Дженифър Анистън има притеснения за фигурата си

Актрисата Дженифър Анистън разкри, че завижда за телата на моделите и има притеснения за собствената си фигура.

Обратно в новината

Коментари - Дженифър Анистън има притеснения за фигурата си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имам забележка само към лицето ти, скъпа. Нямаш нищо общо преди, нещо си възмъжала :(( За фигурата не се притеснявай все още.

ми жените влизат в менопауза м/у ч0 и 50 г, а това е сварзано с хормонални промени и напалняване ако не се внимава с храненето, нормално е да се притеснява

Един мъж веднъж ми каза, че намира за секси жените, които не се мислят за съвършени, а непрекъснато се стараят да бъдат по-добри. Явно тези, които са избрали Джени за 'най-секси' са съгласни с това мнение ;-).

за гуркиня е екстра! като слиза от бордюра на тротоара не се чува туп! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Естрогените помагат и на 65 години. Как тогава Алла Погачова има близнаци? /до още някоя година и.../

Злобата няма граници. какво предлагате? за превенция против климакса /просто етап от живота/, мъже и жени да слагат край на живота си за да не я дочакат??? свещена глупост. Абе, хора я се осъзнайте. Климакса в главата може да е и на 30.

Баба Джен няма никакви притеснения за фигурата си! Това са долни инсинуации на пресата, за да не може тя да се пенсионира с максималния праг след няколко години!

баба е баба ти, а джен е просто една сладурана . ама на ч5. ..и какво от това?!

А, защо рядко се споменава за мъжката критическа, която понякога е в пъти по -тежка от женската. Дженифър си е много готина жена. дали иска деца или не, си е личен избор.

Наистина е много тежък мъжкият климакс, и особено за жената на въпросния мъж. ние поне си го признаваме , вземаме някакви мерки , колкото може, а те ...Само тормозят себе си и нас, и викат "нищо ми няма" или "ти си виновна

Като те почне климакса!Ще прегориш и както не си раждала жалната ти майка!Естрогените не помагат към 50г.Яйчници трябват!Още една усмихната глупачка с много пари и его но без ум в главата!

И ако беше раждала климаксът ще я подмине ли?

Питай някоя жена от пазара!

Ей, глупчо, ти не разбра ли, че няма нераждала жена над 35 години, която да отлага доброволно забременяването. Просто не им се получава, каквото и да приказват в своя защита. Спри да се гавриш!

Според мен няма никакви причини да се притеснява. Тя има естествен чар и дори на 100 години пак ще бъде привлекателна.

ама наистина мнооого голям плюс от мен!

Това сигурно жена го е писала и съм съгласна. Но според повечето мъже в БГ жена на 30 вече е стара??? Така че, много сме зле .....

тя нали беше бременна,ко стана

Амортизирани мързеливи злобарки. Никой няма право да съди кой какво не бил направил, а да се погрижи за собствената си красота - и външна, и вътрешна!!!!!!!!!!!!!

Аз съм стройна леля!!! Но ако гена ти е склонен към напълняване, нищо не можеш да направиш, освен да си гладна и дебела...:-))

Наборке, я отдавна съм нагълтал бидоня.

Трябва да се притесни за проблемите с главата си.Изкуква от суета.

Тази скоростно изкуква.

То от много притеснения едно бебе не роди, а толкова жени по света раждат и после си връщат фигурата, особено жени с нейните възможности и природни дадености това не би трябвало да е проблем. Е всички искаме тяло като на Жизел Бюдхен , но не на всеки Господ го дава.

а какво правим ако е имала по начало репродуктивни проблеми, катил такъв? Да се самоубие ли???

Ако е имала репр.проблеми , тогава е съвсем друга работа.Но така ли е било?Или просто е отлагала?

На 45 години жените мислят за дом, семейство и деца....и да си поддържат фигурата, която не може да им е основен проблем в живота и да е на 20-годишна тинейджърка....

Ти колко 45 годишни жени познаваш?

Зависи какво работиш, а и като нямаш семейство и деца, на човек му остава едната работа, освен ако не иска да се пропие ...

Не му остава само да се пропие...Светът винаги има нужда от един свестен човек, бил той мъж или жена.

Пич много ме изкефи с тази теза са семейството. Смях се от сърце. Аз съм доста над 40 и мисля само за секс върху жените на трудещите се, като тебе.

Амиииии на 45 вече фигурата се променя, искаш не искаш. А да се мъчиш с диети, не можеш да върнеш младостта, критическата чука на вратата, а и тогава фигурата най-много се променя.

При теб така ли се получи? На 45 вече влезе в климакса ли?

И така да е станало с жената,защо е тоя злобничък въпрос?Какво ненормално или осъдително има в това да влезеш в критическата на 45?