Дъщерята на Уди Алън не спира с обвиненията

Осиновената дъщеря на Уди Алън Дилън Фароу отвърна на твърденията му, че не е блудствал с нея, когато е била 7-годишна, като се закани, че няма да я накара да млъкне.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Уди Алън не спира с обвиненията | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

просто Уди е имал добри адвокати :)

Дълбоко се съмнявам в твърденията на тази Дилън, която започва открита вестникарска война с Уди Алън. Честно казано ми изглежда ненормална и истеричка като майка си. (btw... вижте в Уикипедия актуална снимка на тази Миа Фарол да видите за каква ненормална бабичка си говорим) Искам да попитам защо такъв тежък случай на педофилия се раздухва от Дилън по медиите... Обикновено жертвите на такива посегателства са затворени в себе си и не искат да споделят или го правят само пред съда и категорично не желаят да се разчува из обществото. А тази "жертва" използва вестниците като оръжие във войната си с режисьора. Освен това момента е ужасно подходящо подбран - Уди е с 7-8 номинации за тазгодишните Оскари за филма си "СИН ЖАСМИН" с Кейт Бланшет. Освен това вече получи приз за цялостен принос на Златните палми и явно опира до дискредитиране, очерняне и иск за пари. Това обвинение можеше спокойно да го повдигне след навършване на пълнолетие, а не като стане на 30! Друго, върху което да се замислите - Миа Фарол многократно е обвинявана, че е тиранин и доспот към децата си.. Тя държи да й се подчиняват и да изпълняват всяка нейна прищявка - защо тогава и Дилън да не е употребена в ненавистта на Фароу към бившия й съпруг. Има супер много неизвестни, така че не бъдете съдници.. Моето мнение е, че и майката, и дъщерята са за психиатрично заведение, а мнението ми за Уди Алън е еднозначно: велик режисьор и творец, просто един гении!! Последния му филм го потвърждава :)

Уди Алън е велик творец

отивам да си пусна вики кристина барселона , чувствам се изморен от Бг реалността - четене на новини и четене на празноглави коментари из фейсбук и сайтовете (ебаахти извратеняка а ;) к'ви филми прави само :)))

Един особено смотан филм е това и също пропагандира нездрави отношения ...

Каква пропаганда ти е в главата бе, какви скудоумия говориш! Боже, Боже, какви понятия имат някои хора. Уди Алън му пропагандирал. Идиот!

Много ми е интересно какви са били отношенията между Уди Алън и екс- доведената му дъщеря преди да се оженят. И как е пламнала искрата, при положение, че китайката е билна на 19 когато се женят. Как се минава от мили татко Уди до секса. Това е доста съмнитлено и доста напомня отношенията в едни малцинствени общности у нас....

Не може да се има доверие на човек, женен за другата си доведена дъщеря. Явно си има някаква наклонност към дъщери.

ПЕРСОНАТА,КОЯТО ОБСЪЖДАМЕ ВИНАГИ МИ СЕ Е СТРУВАЛА УЖАСНО НЕУРАВНОВЕСНА. ТОВА ПРОЗИРА И ВЪВ ФИЛМИТЕ,КОИТО ПРАВИ И ИГРАЕ.ОТ ЕДИН ОБЪРКАН ЧОВЕК ВСИЧКО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА!

Много хора не мислят така - нито за него, нито за филмите му. Аз съм един от тях! На мен пък Миа ми се вижда неуравновесена, но това не ме кара да отричам изявите й като актриса!

Просто хазарски дегенерат - какво друго да се каже!

"Той твърди, че обича дъщеря си и се надява някой ден тя да разбере, че има любящ баща и че е използвана от майка си." ------ тя е на 28 години. Ако това не го разбира сега на тази възраст - значи е малоумна или бавноразвиваща се.

Ако е имало нещо такова, поради каква причина 92 година съдията не е направил иск срещу Алън! Защо "щерката" не е направила иск когато е станала пълнолетна!? Защо днес и сега; за колко пари става въпрос!? И последно след като в някои щати е прието със закон съжителството от такъв род, въпросът за педофилия ли е или за пари. Последно да каже какво точно е правил с нея директно, а в такива случаи има и някъкви белези, които остават запечатани в съзнанието; например една мома, която за белег като от цезарово твърдеше че е в резултат на изнасилванеы друга една, няма да забравя бенката колкото 2 стотинки под лявата гърда, друг случай....Та какво точно си спомня момата, а и дали това не са някакви детски мечтания; спомням си в 1 клас как харесвах едно момиченци -натурална блондинка, как съм сънувал да я събличам, или друго едно което наблюдавах как се къпе голо на двора. Доктор Спок описва такива детски желания, помисли ,деяния.....

Е как защо, бе?! Щото си е намерил добри адвокатчета, които са измъкнали палавия му задник от л*ата :)

Вижте сега, аз четох, четох и предните статии по темата и разбрах какви са настроенията, та реших да публикувам направо тук! Трудно мога да разбера, защо тук се прилага двоен стандарт. Миа Фароу е на 21, когато се жени за Франк Синатра за справка, тя е родена през 1945, а Франк през 1915 г. На мен лично ми е все тринайсет, обаче защо това не възмущава онези, които намират брака на Уди с момичето за неравностоен? Това е ПЪРВОТО ми защо? ВТОРО Миа и Уди имат един общ син, който се води за техен биологичен и за когото тя с охота кокетничи, че не е сигурна дали е на Уди или на Синатра, с когото така и никога не била скъсала истински. Не са правили тест. Т. е. обича ги Миа тези сложни загадки 13 осиновени деца, по време на всичките й бракове, а биологичните не е толкова важно кое на кого е. ТРЕТО между децата й има и такива, които свидетелстват за огромния й гняв към тях, в случай, че не й се подчиняват и не говорят това, което им внушава. Ами, най-малкото нещата са по-сложни - трудно може да се каже щом Миа казва, значи Уди е педофил! Сори, не сте прави да сте така категорични!

Е, те затова са се събрали да живеят с Луди Алън, понеже са един дол дренки. Но все пак Миа е била на 21, тоест пълнолетна, когато се е занимавала със Синатра, докато Алън определено е посягал на непълнолетните си доведени дъщери, второто е противозаконно най-малкото, етиката - настрана!

И е била с Уди, когато пак се е занимавала със Синатра.

има такива заложби, ако всеки тръгва с доведената си дъщеря

link

Сори, не става! Просто пуснете в търсачката "Братът на Дилън Фароу защити Уди Алън и отправи обвинения към Миа Фароу"

Така ще е до "Оскарите"