Кои са най-доходоносните актриси

Американската актриса Ема Стоун, прочула се с участието в "Новият Спайдърмен", е най-доходоносната актриса за 2013, сочи класация на списание "Форбс".

Обратно в новината

Коментари - Кои са най-доходоносните актриси | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изумявате ме как от някаква глупава статия,с още по-ирелевантно заглавие,намирате повод и време да се нареждате един друг и да се обиждате..бг форум стайл,гледайте по положително на нещата ;)

За изкуство ли става въпрос или просто за бизнес? Обърквам се напоследък с това американско кино.

винаги си бил объркан, т.е. по рождение.

Как добре ме познаваш. Ще станем приятели.

В първия момент не се сетих защо не съм я чувал тая Ема Стоун, макар че гледам много кино. После се сетих-не гледам филми правени по комикси! Но в САЩ явно не е така. Едно проучване показва следното: 15 % от американците са убедени, че филма "Междузвездни войни" е правен по действителен случай.

абе важното беше да кажеш че си над нивото на тъпите американци :)))) хората пращат апарати на марс и вече извън слънчевата система създали са телефона самолета ел. крушка грамофона и много други ама за теб са тъпи :)))) щото ти си ГОСПОД направо :))) а пък особено в киното щатите са десетилетия пред другите колко държави са направили нещо на нивото на казабланка направен 1942?! или на споментатите междузвездни войни??

САЩ били създали самолета, ел. крушката и т.н.!? Нима!? Аз като изследовател (и в частност творец, ако позволиш да се изразя така за скромната си персона и само в случай, че това не ти звучи прекалено претенциозно!), съм убеден, че "създаването" и "изобретяването" е акт на личността и индивида а не на държавата.

И понеже виждам, че пак са използвали борбата мъже/жени в коментарите: Най касовия филм за 2013 е Железния човек - $1,2 милиарда. Водещата роля е на Дауни дж. Около него може да се завъртят 50 актриси с малки заплати и така да се получи, че актрисите около него са по-ефективни поради ниските разходи за тях :))) Но тези актриси няма да са донсли приходите, защото Железния човек е Дауни!

Ема Стоун е супер! Направо може да се влюби човек!

По-по-най са само порноактрисите. Другите са само едни превзети фусти.

Това не е много смислена класация. Тук е важна крайната печалба, дори при по-голяма инвестиция, а не относително колко е. Освен това актьорите не играят сами. По този критерий българска актриса, от български филм, може да има по-висок рейтинг, но общата печалба от филма да е хиляди пъти по-малка. Да не говорим за филми, в които всичко се върти около един актьор (например комедиен) и де-факто той носи основно приходите. То е все едно да твърдя, че някой български футболист, е по-доходоносен от Роналдо и Меси. ;) Относително може да е вярно, макар в България това да не носи големи приходи, така че нека е за друга държава.

Деницова отново недогледала и недомислила. Заглавието не е коректно спрямо текста.

Хубавка е.

Не може да казват, че Ема Стоун се е прочула с новия Спайдърмен. Много преди това тя има уникални филми.

Моля те, кажи ми един "уникален" филм с нея преди "Спайдърмен", да не говорим и след него ...

То и "Спайдърмен" е един уникален филм....

"Южнячки" е най-значимият.

Как да го разбираме това, във статия за най-доходоносните актриси: "Сред мъжете на най-високо място се класира Дуейн Джонсън. Скалата е шести с 31,10 долара."

За всеки 1 /един/ долар се връщат по еди колко си, ГЛУПЧО. Не чети лайфа, а се върни в отделенията. Не става само с компютъра, а се иска акъл и четене.

Не искам да те правя да изглеждаш като идиот, но човекът не пита за ROI-я, а за доста нелогичното изречение за мъжете в класация за актриса.

Вярно си "5 за 6". Я вземи ти прочети малко, преди да пишеш глупости. Във статия за класация на актриси присъстват актьори. Как ти се вижда това?

Ееее, направо изби рибата с глупостта, която пишеш по отношение на коментара на "въпрос"! Ти си типичен ЧУКЧА-писател, който който не чете, защото не е читател, а писател. Ето затова чета коментарите от време на време, защото много се забавлявам. Повече, отколкото като чета новината.:-)))))

Разбирайте го по следният начин: от 'Форбс' са направили класация на най-доходоносните актьори/актриси и топ 5 са жени, мъжете актьори започват едва от 6то място. Редакторът на Дир решава да акцентира върху женският елемент и затова в заглавието става дума само за актриси.

На тебе пък кой ти цъкна минусче?! И защо?! Класацията наистина е за възвращаемост, без разделение по пол - актьор/актриса. Просто заглавието е подвеждащо.