Скарлет Йохансон събра погледите с червена рокля

Актрисата показа стил и сексапил на премиерата на "Капитан Америка: Завръщането на Първият Отмъстител" в Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Скарлет Йохансон събра погледите с червена рокля | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никога не е била неземна красавица според мен...Сега сякаш и бременността не я е разкрасила...а е така бледа, прозрачно бяла, че тези цветова просто не са за нея...а пък и разликата в цвета на косата и веждите е много набиващ се на очи...ноооо ...е Скарлет Йохансон...ликуй народе...

ЯКА ПИЧКА БЕР

Има и по красиви еврейски момичета.

какво ни занимавате с тая мърша дето се подиграва с България, нито е красива, нито е оригинална. Една промита крава с празен поглет!

ПоглеТ? Конса, издишай че поглеТът ти се замъгли

А забелязахте ли на другата девойка колко са и големи обувките! : )))

чак пък толкова не е нито оригинална, нито хубава, нито пък роклята й прави впечатление - Скарлетка трябва да свали поне 5 кг. и да носи дрехи наистина изработени за нея с този тоалет прилича на перачка от старите филми-50-60 години, не бива толкава да се прехвалва .....

Стига сте хейтвали. Жената е супер! Харесва ми.

АЗ не знам що за човек би облякъл тази лайняна рокля и би се гримирал така зле и след това би се контил пред репортерите да го снимат и цял свят да гледа излагацията - иначе девойката под дигизировката не е лоша

по холивудски

Да вземе да уволни този, който я е гримирал така ужасно.

Нещо неестествено има в гърдите на тая снимка, особено в дясната - от къде започва и къде свършва??? отгоре надолу....някак си нереално изглежда.

Силиконът се е възпалил в единия край. Нужен е масаж.

Какъв силикон, бе? Тя е бременна!

Според мен цветът е пурпур. Царски цвят. Отива на всички.

М-м-м-м-дам. И у Факултето така мислиме.

скарлет е много красива и сексапилна жена , но тук не е излязла в най-добрата си форма-понякога и това се случва

поредната набедена - целулитен задник, пластмаса, силикон, зурла в главата въпреки назалните корекции и кой знае колко дето не ги знаем - и всичко това на 20 и няколко години - всичко дотук може да се види блестящо от стотици снимки. Понятието Красиво - някак никак не върви с този образ - чалгаджийка в американски вариант.

Jeni

Скарлет е хубава , роклята също, но някак си двете не се връзват!

Какво й е хубавото на роклята, като отпред седи като потурите на прадядо ми? Все пак, дамата тепърва трябва да крие (или експонира) коремче, а не та..ци.

На закръглена лелка вече не и отиват такива роклички, няма ли си огледало у тях.

Точно лелка само на 20 и няколко - на тази възраст трябва да цъфти, а тя изглежда на намазана американска тьота. Да не говорим колко грозни целулити снимки има още отпреди 10 години - тя тогава не беше за гледане, сега ще е страшно.

На 8-та снимка направо плаши!!!

никога не е късно да станеш за резил.

Скарлет е бременна, затова гърдите и изглеждат по този начин(заради прогестерона) и е нормално да изглежда наедряла.Според ме дори бременността и се отразява добре:)

Има много бременни актриси, които избират далеч по-подходящи тоалети - хем да се чувстват комфортно, хем да подчертаят женствеността си по време на бременност. Някакси не отива да сложиш тясна рокля и да ти изхвръкнат циците навън заради хормоните.

Никак не се е постарала. Започнала е да се трансформира в лелче, а още й е рано.

Преди да вляза в дира гледах сарита и индийска култура.Женственост и красота.Скарлет Йохансон е хубава жена .В тази рокля е вулгарна,въобще не и стои добре.Обувките ,косата и червилото са неподходящи за грозната и неподходяща рокля.Направо е грозна на тези снимки.Ако се облече подходящо би била по-красива.Силикона е доста необмислена постъпка от нейна страна.Жалко ,но в случия в пълна сила важи -вместо да изпише вежди е извадила очи.

Роклята е хубава, ама Скарлет е неподходяща за нея ;)

Сельо, как имаш смелостта да сравняваш Скарлет Йохансон с индийски циганки? Толкова си критик, колкото и останалите оплюващи тук са приятни хора.

Ти кво се палиш за тази трътла толкоз, бе - таквиз по селата, и по-хубави с лопата да ги ринеш.

ДА

Chefo77

Ха, Евгени, ти ли си бре? :)

"хубава" .....

Скарлет има снимки, на които изглежда страхотно, за съжаление тези не са от тях. Прилича на лелка без вкус от средна класа, поканена на скъпо събитие, на което тя сама си е избирала тоалета. В тая рокля изглежда дебела, цисите й изхвърчат, все едно й е надебеляла с 10 кила точно преди събитието. Прическата й е като набързо оправена разплетена кошница, а червилото изобщо не отива на лицето й, което е без много грим. Да не говорим за избора на обувки, който идеално подхожда на избора на облекло, и добре пасва на профила на лелка от малък град. Сори ама...

Наистина прилича в лицето на Швабска доячка на крави в някое китно планинско селце.

Ослепителна е!

Надула и тя силиконките на селското си тяло и физиономия. Голяма красавица, няма що.

Бременна е, какви силикони?! Тя по начало не е била някоя дъска. Пухкава, секси мацка. А в случая - поотекла, защото е бременна, но пак не е лоша.

Сексапилно тяло, посредствена физиономия. Някой се опитва да убеди публиката, че е красавица...

Именно- някой иска да я набеди за красавица! Само преди седмица беше "ослепителна" в бял дантелен тоалет, а сега "събира поглдите с червена рокля". Смех, смех!

Ако иска и пембена рокля да облече, няма да изглежда красива. Тъпашко излъчване има.

кои я набеди за красавица?! смях *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За 10 минути в София мога да ви намеря поне 5 много по хубави от тая. Но нали е от УСА, ние направо припадаме по нея. Какво и е толкова хубавото, ниска и закръглена. Дали има крака, или стройно тяло, добре че има тиий излъчване та грабна окото на дядо и Уди Алън.

Еми и аз не знам как така в цяла Азия, Африка, южна Америка и източна Европа няма толкова красиви жени както тези в САЩ и западна Европа!

За много по-малко ще намериш доста повече. Просто една набедена американска трътльоза, мен специално от такива, които от 15 годишни са разпухнали в целулит, не ми става.