Харизанова посрещнала 2014-та по бански

Да посрещат Новата година на красив карибски плаж е традиция за Венета Харизанова и съпруга й Емил.

Обратно в новината

Коментари - Харизанова посрещнала 2014-та по бански | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за пръв път е посрещнала новата година с гащи....

Вече спокойно мога да излезна от вкъщи, след като прочетох поредната съдържателна новина за някоя безсъдържателна личност. Благодаря, че ме осведомявате с такава прилежност за целия "каймак" на българското общество!

Не си отгледат едно дете поне, че е застаряла вече! Само се чудят как да се развличат, а нацията застарява вече! Що за новина!

Събудих се и се притесних, че няма да чуя подобна новина, но съм се лъгала. Сега денят ми ще е спокоен.

пунта канааааааа евтиния .

Не като досега - без бански.

Момичето е изваяно, но защо е обезобразило устата си ???

аз пък постигнах групов оргазъм от задна прашка с любовницата ми точно на минутата в 12 часа.

човека бяхте?

браво ,машаала с тоя златен газ под пари хте останех.!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много мило.Най-накрая една прекрасна новина.Ще спя спокоино.Така се гради достойнството на Българската жена!

Не съм в течение - 2013-та, годината на "Голия охлюв" ли беше, че 2014-та й започва някак ... навлечено?

Като чета такива статии и си задавам въпроса какви хапчета пият хората, дето се говори за тях. Дали диазепам или лексотан или няколко в комбинация.

Victoria

Снимка номер 5 трябва да се сложи в учебника за начинаещи пластични хирурзи под параграфа - "Така не се прави" - както за гърди, така и за устни. Снимка 6 кефи със зяпналите в захлас момчетии :)

И на кого му пука за тази никому неизвестна особа???

като гледам плажа то на Приморско по хубав и чист бре а и наблизо, пък и с тези температурни рекорди може да се окаже че е и по-топло тук. за кво го би този път това моме

аз пък посрещнах нова година чисто гола върху мъжки инструмент.

Аз пък сши имам пиърсинг някъде и ще се надпреварвате един ден да ме интервюирате и одумвате, та побързайте, докато още е евтино.

Позастаря и тя вече, ожени се, кротна се.

жоре, чернобелите снимки са голям хит в момента, всички снобари си ги правят,венетаи та бир парче "ентелигентна" к....ва се пише, та както казва бг народ - вари го печи го, к...вата ще си остане пак такава, ако и да е на луната

ква е тая коза и кого го интересува дали е по бански или по кюлоти, освен тъпкача й?!

Ако ще и без бански да я е посрещнала, все същия парцаляк е! Нито е станала по-умна, нито по-красива. Ама след още някоя годинка ще се чуди изобщо....абе

Манете я тая Венета! По ме интересува Емил дали е бил по гащи или без гащи ;-)

Венетооооо, че си селянче ти личи от километър.

наи долното и гадно хиспанско говорящо племе са доминиканците. на порядък са по противни от нашите цигани. не бих отишъл на почивка при тези дегенерати и безплатно. а венета си я бива. ехтра е за сексуални упражнения.

Е, много важно! Не си единствената посрещнала НГ по бански! Ако я беше посрещнала в ескимоско иглу, щеше да направиш по-голямо впечатление!

Kalin

Не я знам коя е тази ,но ако е новина всеки който се покаже по бански да го коментирате май няма да ви стигне...мастилото;-)

ох да ми падне туй младотооо

Егаси позитивната статия. Толкова плюсове на коментарите никога не съм виждал! Ама се поспрете, че Харизанова ще си поиска парите за тази реклама. Правим проблем на сайта, затова може малко минуси да ми сложите за цвят. Първият е от мен!

Абе малко ми е неудобно ама да попитам, някой има ли представа колко струва една подобна статия? С жената имаме някой скътан лев, ама не стигат ни за кола, ни за малка къща, ни за нищо. И си викам с тези парици да отпорим една подобна статия по разните медии, та да ударим в земята цялата рода. То така и така е батак, поне да ни чуят с нещо... Приемам всякакви препоръки и напътствия. Моля помогнете ни!

Идете на Малдивите.

Чух че е около 200 евро.

брато, ако наистина имаш малко пари настрана,не се занимаваи с т. нар.медии, всичките са платени боклуци, всяка партия си купува по една или наколко медии и телевизии, зависи с какви средства разполага, сега по твоето питане, направи си една хубава екскурзия или почивка, прати на родата снимки и картички, та се пукат от завист , това е по приемливият вариант, кои знае колко пари ще те одрусат медиите и познаи как ще изопачат нещата, не си на сметка да се занимаваш с тях

Човека се еб.ва

Баси, колко ли кинти е похарчил мъжът и ?! Едно време Венчето ходеше в този рай на бандитите по два пъти в годината и се връщаше с пачки и куфар нови дрешки !

По бански или без бански?

Венета какъв специалист е в коя област, че е толкова интересна за новина?

Тая винаги ме е учудвала какви големи ръце има , същински лопати :)

ами тя е близо 2 метра, големки ще да са ;)

Да си напише "Hollow Pumpkin" при следващата татуировка. Страшно ще и пасне.

Ехее, е те откъде имат толкова пари, аз защо нямам?! Откъде крадат толкова много?

Логично погледнато - според заглавието - за 31.12.2013 в 24:00 часа е била по бански. Дали това е истина - по долу в "новината" не проличава. Обратното на истина е ЛЪЖА. ЗАЩО ДИР-А ЛЪЖЕ?

Дир не лъже. Просто редакторите толкова могат. Нямам идея защо ги държат. С всеки изминал ден стават все по-зле. Аз не мисля, че Дир си чете статиите.

БатиГого

Да ама на сайта горе пише www.dir.bg Не пише РАДАКТОР ИВАН ДРАГАНОВ /напр./, нали?

Ехее, три седмици в Доминиканска репутлика, около нова година и то със съпруга. Това сигурно ще струва 100 бона.

Е малко се опръска тука. Може и в 10 хиляди да се вместиш.

Само час и половина? Аз бягам всеки ден по два часа ... от училище.

Ако случайно се изпусне и оцапа гащите пак ни уведомете!Или ако и изникне цирей или херпес също пищете!!Моля!!

З-а-д-ъ-л-ж-и-т-е-л-н-о !

Страхотна новина - мисля, че бие тази за четвъртфинала на Гришо :) (А, сега какво следваше, а да...) А вие сте тъпи и само завиждати с негативните си коментари и не можете да оцените по достойнство успелите българи (мисля, че добре се получи)...

чакам тази новина. Тя е почти съдбоносна за цялокупния Български народ.Сега вече ние НАРОДА се чустваме някак си щастливи, доволни, радостни абе на върха на щастието.

Що за новина: Грешно разбиране за Пи АР или самохвалството при някои няма мярка?

На фона на цялата мизерия в страната това е една чудесна новина!!Трябва да си ужасно тъпо парче да се хвалиш с подобни глупости!!Парцаляк!

Пак е нещо. Досега горкичката все гола я посрещаше :)

Дир, стига си ни инквизирал с тъпи новини за тъпи хора, които нищо не са направили за България, освен да си показват голотиите, и така да се продават успешно на порно пазара. Напишете нещо сериозно за сериозни хора, за герои на Родината!

е баш в телевизията на пеевското прасе ли трябва да 'говорят' тези жени ?