Поли Генова е победителят в ”Музикална академия”

Поли Генова спечели голямата награда от 100 000 лева в телевизионното шоу „Музикална академия”.

Обратно в новината

Коментари - Поли Генова е победителят в ”Музикална академия” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кичка е шлагерна певица ! На времето като я покажеха по телевизията цялата българска народна армия шляпаха в тоалетните . Подпиталите с не до там красиви съпруги им идваше настроение и правеха деца . Помня концерта на който на Кичка и спраха музиката а тя продължи без микрофон и музика в Бургас концертът да подкрепим Гого от Тоника ! А Поли да ме прощавате не пее а крещи , слага си го с хегри , харесва и жени . Това няма лошо и си е нейна работа но като прибавим че го афишира в съчетание с противната си външност особено несъобразена с ниският и ръст

Поли, Поли, няма какво да се чудиш. С тая олигофренска прическа друго не може да очакваш!

Какво има да се чуди! Като начало, да се погледне в огледалото и да види на какво се е направила! Кой нормален мъж би се задържал около жена с такъв стайлинг? Купона и парите не са достатъчни. Като няма женственост, няма и кавалери!!

Каква Кичка, какъв невероятен глас с това вибрато на коза и с темперамент на селски кмет! Извадена от нафталина, миришеща на старо и увиснало е Кица, що не се скрие заедно с феновете си, също селски пръчки!

Дичо със сигурност е добър певец, но и също толкова гаден интригант! Той забърка доста скандали, като не пропускаше да злепоставя винаги Кичка, което моментално го праща в отбора на злобарите... заслужено...

Да знаете от този сайт разбрах че истината е цинизъм и обида.Цинично е да казваме че Дичо е певец,а Поли врякаща сврака ,а прическата и е тип манерка за шльокавица.И че и на 3 ракии не можете да крещите като изтървани от серенгети както Поли.Цинично е да казвате че Рут и Люси са недокръстени ,за другото че са недоклатени е грешка,някой медии казват че кюртажите им били пресни.

По-грозна комбинация от прическа, облекло и аксесоари скоро не бях виждала но Поли ми я показа. Ааа, не, излъгах. Гала в НА КАФЕ прави конкуренция на Поли доста често.

Аз лично най-много харесах Дичо и смятам, че той заслужаваше да спечели. Много грозно се постъпи с Кичка Бодурова, не прави чест на предаването. Кой каквото иска да казва, но тя може да пее и го показа. Заслужава да бъде на сцена и да бъде аплодирана подобаващо.

искам да кажа, че изборът не бе точен, но в никакъв случай Кичка на го заслужи и правилно зрителите ни и го присъдиха

Е точно както винаги става в България...най некадърната става първа - нещо като в Евровизия!

Продължение - като Евровизия за България, най некадърните отиват на конкурс! Никога няма да стигнем хамериканците.

Не могат да простят на Кичка, че е на по-високо ниво от тях,което те и вреслата ПОЛ никога няма да достигнат!!!???

Не вярвах, че толкова злоба и наглост има в българите. Видях го с очите си в Музикална академия. За да поддържат жълтия рейтинг, направиха и невъзможното да унижат една певица с прекрасен глас. Направо е невероятно как г-жа Бодурова издържа цялата тази пошлост. Най-неприятна е злобата на нейните колеги, които не и простиха това, че е по-обичана и по-популярна от тях - Етиен, Петя Буюклиева и Стенли. Иначе аз смятам, че най-добрия е Дичо.

Поли, колкото и да подражаваш на Майли Сайръс като визия надали някога изобщо ще я доближиш.....

Надявам се това не го мислиш наистина, Гост? В противен случай трябва да си абсолютно луд! оли Генова е на светлинни години пред онова недоразумение Сайръс.

Стига с тая врещяща сврака.набутаха я да е първа.Истинския победител е Дичо.Тази е бездарна чамова дъска,0

Гуцо исов мутов от село загъжене да бе спечелил тук пак всички щяха да го познават и оплюват - та нали това сме си ние дай да се самоизяждаме и щом някой постигне нещо да анатемосаме. Пишете ,хулете и после горди от себе си вървете - потоци на бат ви ганя

Много народ плюе старите певци! Да, ама те си пеят, без да им мигне окото! Пък и не са толкова стари! Я вижте Тина Търнър, Шер, Лили Иванова, която и на 200 години да стане, все ще бие всички млади!

И ако това е най-добрата актуална певица в България, "известна даже и в чужбина" направо ще ходя да се гръмна!

Ами отивай и действай

Да отива човека ама как да повярва на някакви си "продуценти" и някакви си "есемеси" дето го говорят....

Каквито водещите и журито, такъв и победителя...Пошлост, злоба и бездарие... Само гола амбиция! И доста нагласено...Изпълнител, който поне два пъти не можа да си изпее песните - на Милена...на Лили ...

А така де .... Да живее нафталина А кога е вашия концерт да дойда и да ви чуя

Поли не е нищо особено като глас! Не тя трябваше да спечели! Кичка поне пееше по добре и имаше по-голям диапазон! Но това е друга тема! Злобата на околните беше безкрайна...Даже на своите...

Кичка никой не я е карал насила. А и много добре е знаела. Това само ме доиздразни - като знае в какво плашило се е обърнала, защо се бута между по-младите кифли? А щом Дичко е най-доброто, махни-махни...

Понякога само желание не стига, трябва и талант.

Не ми харесва прекалената амбициозност на Поли ! Иначе изглежда една мила,съжалителна,добра ,а се вижда явно колко тежко преживява ако не е първа и колко изкуствено страдаше ,когато някой отпадаше преди нея,с явно облекчение изписано на лицето и,че не е тя ! Ако беше толкова добра за световна сцена,защо се провали на Евровизия ? Сегашното поколение може да пробие в цял свят ако може.По времето на легендите,добрите певци пееха в Германия и СССР. Цензурата беше железна . Така,че не ми говорете Поли колко била велика ! Да ,да имитира не винаги успешно ,големите имена в поп музиката .

Абсолютно вярно ! Люси Дяковска се оказа доста злобничка и неприятна особа ! Не разбрах Кичка с какво и пречеше ? Кичка има специфичен глас ,чест и прави ,че пя предимно на български .Има хубав и обработен глас .Но тя е от школа,където приемаха по талант .Сега са се навъдили певици и певачки -с лопата да ги ринеш ! Кичка си пееше това което и харесва и глупостите ,които се говореха ,че трябвало да се развива ,не важат за нея. Тя си е намерила стила ! Има си и фенове ,ами какво повече да иска една певица ! Колко злоба се изля върху нея -не можах да разбера ,какво толкова бъркаше живота на недоклатената Люси и онова певческо недоразумение ,което възхваляваше употребата на хероин ,Рут Колева . Аман от песньовки . Никой от тях,няма такъв мощен и стабилен,обработен глас ,като Кичка . Поли с нейното вибрато и пищене ,с това подражание на Шиниъд О Конър,ме изнерви .Те освен да имитират някой певец,друго не показаха . И какво като търчи с балет ,напред назад ? Люси Дяковска има много комплекси заради ориентацията си ,скрити,но ги има . На мен пък не ми допадаше ,да ми се навира с личния си живот. Иначе Прея беше готина,умна и много зряла за възрастта си .Дано има много успех в бъдеще ! Мария,която отпадна-също беше по-готина от Поли,която се показа като една глезла и лигла .На Кичка и прави чест,че прие нападките ,без причина,по неин адрес и удържа на тях ,за да докаже,че може .

Тази певица е като мъж и много се напъва като пее.Това не е нормално.Много я лансират изкуствено.Кой ли я е харесал.............по от близо?

някой друг лесбос. нали не мислите, че хомотата не са най-големите сексисти?

Не си позволявай , подобно поведение друг път...

а сега спри да пишеш...

Беше ясно, че Поли Генова ще спечели. Но не това е най-добрата певица. Поли има глас само като вика, затова песните и са груби, дори мъжкарски. Най-добър певец може да се нарече певец, който може да пее разнообразна музика. Г-ца Генова не може да се справи с балада или песен, в която не се крещи. Иначе е с модерна визия и е симпатична, но това не я прави велика.

Разбира4а,.....та ти не владееш бг език....щом не схващаш до колко особи е отправено въпросното послание

Dа и е честито на поли! Hо за моята компания гласът на Dичо е извън всяка конкуренция.

Кичка може и да е пяла "най-добре", но Кичка си пее в един стил, който е изградила с годините опит. Не мръдна и с милиметър встрани. А най-голямата наглост беше като изпя последната си песен, при положение, че не знам от колко години живее в чужбина. Добре че не спечели тя парите, като гледам колко пластични операции има, и какво имение й е оставил бившият й мъж, изобщо ама изобщо не съжалявам, че тя не спечели. Не забравяйте, че на "легендите" също им се дава и хонорар да участват в това предаване. Кичка няма да ви пее за без пари, тя е стара лисица.

Щом не сте проумели че истинския певец си знае мястото а не прескача като пчеличка от стил на стил значи сте "музикален" като крякащата поли..Само дето крякането и беше на ниво във всички стилове дето се опитваше да експериментира белким уцвли ама не можа.

За съжаление от 21години живея в 4ужбина и така и не успях да намеря въпросната букви4ка,ама тя да Ви е проблема...

Уважителното обръщение- Ви- се пише с главна буква само ако се отнася за едно лице. Начинът ти на писане се нарича шльокавица и няма значение къде живееш. Ч=CH Ш=SH

Интересно ми е как като натиснете двете букви ще ви излезне една:))))Тоя "акъл" май ви идва в повечко в кирилицата...

под бутона Еsc

опитах се да го гледам това в интернет, няколко пъти пробвах и не издържам и 5 минути и прехвърлям на други програми.

Не съм гледал нито едно издание на Музикална академия поради това, че въобще и изобщо НЕ ГЛЕДАМ ТВ7, но изключително много съм доволен от новината, която току-що прочетох тук - да й е честито на Поли Генова, със сигурност заслужава много повече от втръсналите соцумения на повехналата Кичка! Аман от динозаври от времето на бае Тодар, бъдещето е за младите изпълнители!

Определено си изпуснал. Това беше най-доброто шоу от всички до сега.

Крайно време е да започнеш да гледаш тази програма!Опитай!Ако не си наистина ултра зависим от мутрите - ще ти хареса!

Никой нормален българин не гледа ТВ7, телевизията на Цв. Василев, Дел. Пеевски и Дудука! Е, за мачовете правим изключение - няма как. Но само толкова.

Много ми е секси тази Поли, една такава мекичка и сладка, но като изпълнител не ми се вижда нещо особено, обаче ми е много секси и ми харесва стила й, явно не само на мен :-)

Ми то няма стил,azko. Черното кравешко ако на главата въобще не се връзва с бялата рокля, която е лишена също от стил.

Сори, ама на мен ми харесва, на много малко мацки отива такава косичка, ама тя е от тях, има правилни черти, кефи ме, бе! Да не знаех, че се е праскала с чернилки - веднага я взимам!

Позна не само мекичка ,а и загладена като рендосана чамова талпа,да те е гнус да я отъркаш освен ако не си падаш по дървета.

Тази Поли явно е голяма връзкарка! Има общо 2-3 безлични песни, но я направиха звезда на звездите, нещо нечувано и невиждано едва ли не!

Какво значи: "Най-накрая, тя изпя на живо популярният си хит "На инат"!? Да не би до сега да е пяла "на умряло" та е получила ГОЛЯМАТА НАГРАДА!?

Това се знаеше в началото а защо всеки мислещ може да си отговори а и ако не вярва да прочете 3 месеца назад писанията. Може би някакъв реванш за Евровизия където нямаше как да се спазари за това??? Явно времената се менят много бързо и на крещенето и напъна му се вика "музика" а на подскачането "балет" С този единствен сезон ще си остане това нещо...

...пълна простащина...2ма разлигавени водещи,злобееща рошава оранжева 4ленКа на журито,мазен злобен 4ерноо4илатко и тои 4леН на журито....злоба и простотии,обиди се сипеха върху Ки4ка.......нецивилизовани озлобени журиращи

Преди да критикуваш, вземи научи, че в българската азбука съществува буквичка "Ч" - като чайка.

Абсолютно вярно ! Люси Дяковска се оказа доста злобничка и неприятна особа ! Не разбрах Кичка с какво и пречеше ? Кичка има специфичен глас ,чест и прави ,че пя предимно на български .Има хубав и обработен глас .Но тя е от школа,където приемаха по талант .Сега са се навъдили певици и певачки -с лопата да ги ринеш ! Кичка си пееше това което и харесва и глупостите ,които се говореха ,че трябвало да се развива ,не важат за нея. Тя си е намерила стила ! Има си и фенове ,ами какво повече да иска една певица ! Колко злоба се изля върху нея -не можах да разбера ,какво толкова бъркаше живота на недоклатената Люси и онова певческо недоразумение ,което възхваляваше употребата на хероин ,Рут Колева . Аман от песньовки . Никой от тях,няма такъв мощен и стабилен,обработен глас ,като Кичка . Поли с нейното вибрато и пищене ,с това подражание на Шиниъд О Конър,ме изнерви .Те освен да имитират някой певец,друго не показаха . И какво като търчи с балет ,напред назад ? Люси Дяковска има много комплекси заради ориентацията си ,скрити,но ги има . На мен пък не ми допадаше ,да ми се навира с личния си живот. Иначе Прея беше готина,умна и много зряла за възрастта си .Дано има много успех в бъдеще ! Мария,която отпадна-също беше по-готина от Поли,която се показа като една глезла и лигла .На Кичка и прави чест,че прие нападките ,без причина,по неин адрес и удържа на тях ,за да докаже,че може .

ТРЯБВАШЕ ДА ПОКАНЯТ ЧЕНАТА ЗЛАТКА И ТЯ ДА СПЕЧЕЛИ

МЕЖДУ КУТКА И ПОЛИ РАЗЛИКА НЕМА

Много жалко издание на Музикална академия.На публиката явно беше подсказано за кой да вика и да подкрепя.Поли се държеше надменно тъй като знаеше че каквото и да изграчи все ще бъде първа.Същата работа като с бюлетините в Костинброд1

Когато на финал останат само Поли и Кичка, значи избора е предрешен. Те са несъизмерими величини. Различни дименсии-както би казал специалист по измерватилни уреди. Нека се радва момичето-много е положителна.

Честито на Поли! Напориста, амбициозна получи реванш за излагацията на Евровизия. Старае се момичето, но защо загрозява хубавото си лице с тези странни прически? Старанието , трудолюбието на Поли , а и желанието на опосумите да унижат Кичка помогнаха на Поли този път да е победител.

Харесвам Поли, но стига с тези нагласени формати.Всички видяха ,че ДИЧО е the best.

такива са успяващите у нас

Голямо крещене, голямо лигавене - но е "най-добрата" .....!!!????

вернера дали сае е прибрал? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

хубаво момиче,пък как се омаймунила с тая прическа

можете да мразите америка колкото си искате обаче най-добрите произведения на съвременната музика са от сащ и англия! останалите са бледи копия и нивото им е толкова по-високо от нашите особено от азис и останалите смешни чалгари че чалгазирания ви мозък не може да усети колко е голяма разликата абсурдно голяма разлика!!! азис в англия или сащ няма да го пуснат да пее в и в долнопробен клуб (ако не е българска публиката)!!! толкова изпростяхте и станахте цинични че дори не можете да усетите кое е хубаво и красиво и кое е бездарно и пошло!!!!

ако говориш за поп или рнб музика - абсолютно, но не забравяй, че има джаз и електронна музика които въобще не се диктуват от сащ или юк.

джаза е измислен в щатите...... електронната музика с малки изключения не е мейстрийм тук се наложи доста и примерно в германия но не е възприета така в целия свят! виж кои правят многото пари с концерти и взимат наградите! няма нито един от електронната музика! поп и рок музикантите са основните!

За съжаление, сте абсолютно прав(а)!