Наско и Нелина от ”X Factor” не са само приятели

От риалити формата “Х фактор” се появи нова светска двойка. Това са любимецът на тийнейджърките Наско и хубавата Нелина.

Обратно в новината

Коментари - Наско и Нелина от ”X Factor” не са само приятели | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Как ще продължи връзката им, също не е много ясно, тъй като Нелина е от Казанлък, но живее и учи в София, а Наско е от Варна и мечтае за бъдеще на баскетболист в САЩ." Как точно ще продължи връзката им си е тяхна работа. Тя искала това, имала такива планове, той имал други и т.н. Това те ще го решат без ваша помощ, но е много ценно някак да посочиш проблемите, да се набуташ там, дето никой не те е викал, да започнеш с черните прогнози - защо едно нещо е тъпо, защо няма да проработи. Голямата част от народа много му харесват тия работи - постоянно да коментира другия, да "идентифицира потенциални проблеми", да се меси, да дава мнение (винаги без изобщо да знае за какво става дума). "Да плачеш на чужд гроб" - ей това е мотото на повечето хора в тази държава.

"От риалити формата Х фактор се появи нова светска двойка." Моля ви се, айде по-сериозно, каква светска двойка са тия лапета, какъв точно им е приноса?

даже не знам къв е тоя Хфактор??

Пропуснахте да кажете,че Нелина е любимка на тинейджърите!Напрао съм бесен!

Прост народ ще си останем и туйто! Какво ви интересува интимния живот на хората! Те са млади,красиви и талантливи,какво по-хубаво от това!Да са живи и здрави и да покоряват върхове! Само така,млади приятели!

Страхотни млади хора, красиви и талантливи! От сърце им пожелавам успех!

Какви деца ве, тия ако бяха циганета щяха да имат вече 4-5 деца....

Но не са !

ВЕЧЕ И НАД ДЕЦАТА ЛИ ЗЛОРАДСТВАТЕ?

Аууууу! Ми сига? 3 дни траур за всички момиченца под 13, каките им и за голяма част от майките ! Наску има гаджи, мъкаааа

Дреме ми на пуловера

Who cares?!?

Оставете децата на мира ,глупаци! От всичко искате да направите сензация.

И как да ги оставят на мира, като ни се навират в лицата по телевизията? Щом искат да стават известни, ще понасят и това, част от шоубизнеса е. Ни бе мирно седяло, не би чудо видяло. Тази тяхна млада детска невинна любов няма да изкара дълго, гаранция...Хващам се на бас с вас...

Чук чук кой е тук

Пльонк! Вежливият лос на гости май ти е дошъл...

"светска двойка"?!? Ха-ха-ха, ще ме уморите от смях :) Участвали децата в едно реалити и вече от Хай-Лайфа станаха, светска двойка са :)))

Нека да са щастливи, дали като приятели, дали като нещо повече от приятели! Но не разваляйте щастието им с излишни писаници. Не се навирайте между тях и между когото и да е! Нямате право на това! Заради едните хонорари за написани"жълтици" можете да убиете всяко хубаво нещо. Не го правете... И честита Коледа на всички!

Да са живи и здрави децата, ама чак пък да са светска двойка. Смешно. Та те са още деца-ученици. Както ги започнахте, след някое време, ще излезе новина, че Нелина е малко бременна.