Коментари - Сани Жекова показа завидни танцови умения | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да , живее с него в общ дом !т.е. кървави пари от болни деца .

На таа кака мога да и го сложа сос голем кеф! :)

О, тя само тебе чака.............

Тази не излиза ли със сина на огитодонев, т.е. харчи кървави пари от болните хора?

Да, освен това го кара на държавни пари за пързалянето - добър живот си е намерила и избрала, но един ден ще се плаща и за това.

Да бе, да! Нищо няма да плати, ще си гледа кефа.

Станете като нея, гледайте си и вие кефа...................... Егати комплексарите нещастни.

Със сигурност един ден ще плаща... няма професионален спортист, който цял живот да не плаща с травмите си. Професионалния спорт не е като да идем на Витоша да се попързаляме малко!

Да , живее с него в общ дом !т.е. кървави пари от болни деца .

Само Милко , само Милко !!!!

Ей хора, направо не знам как да го кажа, ама сме изтряскали яко по англосаксонското :-) Е, сега и тази госпожица Александра ..... Абе преди има няма 10 - 12 години в разговорния свойски начин на общуване Александра си беше Сашка, ама сега САНИ.... Брях чудеса просто ...Сани

Ми то и България е била на три морета, но сега не е. Било е Сашка, но сега е Сани... Аман от дребнавщина!

Е, като прочетох написаното ми просветна :-) От дълбокото вадите риба, личи, че сте умника на целокупната Ви фамилия.

Абе да та питам нящо, дали ша ми кажиш - на Сашка Васва как ша викаме ва - Сани Васева ли? Ами Алекс кво - мъШко или женско? :))) Еехххх, голям си бастун, ама ммнооогоо голям! ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА! - много вярнаприказака, много вярна. Софи преди да стане столица са серяли по пътя и са се къпели га вали дъжд, ама днес са първи западняци :))

Като попрегледах коментарите вече съм напълно спокоен, че не съм изтървал нищо като не съм си губил времето да го гледам това .... шоу ли е, какво е, не съм сигурен...

Коментиращите преди мен дават напълно реалната представа за танцувалното шоу,въпреки писанията на пиарите.Водещите Алекс и Сърменов крещят и се лигавят като пубери.Особено Сърменов,но ако е останал в тази "прекрасна " възраст и на тези години които е, да си ги изживява самостоятелно.Не е нужно зрителите да му понасяме лигавенето.Несполучлив избор на продуцентите е той но поне да му свият малко тийнеджърските пориви че не се изтрайва.Михаела най-добре се представи.Мика и Милко най- зле(завалията не му е там мястото, и с тези пиленца ... банално до втръсване). Напъна на Ути е излишен.Здравето преди всичко.

За мен лично, Михаела се представи много добре!

Уважаеми форумци, сега темата за Украйна е много актуална. Според нашите медии, Украйна е само Майдана и Крим. И само се бият и мразят. Аз искам да ви покажа една друга Украйна, която видях и обичам. Без силикон, без шпакловки и лигавене пред камерите.Вижте клипа ЧУВСТВЕН ТАНЦ, СПИРАЩ ДЪХА ТИ АЛЕНА ЯКИМЕНКО. Няма нищо по прекрасно от естествената красота.

взели са си поука от миналата година, когато беше направо страшно и смешно едновременно. в началото имаше само четири танцуващи двойки, до края си останаха така, барабар с натрапваното мъчение за очите дървено дърво петко намкойси и непластичната глория. два от трите месеца беше отвратително, беше си направо шоу на нетанцуващите миналата година! но тази година е много добър подбора и ще бъде хубаво,... веднага щом разкарат милко и ути. докторът правилно му е казал, да си гледа ръката, ама пусти пиар. вместо да вкарат на негово място някой наистина танцуващ! саня не беше много добре снощи, при цялото ми уважение, но има потенциал...мисля, че ще затанцува много по-добре.

Тоя Ути прилича на див шопар

Сноубордът е призванието на Сани Жекова ноооо танците са далеч от натурела и. Снощи по категоричен начин показа това - нито пластика , нито грациозност , нито усет за музика , това показа и не мога да разбера хората от журито в какво се опитваха да ни убедят , че едва ли не е изключителна танцъорка а истината беше съвсем различна. Смешна фабота

Там е работата, че и в спорта май първо я хвалят сякаш е станала 1, а после следват оправдания защо не е станало нищо.

Така е "ММ", не е станала първа! Завърши зимния сезон 2013-2014 по сноубордкрос "едва" трета в света, след Малте и Джакобелис! Но аз съм сигурен, че ти си поне номер 2(две) в света във твоята област. Затова имаш право да пишеш, че А. Жекова не е постигнала кой знае какво в спорта. ;-)

отКровено дебилен

"Сани Жекова показа завидни танцови умения" - този анонс е отровено дебилен. Сани Жекова е извъредно фина и приятна жена, постигнала МНОГО за себе си и България. Това обаче няма нищо общо с факта, че на този етап танцът и беше направо грозен. Имах чувството, че съм при Флинтстоун. Журито реагира очаквано и напълно адекватно - аплодира я за големите и спортни постижения и замълча, що се отнася до конкретните параметри на танца. На първо четене така и трябваше да стане.

За съжаление съм съгласна с коментарите.Журито фаворизира част от участниците с лоши,слаби хореографии.Много повече време слушаме смехотворните коментари,вместо да гледаме танците.Все пак това е танцувало шоу,затова моля оценявайте участниците за танцувалните им умения,а не за нещата от живота им.

Харесвам Сани Жекова, но не мисля, че оценките й бяха заслужени. Журито прекалява с това превъзнасяне на част от участниците. Малко пресилено ми дойде героинизирането на Ути. И той горкият се държи като най-големият страдалец. Ама пуста суета и PR! Още следващият път няма да е интересен на журито, пък какво остава за публиката. Малко мярка и разум трябва да се проявява. Едва ли има нужда от такъв тип фенове.

Санито е страшно готина мацка, ама т. нар. танцувално шоу е пълна дебилщина. Журито с изключение на Христо Мутафчиев е отврат, а лигавите водещи викат все едно ще ги колят!

Красавица е Сани и танцува добре. Само да си отпусне малко раменете.

Красавица е силно казано - посредствена външност , грозна фигура- трътлеста, без врат и ниска с къси крака ! А танцува като на селска вечеринка - сила и натиск!

Нека всички, които гледаме този формат да се помолиме конферанса да не крещи, сякаш ги колят, защото хора не гледат заради тези крясъци, дългите реклами, всезнаещата Раева (също викаща) и Галена, която журира сякаш всички са професионални танциори. Нека Ути преди всичко си гледа здравето, а не да се напъва да го разруши. Няма да стане танцьор, а ръката ще му трябва....Журито следва да пази участниците от евентуален здравословен риск, а не да поощрява загубата на здраве като даже героизира действията им. Ако не се свалят децибелите, защото толкова време за танци няма, колкото крещят актьорите, ще загубите публика. Моля смилете се над нас, които обичаме танците, повече от вас....., вие сте там да представяте участниците, не да доминирате над тях....