Как да отворим най-безопасно шампанското
Шампанското е с по-добър вкус, когато е охладено, но френски учени откриха още една причина да го държим в хладилника преди отваряне - колкото е по-топла бутилката, толкова по-бързо изхвърча тапата, съобщи в. "Дейли мейл".
Обратно в новинатаКоментари - Как да отворим най-безопасно шампанското | Лайф.dir.bg
17-11-2017
20-11-2018
Коментари
Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:
НАЙ
Българката, звезда в турските сериали, мечтае за слава у нас
Италиански лекари са оперирали Кейт в лондонска клиника
Веси от Dancing Stars: Емрах е едно дете
Как интелигентният лукс свързва Мариан Кюрпанов с Райън Рейнолдс
Джуд Лоу: Oт британските театрални сцени до червения килим в Холивуд
Българката, звезда в турските сериали, мечтае за слава у нас
Италиански лекари са оперирали Кейт в лондонска клиника
Веси от Dancing Stars: Емрах е едно дете