The Offspring и 30 Seconds to Mars идват за ”София рокс”

Тази година фестивалът "Sofia Rocks" ще се проведе на 6 юли на стадион "Академик", съобщиха организаторите от "Болкън Ентъртейнмънт".

Обратно в новината

Коментари - The Offspring и 30 Seconds to Mars идват за ”София рокс” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Откъде хората вземат толкова пари за билети за концерти? При това там не ходят мастити бизнесмени или високоплатени държавни чиновници, а някакви тиинейджъри. Споделете!

Любопитството убива котката.

Да ти се връща

Ами при заплата от 1000 - 2000 лв. не чак толкова скъпо. Друг е въпроса за колко работим. Аз също започнах работа на минималната навремето(100 лв.). Даваха ми по 50-100 лв. бонуси и аз се кефех все едно съм ударил джакпота... И така и щях да си откарам, но ми затвориха магазина... Бах, викам си такава хубава работа (по 11 часа на ден + събота, тежести от по 30-40 кг, при зареждане тонове през ръцете ми) няма да мога да си намеря... И пуснах аз св-та навсякъде и късмет - голяма фирма стартова заплата 700 лв. От тогава за жълти стотинки не работя, но е трудно... Последният път стоях 11 месеца без работа, изхарчих си повечето спестявания, но си струваше...

Поздравявам те, че си толкова"оправен". Но нима и 17-18 годишните работят за 1000-2000 лв?

Ще ви посоча контрапункт на тия правещи се на мрачни и с болнав изглед момчета. Това е лъчезарната Анна Нетребко-най красивата и скъпоплатена оперна певица в света. Рускиня. За сега ви препоръчам да чуете само подмосковние вечера, заедно с руският богатир Димитрий. А друг път ще ви насоча към постелна сцена с нея, където участва в опера в Берлин. Едва ли сте виждали друг път подобно нещо. Хайде малко усет към изящтното бе приятели.

хайде моля, за всеки влак си има пътници. Кой каквото иска да харесва.

Точно заради разнообразието написах това. Гарантирам ти, че съм посетил в Америка доста много и разнообразни музикални прояви. Това не ми пречи да харесвам и това, което ти препоръчам. Ще порастнеш, ще започнеш да го харесваш и ти. Всичко е въпрос на време.

100 лв. билета, ми че то там няма да може да се диша! Направете ги поне по 500...

Ехаа, голям кеф. Браво!

Скука, да докарат Линкин Парк.

стахотно за оффспринг! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.