Уилям и Катрин отпразнуваха Деня на Свети Патрик

Принц Уилям и херцогиня Катрин отпразнуваха Деня на Свети Патрик, като посетиха ежегодния парад на Първи батальон на ирландската гвардия в Олдершот.

Обратно в новината

Коментари - Уилям и Катрин отпразнуваха Деня на Свети Патрик | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бостанското плашило на двореца се разпразнувало :)

Стига с тази пребледняла мумийка със зелена смешна шапчица! На тридесет и няколко изглежда като на 90. Изтинскки ужас.

Ще се разплача от умиление

Бих я жулил, докато спре да и е смешно!

Аман от тия двамата, особено от НЕЯ!

ко ме вълнува за тия бандюги. Ама ви ене знаете ли това са един от най-лошите хора в света аристократите. Те освен да трепят и унищожават хора за да стоят на златинте си столчета друго не правят. А ако забелязвате непрекъсното се носят новини за тях колко са добрички и умнички и т.н.

Не виждам никаква основателна причина да има подобна "новина" в нашите информационни сайтове. Това по-горе е буквално изсмукано от ...абе не е от пръстите.

Едно напомняне към редакцията на Дир-бг. Войниоците от тази гвардия са The Irish Guards. Тази гвардия се бие срещу Българите на бойното поле при Дойран. Там под ръководството на Генерал Вазов те така са бити, че цели роти от нея остават накичени по телените ограждения. За съжаление обаче точно един ирландец ранява смъртоносно в корема гениалният ни поет Димчо Дебелянов, командир на рота. Това би било добре да се знае преди да чужопоклонничим пред хора, били се за това Македония и Беломорието днес да не са Български.

Между другото, Катрин с тази усмихната физиономия с повод и без повод, малко прекалява, защото има моменти, в които очевидно няма нищо смешно или усмихнато, но тя пак е с такава физиономия. Тогава стои нелепо и някак неуважително, все едно се подиграва на останалите. Някой й е казал, да се усмиха постоянно и наистина, с усмивка е по-добре, защото инак изглежда малко злобничко.

Що не си намали малко размера и цвета на веждите, лелемале, представям си я там долу преди да се обръсне...

ми ся какво да правим...може ли такива неща...да къркат и уригат по кръчмите....

Отпуска? Тия да не са почнали да работят?

Химн? Ирландски?

Да вземе да си смени това палто че вече се претърка от носене.Колко години по ред го носи

А бе друго си е една жена да е стройна, докарана и широко усмихната... И да не си военен, ще й отдадеш чест. Особено когато милиони ратайчета се трепят за нейното благоденствие.

Ти си плоска и от подметките на ратаите в акъла ;)

Откога военните / ама истински/ ще седнат да отдават чест на чучело като кейт???

Кой каквото прави, англичаните си живеят в приказка. Принца и принцесата се женят, раждат си дете, отбелязват разни празници, тържества, веселби, обличат се неповторимо, с традиционни облекла, не показват кой знае каква заинтересованост от света около тях. Тия украинци, руснаци, германци и т.н. ще се избият, трета световна ще започне, ще свърши, англичаните са в друга вселена. И коментарът ми хич не е отрицателен, даже им се възхищавам на възвишеното отношение към... Нещата от живота.

тези двамата се казват паразити които харчат парите на данакоплатеца ! транслитераця

Тези лентяи само консумират и харчат парите на трудещите се хора.

Тази жена никога не спира да се усмихва! Ослепителна е! ;)

Безделници.

Чак се посълзих от умиление.Нека поне има някои да са добре макар ,че други плащат с данъците си това.То като е за слънце можело и в Австралия да отидат и да си нагледат доминьона.

ДНЕСКА ПИЕМ САМО ЗЕЛЕНА БИРА ! .... В ИРЛАНДСКИТЕ КРЪЧМИ БОЯДИСВАТ БИРАТА СЪС ЗЕЛЕНА БОЯ ЗА ХРАНА :))))

В ТАКИВА ДНИ ИРЛАНДСКИТЕ КАТОЛИЦИ КАЗВАТ : БОГ ДА БЛАГОСЛОВИ КРАЛИЦАТА ПО УЛИЦИТЕ НА БЕЛФАСТ :)))

на кои му пука! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Една бирена новина за деня! Честит Свети Патрик на Шотланците!

ИРА СПОНСОРИРАЛА РЕФЕРЕНДУМА ЗА НЕЗАВИСМОСТТА НА ШОТЛАНДИЯ :)))

С зелен костюм е !

Наистина е много опиянена!

Св. Патрик е ирландски празник, а във Великобритания вероятно се празнува, за да се 'напомни', че Северна Ирландия все още е част от Британската държава, за разлика от Южна Ирландия, която е самостоятелна държава. Ето няколко факти по този повод: 1) Факт: през 19ти век 1/3 от ирландското население измира от глад, поради влошена картофена реколта (ъй като бедните се хранят основно с това). Въпреки че през същата година Бротанската държава произвенда достатъчно култури, за да изхрани населението, не е направено нищо за измиращите в Ирландия. Това се смята за форма на геноцид от една част от свободното ирландско население и до наши дни. 2) Факт: една част от успехите на Британския флот през 17-19 век се дължат на бързината на техните кораби, при които умело се комбинира вятърната тяга с гребна сила. Гребците са поробени ирландци, често пъти отвлечени от северните брегове още като деца. 3) Факт: Северна Ирландия в наши дни е най-бедната част от Великобритания, пренебрегвана и незачитана в много отношения, а автономията и е чисто формална.

какво работят тези палячовци

КАКВОТО РАБОТЯТ ПАЛЯЧОВЦИТЕ-САМО СЕ ХИЛЯТ.

Само не разбирам, какво общо имат кучетата със Свети Патрик?!

и на мен ми се искаше свободно да се попеча на южните пясъци посред зима и да събера малко тен на френската територия в индийския осеан ама няма...светът е потънал в криза и войни ...а те най-весело се плацикат там и после хоп почетни патрони и гости насам натам -мухлясала английска монархия с мухлясали лицемерни ценности и смешна и жалка помпозна претенциозност

Gal

много ти разбира главата....и мен няма да ме спре да отида на почивка това че някъде има воина и криза....не е моя воина...

говорим за морал...нали ? с пари всеки може... колко хора могат да събират тен посред зима на малдивите???

Една хубава новина за деня! Честит Свети Патрик на всички!

Катрин - жената мечта! Как можах да я изпусна с тази моя благородна кръв ...

Наистина е много лъчезарна!

Съвършена е!

по-скоро злокобно

ти май жена скоро не си виждал...

ах как свободно демонстрират тен пред всички а останалите да се борят с кризата и всички световни проблеми