Христо Сираков: Готвенето убива романтиката

Пред камерата на „Поверително от NL”, Сираков призна, че в момента е в прекрасни отношения с майката на сина си Кристиян Ирен Онтева.

Обратно в новината

Коментари - Христо Сираков: Готвенето убива романтиката | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не приемайте изказването буквално. Христо Сираков просто се гъбаркаше с глупавите водещи.

Харесвам Хр. Сираков, защото е кавалер по душа. Има излъчване на дружелюбен човек и е приятен събеседник. Преди време, когато за първи път прочетох за него в жълтата преса, никак не го харесах, но по-късно видях, че той е един възпитан и културен мъж с позитивно отношение към жените по принцип. Прави ми впечатление, че се стреми да лансира жените около себе си, а не да ги мачка, отнася се с тях като със дами, а не като със слугини. Изобщо харесвам този човек заради многото качества, които притежава и които трудно могат да се открият в един българин.

май си от мъжки род

Благодарение на него някои хора не са живи, а той си живее живота. Готов е да се появи и в най-пошлото предаване. На колко нуждаещи се хора е помогнал?

мдаа....и когато замиришеш на пръст това сущо убива романтиката...остава само миризмата на зелено в джоба

о, да!

Сираков или Свирков,простете? Не е лесно да имаш много пари,не е лесно......мъка.....

Докога ще го разнасят този плужек по ТВ, медии и т.н. и т.н.?

Затова дедикът нагъва само сухоежбина...

Ицо е прав - курвалъка е до време, време на курац пролази:-))))

като не иска да му мирише на манджa, да се запише на патронажа

Съгласна съм! Аз пък като жена мога да добавя, че скъпите подаръци НЕ убиват романтиката! Ицко един за друг сме! Ти ще даваш кеш, а аз няма да готвя!

Хайде, уредихте се и двамата.

Не ни занимавайте вече с този ПРОСТАК.Парите наследени от баща му/пилот на бай Тошо/ се препраха с помоща на отг. другари,фабрика в Италия /за парлама де/ и най фрапиращото ,,голям ебач"За това един случай наистина:Двама на негова възраст вървят по улицата и една циганка -гадателка ги спира. Единият /Сираков да кажем/ пита. Познай в кой крачол го нося? След бърз поглед циганката -гадател казала: Като те гледам си го държиш в къщи на ЗАКАЧАЛКАТА.Случаят е станал пред хотел ,,Балкан" сега ,,Шератон" по бай Тошово време.

"...не е нужно една красива жена да стои вкъщи и да готви", това според него трябва да го правят некрасивите жени(т.е.несиликоновите кифли). Така ли да бъде разбран този смешник?

като го глеам все с какви "красиви жени" се занимава...от кухнята не би трябвало да излизат по неговата логика. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

и дали сираков или който и да ще си има пет деца на 70 години си е негова работа не ваша

Сираков ми е антипатичен ,но да обясня дали някой на ще е с някой си е негова работа и всякакви простотии че бил дядо са смешни... между другато най -много ме дразнят "умни "мъже дето спят с разни парцали ,но търсят доброто , ненавиждам този начин на мисилене айде много ви здраве

Най-после един мъж да каже нещо смислено.

Ти си толкова домакиня, колкото аз съм пич!

нали уж си търсеше жена, и кво, тая оная златотърсачка обиколи, и пак при майката на детето си се върнал.

Готвенето може и да убива романтиката ,но пък липсата му убива брака и съжителството!

Напълно съм съгласна с коментара! От дамите с които излиза едва ли някоя има желание да му сготви, какво друго да каже. Една жена може да сготви за любимия - има аспиратори, прозорци и дома няма да мирише на манджи. След готвенето като мине през банята, ще ухае на душ-гел, а не на кухня. Не вярвам да има мъж, на който да не му се прибира с нетърпение в такъв дом. Е, не е задължително да е всяка вечер, но това е част от романтиката...

Манджите ви на лошо ли миришат?!

Няма нищо по-хубаво любимата жена да ти сготви нещо специално...А ако е и красавица,би се чувствал много специален.Но неговите силиконки,явно никога не са готвили!

Не е луд тоз,който яде баницата, а тоз дето му я дава" - така че той си е добре,а "умните" девойки са зле

е кво му е добрето, щом обикаля всички телевизии да реве че е самотен и не може да си намери свястна жена

Luna0102

Дедо Ицо кара сигурно само на несготвени утки, талията му показва обаче че са от свинско, а с манекенките се събира на по чашка и да поклюкарства.

Жалко подобие на мъж

На колко години е този старчок, дето се мисли за велик като има пари..., но с тях не може да си купи уют и романтика, които са му присърце. Тези продажни женички са с него само заради парите. И аз съм над 55, но този дъртак не ми харесва, а се чудя на младите..., бррр, ужас.

Ако имаше нормални закони в държавата ни тоя отдавна трябваше да е в затвора и само да мечтае за домашно сготвена храна.

Този господин не ми харесва,но само да отбележа един мъж може да е баща и на 60 години и тази тъпа комплексарщина за дедовци си е ваша

И аз да отбележа, моят баща е над 60 годишен, но има и 4 внуци.

какво от това

-когато замирише на готвено, романтиката изчезва- Meн като ми замирише на стари хора и съвсем ми изчезва романтиката..

Тоя противен плужек и романтика...

Мерака умира последен. Тоя дедо ако не беше кредитен милионер,щеше да спи до кофите за боклук.

Ехе, наглост неземна! Защо ми изтрихте коментара, че нямал нищо общо с темата. Точно по темата си е и за това ще напиша пак : Романтиката не се убива от готвенето, ами от старчоци като този на снимката, на които и Трибестана не помага вече. Няма по-хубаво от това с млад мъж/жена да си приготвите вечерята, да хапнете и да се наслаждавате на уюта и топлината на дома, и да се радвате един на друг. Така че, трийте ме колкото искат, пак ще го напиша, романтиката се убива само от пресметливи господа в напреднала възраст, които смятат, че всичко се купува с пари. И това, че са си купили няколко силиконови кукли с пари, смятат, че им дава правото да отсъждат за истинските жени и мъже какво е романтика. О, свещенна простота! Сега коментарът ми е точно по темата за готвенето, за романтиката и за още нещо и в коментарът ми няма нито една лъжа - всичко е истина включително това, че господинът е стар и спи със силиконови кукли, на които плаща за това. Трийте пак, аз пак ще го напиша! Тези двойни и тройни стандарти при коментарите в дир вече стават адски дразнещи!

Това е така , но в тази оскотяла страна думата "възраст " е мръсна , само да изясня

Този одъртял чичка си мечтае за романтика, не е ли закъснял? Да ходи по ресторанти и яде чужда приготвена храна, това ли е романтика? Мечтаел за дом и семейство, ха-ха, а какво ще бъде то без домашния уют, горяща камина и домашно приготвена храна? Ама че сноб, но още малко му трябва, като стане още по-дърт, ще си каже "защо ли беше всичко това??"

Desislava

По принцип сте прав, въпреки, че любовта и роматиката не знаят възраст. А този животът на този жалък човечец Хр.С. го показва с пълна сила. Нека го топлят него силиконови балони и екстеншъни... ама той май и за това вече няма пари.

Още един любим персонаж-познавачът на женската душа Ицо 100-те манекенки.Страхотно.А за Митьо Пищова кога?

жалко подобие на мъж..още по-жалки жените които се продават.

писна ми от глупостите на разни комунистически богаташи

Ей, тоя дъртак ненаигра се, "ненаромантичи" се с разни продажни... девици :)))

Оле боже, тоя бил плейбой. Много е дърт, за това понятие.

Стоглавата ламя-наречена БГ хай-лайф.Митьо Пищова,тоз Ицо,Ни Ло,съкратено от Лай Но,Валерката,Азис и т.н.

Хахахахахаххах право в целта... но има и още, мноооооого още...

Ако не беше толкова тъжно, щеше да бъде много смешно... защото е вярно.

Къде изтърва Златките?

Затова ли ходи по ресторанти? Или яде филии с маргарин вкъщи?

Абе маргарин! Маа филии с мас, виж му тумбака!

Смешник...готвеното убивало романтиката, ама едва ли яде сухи сандвичи!

Христо братче,явно вече не вдигаш самолета.нали знаеш на калпава ракета космоса и пречи,че и твоята работа е станала такава.Всяко нещо с възрастта си.

Какви деца - отдавна му е време да разхожда внучета дядката

не си ти ркойто ще определи

'Ми стой гладен, "романтик" такъв!

Няма нищо по-романтично от това, да си сготвите с любимия човек. Естествено не кИфтета, ама дедо ти Ристо това знае...

миризмата на готвено убивала романтиката, а миризмата на пръст какво прави!?

Този може всичко и всеки да продаде!

А след като хапнеш и замирише на отработено хапване, как е?

Е,как, той сигурно ака парфюмиран черен хайвер. Не като простосмъртните...