕ?

Нещо бе Марийке свиква се, айде пък за Никулден да ти се падне паламуда с голямата глава.

Вариантите са два, сам, разведен и винаги самотен и търсещ компания, но свободен от ангажименти или семеен и съобразяващ се с половинката си, но винаги с човек на когото можеш да разчиташ. Ако има трети вариант, очаквам да го споделите:-)

Ми не знам това дали е друг вариант, но аз съм семеен, ама не мога да разчитам на никого... това по-скоро, май е прецакана версия на вторият ти вариант...

Защо така се е получило при теб? Явно нещо не се е подредило, както трябва.Съжалявам за което. Това е мъка да живееш по този начин.

Ако например те хване грип, няма ли да ти сготвят топла пилешка супа??

За да замениш Мария Силвестър с Ангелинка, трябва да си доста голям глупак. Мария може само да се радва

Какво да каже жената - каквото се очаква. Иначе съгурно здраво се кефи на свободата и всяка вечер вкъщи е купон откакто оня се изнесе.

Мария има изключителни очи, осанка и излъчване, одухотворена е, цялата искри. Абе, има душа там, не е само хубаво лице и крака! Има страхотно чувство за самоирония, което говори само за това колко е умна. За съжаление, с хубавите неща бързо се свиква, а когато си не много осъзнат келеш, не си способен да ги оцениш. Този мухльо след години със сълзи на очи ще се сеща за Мария, но до тогава вероятно тя ще има истински мъж до себе си. Новата му приятелка е едно смугло невзрачно и посредствено девойче, до което той сигурно се чувства великан.

Мен ако питаш ника ти по-добре да е "Мъж?", ако ме разбираш...

Ами не всички се потрисаме при вида на кухи осмокласнички. Някои ни възбужда и интелекта. С такава жена в леглото няма как да е скучно.

Тази жена е в пъти по - класна! Но..., всяко зло за добро са казали хората. В началото не го осъзнаваш, но после разбираш, че е така.

Браво на Зюмбюл! Такъв шут й наби, че ще го помни форевър дет' се вика! Колкото до новата му - супер е, на който не му харесва да си гледа тая изтрещелница, ако не спре да се показва де...

Кудкудякаща кокошка ,която никога няма да стане ---ЛЕБЕД!

А ти ако се научиш да пишеш правилно само дотолкова че да се разбира какво искаш да кажеш...

Това е форум, а не състезание по правопис... Разбира му се всичко. А на теб, като си толкова отворен, къде са ти запетаите?

Тези и двамата са отвратителни.

Нали си жива и здрава, няма какво да се тормозиш и измъчваш. Имаш поводи само за добро настроение!