Поли Генова страда за изгубената любов

Победителката в риалити формата на TV7 "Музикална академия" не е напълно щастлива от победата, тъй като загуби любовта и приятеля си Вернер, който я остави, без да й даде никакво обяснение.

Обратно в новината

Коментари - Поли Генова страда за изгубената любов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поли, страхотна си! Не съжалявай за нищо и спри да правиш сценарии защо се е случило така. Дай Боже всекиму такова талантливо, красиво и възпитано дете.

ПОЛИ, ПОГЛЕДНИ СЕ В ОГЛЕДАЛОТО И ЩЕ НАМЕРИШ ОТГОВОР НА ВЪПРОСА ЗА РАЗДЯЛАТА.ТОЛКОВА КРАСИВО ЛИЦЕ И ТОЛКОВА ГРОЗНА ГЛАВА / ПРИЧЕСКА/. ЧОВЕКЪТ ГО Е СРАМ ДА ЖИВЕЕ С ТАКАВА ОТКАЧАЛКА.

В кой свят живеят тези хора? Ако не се срещат, нямат ли телефони, и-мейли, фейсбук, да си разменят две изречения и да се раберат, ами тя задава въпроса (пред себе си) в разни информационни сайтове и списания. Ако ще е така, Вернер да вземе да и драсне два реда отговор-като коментар тук в Дир-а и да се приключва това терзание.

"Певицата се мъчи да открие причината, заради която Вернер я е напуснал: Мисля много по въпроса, но стигам до задънена улица." И така ли се открива причината - като пуска всяка седмица по една такава статия в ДИРа? Айде някой да вземе да й каже тази причина, че да спре да се набутва с платени статии. Харесвам я много, но се излага вече

Харесвам я, но вече е време да спре да се глези и да смени плочата. Още една такава статия в дира и съвсем ще ми падне в очите.

ГОРКИЯТ, МНОГО СЕ ЗАДЪРЖАЛ ПРИ ТАЯ..........

Поли, хубаво момиче си имаш бъдеще, но наистина имаш нужда от промяна и откъм визия и песни. Не се прави зорлен на резил като П.Боюклиева, вместо да подчертаваш чара си. И наистина си избирай песни имаш хубав глас ,но до сега не си го използвала правилно. Бъди критична, изисквай! Нямам претенции да разбирам, но песен е тази, която те кара да я запееш, а не си спомням да имаш такава....sorry...Повече ми хареса като беше жури. Желая ти успех!

Напълно подкрепям казаното!!!

начинът по който се е изнизал и вйобще факта, че се е изнизал говорят за това, че винаги те е използвал. когато един човек е благороден и те харесва той ще се опита да те разбере и да приеме някои твои странности(за него), да се бори и да обича и така връзката и любовта се развива. със сигурност ще осъзнаеш един ден, че не си е струвало да му се отдаваш и да го мислиш толкова, но защо си е тръгнал по този начин- не е искал да има скандали и очи в очи обяснения, това наранява още повече понякога. можеш да го наречеш слабост или както си искаш, но истината е, че не си е струвало така или иначе.

Песните й, пеенето й, прическата й, лицето й ...Какви ги дрънкате бе, хора! Нима какъвто и да бил недостатък, дори и реален, дава право на един човек да си тръгне от друг човек без обяснение! Това е низко, гадно и подло! Това е човек, а не предмет и аз не намирам такова поведение нито за мъжко, нито изобщо за човешко. Всеки има право да поеме по друг път, но е много показателно това, как го прави. Само един слаб човек може да постъпи така!

Според мен, след като осмисли нещата, Поли следва да разбере, че не е изгубила всъщност. О такъв човек може да очакваш всякак да те предаде - не става дума за раздялата, а за това, че се е изнизал в нейно отсъствие!

Минусът е сигурно от някой, който се е изнизъл отнякъде по същия начин. Не мога да си го обясня с друго!

С тази глава -определено ,никаква женственост,а какво е по-важно за една жена.

Всеки може да прави с живота си и с визията си каквото си иска. Това е изконно право на всяко човешко същество. Всички Вие, които плюете Поли, едва ли сте с перфектната визия. Тя не е била винаги с тази прическа. Защо да не опита да я промени малко? Човек постоянно се променя. Хубава и нежна душица. Какво толкова не Ви харесва? Идеални хора няма!!!

ще я оставят ами,тя прилича на кон в главата,то бива бива простотии,ама това .....................ужас

И аз щях да я оставя...Няма нищо интересно и интригуващо в нея, освен, че се прави на чучело, за да е интересна, но...., това не е достатъчно за един мъж.

Ама ти мъж ли си?

Едно мекотело не може да разбере това, не е по мекия му мозък..., а и др. нещо...

Явно не е.По коментара мяса на охлюв-хермафродит.

Аз не мога да разбера каква е тази "журналистика" да се ровиш в личния живот на хората.... Каквото и да се е случило е лично неин проблем, като на всеки нормален човек и защо трябва да става обществено достояние, помиярска журналистика !!!?!!

Може да е много талантлива, но аз така и не се сещам за някоя нейна песен та да е толкова известна Поли!

Ами и аз не съм забелязал тя да има някакви песни. Преди 1-2 години врещеше на една Евровизия и даже не се извини за неуспеха си. И сега трябва да слушаме колко била нещастна. Една такава госпожица дето не се знае каква е, дето само обикаля отнякъде да изкара пари, то на никого не я препоръчвам. Да каже кой я бута така упорито с тъпотията е некадърието й напред, поне да размерем как се правят нещата.

Напротив, знае се откъде идва, като малка беше чудесна водеща на детското предаване Бон-Бон. А че е талантлива е очевидно!

Не ти се е извинила, че не е спечелила Евро-Визия????????Където врещяла??????????Много си тъп/а.

Полче, чедо, зарежи ги тези мъжове, ами вземи си плати да ти направят нови песни и давай напред. Ама ги контролирай да не ти вземат само парите, щото да нямаш вяра на никого още повече пък мъже. Хубави песни да ти направят, за да можеш да блеснеш! Послушай кака си и ще си ми благодарна за съвета.

Поли,сладурано,докога ще се унижаваш да страдаш по олигофрена ВЕРНЕР.Той е кретен,не ти ли стана ясно,лекето се е натиснало да ти бъде гадже,за да се прослави покрай теб,но ти не си му дала възможност да се лигави и прославя на твой гръб! !

Който каквото и да ви говори, най -голяма сметка има в парите!

Дала си му повод да мисли за липсата ти на нужда от него.Искала си да блеснеш сред голяма аудитория,а него си оставила на заден план!Когато е искал да сте заедно,вниманието ти е било за другите!Може би иска партнъорка,която е концентрирана върху връзката и е готова за съвместен живот в истинския смисъл.Ако то не е в шоу-бизнеса би било трудна на връзката Ви да оцелее......Не е мъжко'да се изниже'без обяснение,но така е преценил........А може той самият да е имал някакви неразрешени проблеми,които не е имал сили да сподели...Каквото и да е,ще го узнаеш през тази година,ще ти се даде шанс да разбереш защо го е направил!Нова Година,Нов Късмет!!!

Ти сега боб ли и хвърляш или се правиш на Ана Владимирова?

с такова женско измъкване, не ти е трябвал изобщо. тегли чертата и напред.

Защо подобно измъкване да е'ЖЕНСКО'? Мъжете в много отношения са по-некоректни в една връзка!Това си е некоректно измъкване!

Няма нищо женско в нея . И външно , и начина по който говори.

Какво има да се чуди! Като начало, да се погледне в огледалото и да види на какво се е направила! Кой нормален мъж би се задържал около жена с такъв стайлинг? Купона и парите не са достатъчни. Като няма женственост, няма и кавалери!!

С такава прическа като тебе мадам учените са установили че е клонигкаменския човек.Изследванията с микроскоп са показали че е малоумен и недоразвит,така че не се чуди защо е побегнал освен ако не си пада по перверзни

Много се тревожи ДиР-а че има и такива които не харесват лезбийките.Ми колкото и да ви е мъчно не всеки харесва крещяща лезбийка.Верно подариха и наградата ама това не убеди хората че пее а впечатленията са че само крещи.

Вернер го е фанала вернерическа болест - боли го к.ра за Поли-то

ауу как може, дира наистина трият коментари които не им изнасят, тая е ле сби ика и изобщо не я мучи мука по репортерчето *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

порастни моме и престани да се развяваш по медиите с този въпрос. След това почни да твориш музика. Адел написа и изпя на-добрите си песни, когато я терзаеше "любовна мъка" :))

Tarikat

Как може да сравняваш Адел с Поли?

Има разлика между даване на пример и сравнение. В случая е първото- дава пример с Адел. И е прав. Истинските звезди творят и крият личния си живот. Е затова имаме повече ,,звезди,,, които са известни с това, че са известни.

Когато си била с негър ,трудно е с друг . Все още има доста ергени - борчета и охранители ,така ,че нищо не е загубено . Виж русата и черната Златка .

Когато си била с негър ,трудно е с друг .

Бут с кост-екстра качество...

Да Ви претегля малко мозък? ЕФтино го продавам, че то в таЗ криза ...

Млада, хубава, талантлива! Забрави го! И помни: ПЪРВИЯТ НЕ Е ЕДИНСТВЕН, А СЛЕДВАЩИЯТ НЕ Е ПОСЛЕДЕН! Не чакай да го проумееш, времето е кратко! Докато го проумееш ще разбереш че мерака остава, само възможностите все повече намаляват

Личен болезнен опит...

Ама този Вернер първият ли и е? Боже-ее, горката девственица -прилъстена и изоставена.Ами тогава трябва да се постарае повече,т.е. да изкара майсторски курс при некой як коцкар, а не краткотрайни изпълнения с женени мъже.

Неграмотна си, не се излагай повече!

Решил е човекът, че вместо по пеещи, си пада по свирещи

На мацето трябва да му станат ясни няколко неща. Мъжете не обичат успели, независими жени, а тъпи, слаби,прости и посредствени /е,зависи от партньора-ако е по-елементарен/. Трябва да се определят приоритетите - или кариерата, или повече време и внимание на партньора. Да си приведе визията в нормален вид-с тази коса прилича на малко смахната, изчанчена и безполова.

Просто не те е обичал бе поли! Между другото е комплексар и гадняр. Стой далеч!