Лили Иванова ще пее в дует с Андреа Бочели

Лили Иванова ще излезе на сцената на зала "Арена Армеец" в София на 30 май за прочувствен дует със знаменития италиански тенор Андреа Бочели.

Обратно в новината

Коментари - Лили Иванова ще пее в дует с Андреа Бочели | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лиленце-пиленце не пее по ноти и е слухар. Как си представя да пее с Бочели? Тя да не се мисли за Сара Брайтман? Въпреки това мисля, че цялата новина е партенка.

интересна е тази мания на хората в България да мачкат друг българин, да обяснят че е обезценен боклук, трето качество, бракувана стока, за нищо не става. А реално единственото, с което българите са по-малко от другите народи, е липсата на самочувствие, породена точно от това, че прекалено много са обиждани.

Възрастна жена страдаща от мания за величие и нарцисизъм.

ТОВА ОБЕЩАВА ДА Е СПЕКТАКЪЛ НА УЖАСИТЕ

тази селска пръчка беше женана и за контрабандиста от Политбюро Янчо Таков

да не би Бочели да е оглушал или влязъл в бг армия като Лили

А САШКА ВАСЕВА НЯМА ЛИ ДА ПЕЕ, ЧЕ ДА Е ?

БОЧЕЛИ И ЛИЛИ - УМРЕЛА РАБОТА

ПЕЕЩАТА МУМИЯ ХА ХА ХА

ПО-ДОБРЕ ДА СЕ СНИМ АПАК В PLAY BOY И ДА МЪЛЧИ

Тези, които критикуват смесването на стиловете вероятно са забравили или изобщо не са чували парчето "Барселона" на Фреди Меркюри-поп изпълнител и Монсерад Кабайе-оперна певица! Колкото до Лили-забележително и достойно за уважение е състоянието на гласа й, постигнато с труд и професионално отношение. Ако някой не го е забелязал, нека послуша остърганите гласове на Ритонката или Данчето Христова! Впрочем Данчето Хр. и Слави Тр. с огромна наслада подиграваха Лили /в предаването на Слави от четвъртък/, с което само подчертаха недостижимия професионалисъм и блясък на Лили и показаха по балкански жалкото си безсилие...

Ти сериозно ли правиш паралел между Лилянка (на мама момиченцето младо и пъргаво), с Фреди Меркюри? То, ако погледнем реално, всичките "стари муцуни" се мяркат от време на време по сцените и ни напомнят за съществуването си, но и техните изяви нямат вече нищо общо с емоциите, предизвиквани преди. Заслугите на миналото са си заслуги на миналото. Предизвикват уважение, но не и емоция. Скука!

Състоянието та гласа ли?Добре,че има технически средства!

Да ама на Данчето никой не се подиграва защото остарява достойно и всичко е с мярка, а не се прави на палячо. Просто е важно какъв човек си като характер, външността е преходна. Лили Иванова пее, но в пеенето няма чувство, дори и най-прекрасният текст звучи кухо, но това е един творец трябва да има душа и сърце. Това при нея го няма!!!!

Не знам защо в БеГето толкова много се цени врякането, а не пеенето. Лили Иванова отдавна го докарва от опъване на вратни жили и вой на корабна сирена. Една чисто лирична композиция обаче веднага показва колко издухан й е гласа - няма цвят, няма нюанси, няма красота. И понеже си тръгнал да я мериш с Данчето Христова, ходи чуй изпълнението й на "Прощално" по музика на Йосиф Цанков и стиховете на Вапцаров, после я виж в латино микса Granada и после пак ела да ми я сравняваш с блондито, чактисано пред статива с текстове. Колкото до бъзиците, Лили я нахрани в книгата си, нали? Каквото повикало, такова се обадило.

И аз съм почти от времето на Лили Иванова, нооооо.... вече ми омръзна да я гледам и слушам. Пък и гласа й се е променил и врещи със сетни сили. Според мен вече трябва да се откаже и си гледа старините, но пък няма деца, внуци, какво ли ще прави? Тежка ситуация.

СКОРО ЩЕ ПЕЕ В МОРГАТА ХА ХА ХА

Лили Иванова е един от тримата най-велики българи от Освобождението на България до сега.

Не знам дали е най-великата, но със сигурност е родена някъде около Освобождението ;-)

КОЕ И Е ВЕЛИКОТО НА ТАЗИ БАБИЧКА ?

обожавам лили,с неините песни премина детството ми,тиинежърските ми години,и никога не съм спирала да слушам песните и.но като се замисля,идва време с което трябва да се примириш и да отсъпиш с усмивка и полкон.хората те обичат,лили,и винаги ще те обичат!

съвместно пеене на два различни стила с цел печалба! Жалко за това намерение, пак оплескахте нещата!!

Лили и Бочели - смях! Има възраст, когато трябва да прецениш на какво приличаш и как пееш! Никога не е късно да станеш за резил! Лили трябва да слуша в захлас професионалист и талант като Бочели, а не да се излага! Така и не се научи да пее професионално!

сиси, чалгаджийството не смесвай с музиката. Остави дрогата, чалгата, простотията и ще разбереш много смислени неща за живота. Твоето не е живот, а съществуване.

Дали твоят глас не бучи от чалготеката? Лили има (дори и сега) качествата да представя естрадни песни на сцена. Никой не го отрича. Но да сравняваш естрада, при това нашенска, с изкуството, което предлага Бочели е същото като да сравняваш Алисия с Лили Иванова. А познавайки журналистическите изцепки с бомбастични заглавия, няма да се учудя, написаното в заглавието да означава, че Лили ще се пробва да е подгряваща залата.

Интересна логига. Ако не си фен на Лили, значи си чалгаджия. Ако не си фен на Орешарски и сие, значи си гербаджия. Хора много, вкусове всякакви. Аз също мисля, че идеята, да пее с Бочели не беше добра.

Благодаря ви другари от дира Най после и мен ме изтрихте. Само ще Ви напомня че съм на 71 години и много добре помня как се създаваха тези певици Е,нямаше матраци дормео но....... Живи и здрави да сте,слушайте си Лили и блаженствайте ...........

не си на 71, не се прави на страдалец. И ти си един от многото чалгаджии в редиците на простотията

Само Лили Иванова Такова...

тая от много напъни ще се наака накрая.

Дънкан Маклауд!

ЩО ЛИ ПЪК АНДРЕА БОЧЕЛИ ДА БЕШЕ ПОЖЕЛАЛ ДУЕТ С ЛОРА КАРАДЖОВА. С КАКВА ГОРДОСТ ЩЕ СЕ ИЗПЪЛНЯТ СЪРЦАТА НИ!..ДОРИ ЦВЕТИ ПИРОНКОВА ЩЕ БЪДЕ ЗАСЕНЧЕНА.

ЗАЩО ВЪОБЩЕ БОЧЕЛИ ЩЕ ИСКА ПЕЕ С НАША КОЗА ?

Въпреки упоритите напъни Лили си остана една голяма селянка в големия град. Затова тя е харесвана от едни, но пренебрегвана от други. Вътре в себе си обаче тя е непримирима с реалностите и ще дълбае до последно.

На теб не ти харесва, защото не пее чалга, нали? Слушай си чалгата и плуй в пошлостта, остави всеки да харесва това което иска. Не се изказвай неподготвен/а.

Само че, за онези времена, естрадата беше разрешената чалга. Заместотелят на истинската музика. А песните на "таланта" Лили, особено днес, са си типична съвременна чалга. Само визията няма как да я докара, а и креватните й изпълнения вече не блазнят силните на деня. Като Янчо таков, например.

Аз мисля, че дира(а и не само) сам си пише хейтърските коментари, просто за да има някаква интрига и да се поддържа интереса на хората. Иначе всичко ще затихва много бързо. Дори си мисля, че вече има такава длъжност. "Какво бачкаш?" - "Ами хейтър съм в дир-а"...

Ние се надпреварваме в доказване на мнения и подкрепяне на тези "за" и "против" Лили Иванова, а сайта калкулира приходи от поставени плюсове и минуси. Който и за каквото и да ви говори, винаги става въпрос за пари. Тъжно, но факт!

Иска ми се вече да открия смисълът на земния живот, във какво понякога се крие - славата, пари или любов? Рано или късно всеки прави изборът на днешния си ден, ала после иска да забрави, че от него бил е победен. Всичко ли до този миг научих, колко разпилях или събрах, със любов голяма ли сполучих, до сега така и не разбрах? Славата в албум не се побира, златото във сейфа не блести, а пък любовта дори красива, като сняг априлски се топи..... Щастието питам се какво е..., има ли го всъщност на света? Иска ми се да не отговоря, скучно ще ми бъде след това!

Текстът е хубав, но не го е писала Лили. За мене тази статия, като реклама за концерта. Виждам, че има още непродадени билети въпреки, че цените от 50-60 лв. са непосилни за повечето хора ще ги прелъжат с Лили.

Текста си е текст. Друг е въпросът, каква е заслугата на певачката за да го има? А дали не би паснал на откровената чалага повече отколкото на лейди баба, все още не е ясно. Още по неясно е, дали внася нещо положително в ежедневието ни. И изобщо, с какво баба лиляна може да ме удовлетвори повече от която и да било певачка? С глас ли, с визия ли, с настроение ли, с философия ли? Или с това, че не схваща, че предизвиква повече уважение, като си стои у дома, вместо да се изживява като звезда и да плете интриги в медиите с автори, с композитори и с всички виновни да я познават хората.

Ужасно е ! Не съм злобен и некрофил но ...,сека баба треба да си знае мястото.

що за простотия ..от къде на къде някой ще казва да пее ли Лили Иванова ли не нещастник

БЪЛВАШ ГЛУПОСТИ! Възрастта не е порок, а порок е това ,че си хем неграмотен ,хем невъзпитан ,хем прост!Поне замълчи! Лили е талант и вместо да се гордеете пак от злоба и простотия се изказваш по пронцип ,само да си в играта!

Не споделям стилът Ви на изразяване, но мнението ни за цитираната певица е сходно. За това поставям +. Жалкото е едно. Мислещи и способни хора напуснаха страната ни. Няма лошо - търсят реализация. Ние, останалите тук - трябва да се преборим с изкуствените идоли и псевдопатриотизма. Голяма част от коментиращите под статията едва ли са запознати с темата, важното е да "блеснат" с "оригиналност" и да съберат "+".

Певци от световна величина, но стиловете и гласовете са различни, интересно

Ей, просто и злобно племе, ей! За туй племе оправия няма! Обречено на раболепие и чуждопоклонничество преди окончателно да се самоунищожи! Радвайте се на чалги, курветини, дроги и всякакви други пороци дето скоропостижно ще заличат жалкото ви съществуване.

Ама много готино си си кръстила "другарка". Проста женица си, колкото и да се ръбиш. Иди чуй как любимката ти пее "Аве Мария", какъв потрес е пеенето й та тая великолепна шубертова песен и после ела и пак ми кажи, че има какво да покаже до Бочели.

Поредният заблуден тъпак! Що се заблуждаваш, че като слушаш класическа музика си станал много умен! Дори да съм проста, явно е, че това само на теб пречи! Ще го преживея, ако точно такива сноби, като теб, не ме харесват! Дреме ми на дебелия гъз!!!

Другарката Михайловна е другарят Михайлов...

Мила Лили,скоро ще навърша 40 г. Въпреки намеренията ми, да доживея поне до 120 г. възраст,едва ли ще преживея факта,че ще предам душата си../на който и да е / преди теб.

Абе май е Том Джоунс, я провери пак.

А защо Бочели не пее с някоя чалгарка или с рападжия?

Ако искате да видите кои са гейовете (дори и женените с деца) отидете на конерт на Лили Иванова!!! 100% гаранция! Там ще бъде и гей-елита на България!!!

Май ти си гея щото няма как зали пълни с хиляди да са геьове пък те и вълнува това

Victoria

Само ще кажа, че като гледам гласуването към мненията и се изпълвам с тъга. Дори повече отколкото от самите мнения.

КАК МОЖЕ ТАКАВА ИЗЛАГАЦИЯ!?! ДО КОГА ЩЕ НИ ПРИЗОВАВАТЕ ДА ПЪЛНИМЕ ГУГАША НА ТОЯ АЛЧЕН, СП ЖЕН, ИЗКУКАЛ БАБУНЯК-БА?!? ТО АЛЧНОСТТА НА ИЗКУКАЛИЯ Б КЕЛ Е БЕЗКРАЙНА!! КУКУТО СТОИ ПРЕД СТОЙКА ЗА НОТИ И ЧЕТЕ ТЕКСТОВЕТЕ НА ПЕСНИТЕ НАПИСАНИ СИГУРНО НЕ НА 24, А НА 240 ШРИФТИ, НЯМА ГЛАС-АРАНЖОРИТЕ СТАВАТ ЛУДИ ДА ПРЕПРАВЯТ ПЕСНИТЕ, А НИЕ ДА И ПЪЛНИМЕ ГУШАТА ДО ГРОБ ЛИ, А!??! СТИГА С БАБУНЯКА ЛИЛИ-ПРЕСТАНЕТЕ ДА ГО ПУСКАТ ПРЕД ХОРА, А ОЩЕ ПОВЕЧЕ ВА ЧУЖДЕНЦИ, АМИ ТО Е СТРАШНО ОТ КЪДЕТО И ДА ГО ПОГЛЕДНЕШ!! СРАМОТА!! СРАМОТА!! СРАМОТА!!

Лелеее, колко си зле!!!!!!!

Ей селяк, кой написа това от твое име? Селския кмет ли? "240 шрифти" - какво значи това бе, урунгел проЗ? Да ви е... мамата и измет долна и неграмотна!

Дир как позволявате това и хайде веднъж за винаги да го кажем с ЛИЛИ ИВАНОВА много хора си позволяват шеги на тема възраст но всички ще остареят ,а Лили Иванова има желязна воля

Не точно воля, а инат, злоба, презрение и омраза към всички, които не я величаят.

а защо tezi,koito ne haresvate lili ivanova,си мислите,че бочели не може да преценява с кого да пее?

Значи човек на 50 и не знам си колко години, напуснал България, защото е "помярщина", нарича непознати хора "сръдла" и се смята за нещо?? Сериозно ли?! Прекрасно е, че не ви познавам, господине!

* смръдла

баба Лили пак ще грачки като за световно. То операции,то чудесии,ма тея бръчки не може да ги скрие.Бабе!

Да, баба, ама кадърна, за разлика от теб и подобни олигофрени!!

ле ле мамо !!!!

Чета Ви отзивите и си мисля, че и за ""АНГЕЛ ГОСПОДЕН"" ако става дума, няма да сте по различни......Кога станахме такива дебили, българите!

Злобари сте,вие пишещите тук.Злобари и чалгари.!Дори не можете да уважавате сънародниците си ,които за разлика от вас са постигнали нещо и са били нещо в този живот.Би трябвало да се гордеете с тази жена ,а не да я плюете.Аз не съм и луд почитател,но уважавам това ,което прави,дори и на тези си години! Това наистина е човек,достоен за уважение и възхита.За разлика от всички разсъблечени силиконови проститутки по чалга-сцените.Злобата , егоизма и не на последно място -чалгата,затриват нацията ни.Осъзнайте се!

Подкрепям и споделям мнението, сега и вас онзи господин ще ви нарече с някоя дума от неговите си (ако сте чели коментарите, разбирате какво имам предвид)...

Като че ли Лилето не си заголваше задника при всеки повод на сцената. И то на бабешка възраст.. Големи моралисти , брейй.

И С ПРАВО.ТАКИВА ПРОДАЖНИЦИ НЯМАТ МЯСТО ТУК.

Мда, тука останаха само пенсионери, фесове, цигани и задръстеняци

НЕ САМО СИ НИКОЙ НО СИ И ПРОСТАК.