Как да тренираме като Адриана Лима (видео)

Моделът е вдъхновение за много от представителките на нежния пол. Тя представи своята здравословна диета и комбинирани кардио упражнения, с които поддържа безупречната си фигура.

Обратно в новината

Коментари - Как да тренираме като Адриана Лима (видео) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коя е тази Лима и какво толкова има, което го нямат другите жени/моми!?

признавам само "джудо на легло"

Чета супер много клиширани мнения. Била анорексичка, индустрията ни налагала грешен идеал за красота, пълните жени се чувствали много по-добре. Това може да го каже само човек, който никога не е влизал във форма.

Ако това са нейните думи в статията яде по коледа каквото и се яде. Това означава, че през другото време или гладува или е на режим. А и като хапне бърза за фитнеса, защото ще затлъстее иначе от това че си е позволила да яде. Тези хора изпитват вина че са яли. Това е психопатщина.

добре докато и тя не влезе в рехаб за анорехия като кеша. или пък след време ще издаде книга като се пенсионира от бизнеса за борбата с анорексия или булимия. скоро беше излязла една статия за това какво ядат преди шоу или снимки. течна диета около 3-4 дни. това е стига са ни тъпкали в главата как трябва да изглежда една жена за да е секси.Половината са плоски като дъски. огромни подплънки на сутиена да им оформи някакъв бюст

Завистта не е хубаво нещо. По-добре вземи поспортувай за да влезеш във форма, дори и да останеш пълна.

Adriana Lima- Right before the show and after 9 days of no solids, she consumes, No liquids at all so you dry out, sometimes you can lose up to eight pounds just from that. Това Радо е супер екстремно и разбира се работи за бизнеса и на тях им се плаща. Това са нейни думи какво прави преди шоу. Беше озаглавено:"don't try this at home" и излезе около последното им шоу. Не е добре тинейджъри да умират от анорексия за да поддържат такъв имидж. Не всички имат гени като Анджелина Джоли да са сухи и слаби. Повечето не се хранят. В нейния случай е 9 дена на течности и след това никакви, само твърди храни за да изхвърли всичката вода.

И пропуснах да кажа, че имам приятелки които не се хранеха добре докато са бремени да не напълнеят и после толкова и кърмеха. Чудиха се как да спрат да ядат, че да изглеждат добре. Не са повърхностни хора, но натиска на обществото им се отразява явно. Затова такива хора като теб трябва да са ОК със всякакъв тип жени и да не подиграват различното от собствените си стандарти. Мъжете в българия не са с особено хубави тела, така че не би трябвало да имат високи критерии.

Във всеки среден по размери фитнес в Америка можеш да срещнеш поне 100-ина момичета които помпат редовно и яко като Адриана ... Така че тя не е изключение - а нещо нормално ....

Манекенките не са никакъв стандарт , стандарт е човек да е здрав и е карйно в реме тая гейска индустрия да спре с манипулациите си има таква нещо като метаболизъм и различна структура на тялото

Taя много си е повярвала,ама не я виждам срещу Кубрат Пулев.

Ти ненормален ли си или си просто безкрайно глупав?! Да поддържаш добра форма с бокс не означава задължително да го практикуваш състезателно:)

а ти чувство за хумор знаеш ли какво е? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Той се майтапи, моето момче

човек не може да си криви душата...супер е...и за нейните близо 33 години още повече...

че на 33 години жената си е в разцвета бе! мене не ме кефи, не й е женствено тялото. поне за моя вкус.

Защо се учудвате. В България като минеш 30 вече си стара чанта, хихи. Разбира са, така разсъждават по-повърхностните балкански субекти, но те са преобладаващи за съжаление. А че една хубава жена на 30, може да изглежда добре и на 40, че и на 50 - пример Моника Белучи. Има жени, които цял живот поддържат форма и и са красиви на всяка възраст, а други като минат 25 вече са дропли отвсякъде. Но тук възрастта е порок, особено за жената. За някои Лима на 33 може и да е баба, хехе

о комплексари гледайте си манекенкте и не ми ги навирайте

То за това мъжът и се строши да и изневерява.

Не налагам, а изразявам мнение! Очевидно сте грамотна, но елементарното възпитание изисква, когато репликирате непознат/а, да пишете на Вие. Не харесвам обобщенията за нацията ни, особено, когато са твърде клиширани като Вашето. В коментара ми няма и грам злоба. Грешно употребихте това понятие, но в тази връзка ще Ви посоча: Американски форум: питаш - отговарят ти; Руски форум: питаш - и теб те питат; Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си злобен и прост. Дали нещата скоро ще се променят?

Извинявайте за техническата грешка! Коментарът ми е към реплика на Лидия. Приятна вечер на всички!

Не е вярно, че ако нямаш добър ген не може да си слаб. Най-пресен пример е фолк певицата Преслава, която преди беше пищна и закръглена, направо пълничка, а сега има талия на оса. Няма манекенски дадености като височина, дълги и добре оформени крака, че нейните са леко криви, но на слабост го докарва като манекенка. Друг е въпросът каква е цената от пълен да станеш толкова слаб. Тя май е само на салати, не яде месо, кой знае дали изобщо се храни и редовно. Така че стремежът и култът към слабото тяло може да навреди много на здравето. Който си го има гена няма проблем, само спорт и е супер. Но който го няма мисля, че е по-добре да се приеме с някое и друго излишно килце и да преглътне факта, че никога няма да изглежда като модел. В крайна сметка не може всички да сме манекени, по-важното е да сме здрави. Прекаленото съвършенство плаши, така че нека сме по-умерени във всичко.

не навирайте на хората комлексите си

Та, относно Преслава! Как няма да стане 45 кг., когато най-редовно и безрасъдно употребява ... магистрали ... (нали е певица, често пътува ;)

Както е казал народа - едно е да искаш, второ да можеш а трето и четвърто да го направиш. Жените докато отслабват, всеки ден набиват пасти, сладоледи и шоколади, пият по 5 кафета "само" с 3 пакетчета захар и ядат всякакви мазнотии задължително късно вечер. Ама иначе като ги питаш - те правели всичко възможно ама "такава им била структурата", "метаболизма им бил много бавен", "нямали време", "то точно от това няма смисъл" и т.н и т.н.

простотия

Да! и на всичкото отгоре постоянно се оплакват, че са дебели! еми да спрат да ядат толкова много пък!!

Нещо не си наясно ..и мнението ти е простовато

Тази ли е голямата красавица!? Deistvitelno, ima slaba i visoka figura, no v liceto e kato maimunka. Ako izleze taka na ulicata v BG, she q pomislqt za ciganka.

А болшинството от българките, с пошли и намусени физиономии, намацани дебело с неумело сложен грим, за какви ще ги помислят навън?

Мега мацка! И майка на 3 деца! Браво!

Perfectamente!

До кога ще ни навират някакви върлини дето заради гейската индустрия пълнят банковите си сметки

Писна ми да ми набутват някакви върлини , аз съм закръглена и се харесвам , познавам хора ,които са слаби, а карат на пица и кола , хайде много ви здраве на комлексарите мъже и манекенките

Щом в твоите очи се виждаш закръглена, значи в чуждите си дебела :)

не позна ,тялото на манекенките не е стандарт

Какво си постигнала в живота и какви изобщо са ти целите?!

Мога да ви кажа,че това което се казва е точно така.Тези упражнения-скачането на въже и боксовите трнировки са полезни за сваляне и поддържане на тялото в тонус.Също и храната-природна,разбирай плодове,зеленчуци,млечни продукти,ядки,яйца са подходящи за жени които искат да са без излишни килограми.Аз бих добавил и плуване като много полезно за тялото.Аз не съм жена,но познавам жени,които се лигавят на пътеката с 10 минутно ходене и казват-няма никакъв ефект.За да има ефект трябва да спортуваш динамично и сериозно и да ядеш умерено-без сладки и пържени работи.

Е, това всички го знаем...поне който иска да се поддържа във форма..ама както казваш, някои просто се лигавят.

Оня ден ни казаха как да се обличаме, за да приличаме на Джулиан Мур, сега ни казват как да тренираме, за да сме като Адриана Лима. А кога да бъдем като себе си?

николета-гледаи и се скрии

Това трябва да го гледат мързеливи, отпуснати крави като Марта Вачкова, Милена, Нина, Тони Димитрова, Стефка Берова, а не да говорят за "Йо-йо ефект", душевна красота и да мрънкат, че мъжете им не ги ценят и ги зарязват...

И Поли Генова с фантастичната прическа...

по-правилно щеше да е сравнението с наши манекенки и модели и Адриана, а не с актриси и певици.

Дрън-дрън! Основно правило за всеки, който иска да успее където и да е, е да изглежда добре! Това важи за нормалните общества с истинска пазарна икономика, при нас има наченки. Там са изключение дебелите, разплутите, отпуснатите в професии, подложени на яка конкуренция и предполагащи чести контакти с клиенти и партньори.

Любопитен съм, защо само жени се споменават? Мъжете не трябва ли да изглеждат добре?

Не правете подобни сравнения. Не всички жени могат да имат тялото на Адриана. При нея на първо място е добър ген, после цял екип от специалисти, които се грижат за безупречния й външен вид, благодарение на който изкарва милиони. Да се храниш здравословно, да спортуваш усилено освен, че изисква време, също така е и скъпо удоволствие. Една средностатистическа българка, която работи по цял ден и после домакинства, няма нито времето, нито финансите да изглежда като модел. Да не говорим, че българските мъже са едни от най-зле изглеждащите и неподдържани, а смея да твърдя, че съм пътувала доста, за да направя това сравнение. Така че първо вие изглеждайте подобаващо, после искайте жената до вас да има визия на топ модел. Питам се обаче дали мнозинството от българските мъже ще успее с малките си заплати да посрещне всички разходи по безупречната визия на жената до тях. А дано, ама надали....

Дали ти трябват цял куп специалисти, за да не преяждаш и да спортуваш? Специалистите и обкръжението може да ти помогнат да се пребориш с мързела и да ти дадат насоки, но истинската работа се върши от теб! Гена не е определящ дали ще си поддържаш тялото.

Глупости! Достатъчно е да отделяш 30-40 мин. на ден при домашни условия и да внимаваш с какво се тъпчиш. Ще се лишиш от 10 мин. сън, от 1-2 кафета или цигари, от малко обмен на клюки и времето е налице. Това, което наистина липсва, е малко воля! Правилата са еднакви за мъже и жени.

Аз бих искала да добавя - вижте едно от клипчетата, които се линкват накрая - за Кандис Суонепол, която казва как преди голямо ревю тренира всеки ден за 2 седмици. Понеже имам близки контакти във фитнес и бодибилдинг средите, знам, че се взимат и добавки/хормончета/, които изчистват тялото от мазнини. И манекенките/фитнес и бодибилдинг моделите на ревю, важна фотосесия и т.н. представят едно момчнтно състояние на своето тяло. Не мислете, че в ежедневието за така напомпани/изваяни и т.н. Не значи, че не са хубави, или че са дебели, просто не са такива, каквито по ревюта и фотосесии. За последните си имаме и манната небесна - Фотошоп :)

Ако ми падне така ще я тренирам ...

Браво! :)