Нети с втора победа в ”Като две капки вода”

Бляскаво шоу, много смях и добро настроение донесоха всички участниците в шоуто за преобразявания в ефира „Като две капки вода”.

Обратно в новината

Коментари - Нети с втора победа в ”Като две капки вода” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изненадващо добро пеене, но не я харесвам. Особено подигравката с Ваня Костова. Това е певица, която цяла БГ обича. И не се натрапва, като Стефания.

Колкото хора,толкова мнения. За мен Нети беше супер. Иво нямаше огъня на Фреди, страстта. Къци беше супер. Тина Търнър беше зле. Росито Кирилова беше много добре. Донков получава незаслужено ниски оценки. Особено предния път. Да се върна на Нети,неочаквано добър глас. Поздравления.

много е талнтлива,уникални изпалненя и двата пати,браво *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нети - като за актриса - прилично вживяване в ролята. Иначе беше ясно, че само си отваря устата. За разлика от Иво Танев - първо място от зрителите !

Може би Нети е едно прекрасно момиче, но не бе за първото място. Много нагласен е таз годишният формат. Предлагам на Нети веднага да и дадат колата и да ни оставят да гледаме предаването по справедливост. Неве беше страхотна, Стефания също....Къци без негърското си превъплащение.., но каквото и да гледаш ще е Нети. Явно искат втора кола, или сегашната им е стара, апропо те ли ще си изберат марката или има и друга опция....Даже нищо от това предположение да не е вярно, Халваджиян трябваше да избегне конфликта на интереси в предаването си....Весело е, готино е, но усещането за нагласеност също съществува.....Може да се заблуждавам, дано!

Неравностойно добре я бяха дегизирали, не се стараят толкова за другите, които не се чу..т с продуцента. Примерно от Къци можеха да направят доста по-добро негро

Ей, тая Нети, много талантлива, бе...Много близко стои до дребното арменче от миналия сезон...На Магърдич любимците... ОТНОВО ИМА МАНИПУЛАЦИИ ПРИ ИЗБОРА НА НАЙ-ДОБРИТЕ...И МНОГО Е ВИДНО, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ...

Иво е уникален/като Фреди/заслужава награда.

Е кой друг да спечели освен Нети-то? Жена му на Дони(Продуцента)...:)смях

Много приятно шоу, но все пак дразни "задкулисието" или "случайният" принцип - жената на музикалния продуцент получава "случайно" само песни, подхождащи на гласа й; Къци "случайно" ще бъде Слави; Пвката "случайно" е винаги жена

Нова ТВ прави страхотни шоута, като "Като 2 капки вода" и "Dancing with the Stars", но ги излъчва в това отвратително SD качество, където всичко изглежда размазано и грозно! Крайно време е Нова да влезе в 21 век и да излъчва в HD!

Освен това са единствените дебили, които още не излъчват 16:9 !

Стефания Колева, като Мерлин Монро бе най-добра и заслужаваше първо място, но го взе жената на ... ПРОДУЦЕНТА!!! Така миналото издание на шоуто толерираха Мария Игнатова.... ДОКОГА????

Да, точно така! Всичко е наредено предварително, както обикновено! Промених си мнението за Магърдич и той е бил като всички останали!

Тая простотия гледа ли я някой?

Нети никак, ама никак, не е за първо място.

Нети, не тииии....Много изнасилено.

Може би единственото риалити, което е толкова позитивно и приятно за гледане! В денсинг старс скуката огромна. В Къртицата са събрани един куп неприятни хора, разчита се на пошлия скандал и сеир. В България Търси талант отново се надсмиваме на поредните болни хора с амбиции. В Големите надежди има нещо тотално сбъркано с това да противопоставяш деца! Затова двете капки е музика, приятен хумор, нула негативизъм, няма чалга!!! БРАВО!!!!

Chefo77

Неве трети път прави страхотно изпълнение и трети път е порязана! Специално този път обаче, Нети си беше добра! Къци също не беше зле.

Някои още не са разбрали, че това не е певчески конкурс, а преди всичко копиране на маниери, движения, стил на пеене на звездите. Не можем да очакваме от хора с други професии да пеят като професионални певци и певици. Що ли обяснявам...винаги ще се намерят плювачи и мрънкачи.

Павката е върха! Много ме кефи като жена! Певчески не е много добре, но поне се забавлявам като го гледам. Другите също са много забавни. А Нети за мен лично е прекалено перфектна...много е добра, но перфектното никога не ме е привличало, някакси ми е скучно.

Уффф! Нищо общо със Сюзън Бойлд! Само си пуснете нейно изпълнение едно нейно изпълнение и ще видите шокиращата разлика!!! Е за какво говорим? За уредено ПЪРВО място!! СТИГА ДЕ...

Точно така! Нищо общо със Сюзън Бойл. За мен изпълнението на Нети беше разочароващо.

Дано актьорските заложби на Нети са по-развити от певческите. То такъв болезнен напън, пък все нищо приятно не илиза.. :) Очевидно е и че изборът кой - кого ще имитира е предварително направен.

За мен най-добра във втория и третия концерт беше Стефания Колева. Първият не съм го гледал.

Злобно, селскостопанско племе, което с право си заслужава съдбата.

злобно,злобно ама се радваш на доматите и краставиците , хубаво ти е като хапваш агнешко и пиеш млекце. по една случайност всичко това е селскостопанско.

Кой яде вече българска селскостопанска продукция, бе смешник? Дори и чесъна го внасяме отдалеч.

злобно гмо си ти

как я чувате да пее правилно ми е чудно... тя умело си отваря устата, останалото майсторите в жанра го знаят. ако я чуе някой муз.продуцент от чужбина сигурно ще си сложи антифони от нейното цвилене.

Наистина Нети е невероятно талантлива - впечатляваща като артист, певец, танцьор ! Да е жива и здрава и да има много успехи - лични и професионални.

Харесвам Невена!!!

Внимавайте,да не пишете нещо по-добро за Нети, че във форума ще Ви нацъкат минусчета "доброжелателите й".

Тя и другата седмица ще е първа, защото й дадоха да пее Паша Христова - Една българска роза. Резултатът отсега е ясен.

Правилно, нали затова се стараят да и подбират ролите... Странно, как само за нея няма никакви изненади какво ще и се падне. А другите как ги разкатават с ролите - кой ли не. Ама нали Дони е музикален продуцент на този формат. Излагат се тези протекции, тя може сама да покаже таланта си. Амаслед МайкълДжексън явно неи се рискува...да не е първа. Жалко!

Нети е много готин човек , позитивна душа...! На мен ми харесва ! Блазе му на Дони...!

момето по-фатя окото, има чиляк кво да пипне и да напълни ръце, насекъде така налята една, убава, пръва убавелка и Дони мноо че я ареса да знайш. Е те сеа са си лика прилика, че и той завалията веке зел-дал на тие години. Да й дадат награда не "Голф" - ние тукана у Пеуник шпориме отскоро "Опел" ли ,"Орел" ли му викаа, пърскаме се с Орифламе и Авон, пиеме Седем Ир, четеме Шакеспеаре и врътим тарговиа със стари Пеугеот втора ръка. Ма убаво си е момето, кво искате бре!

миналата година нещата изглеждаха горе-долу справедливи, но тази години е пълна гавра! нети има хубава фигура и умее да танцува добре, но нито пее, нито е добра актриса. само че е жена на главния продуцент дони и това е достатъчно за първо място!? не стига,че тикат нетr на първо място, ами невена, която и пее и танцува и дотук се справи със всичко-нея пък ще я тикат на последните мяста. за две пари не вярвам и на "справедливото зрителското гласуване", във фейсбук съвсем други неща пишат зрителите. ако тяка я карат нататък-язък, за хубавия побългарен формат! а нети ми се виждаше симпатичен човек, но явно се кефи на тая справедливост.

Не съм съгласна. На мен Нети много ми харесва и смятам, че си заслужава двете първи места. Не съм Нети и не я познавам...

И аз не съм съгласна, вчера Нети не беше нито за първо нито за второ място. И всички тея хвалби по неин адрес показаха истинското лице на тва предаване

НЕТИ Е СТРАХОТНА АКТРИСА! ВЛАДИ ТИ ДА НЕ ДА ЗВИЖДАШ???? - НЕТИ Е КРАСИВА И ПЕЕ СТРАХОТНО! БРАВО НЕТИ!!!!!!!!!!!!!!!

Добре, че е първа Нети, защото иначе и прилошава, както видяхме предишния път

Нети беше страхотна в ролята на Майкъл... справи се страхотно...

Точно като Майкъл,нищо не направи.Четох още преди да започне формата,че ГЛАСЯТ Нети за победител,сега разбирам,че братята журналисти са били прави.

Всички бутат тази комплексарка към финала и победата, всички знаят, че мъжа й е музикален продуцент на един друг формат, нагласен формат, та и тя да спечели нещо...аман

На мен Нети не ми хареса. Имитацията на стойката на Сали Бойл беше гротеска. Пееше с дебел и агресивен глас. Сали въпреки вдървеността си на сцената пее като ангел.

поне да беше научил името,преди да коментираш :)

оффффффффф..........

Оригиналният Аксел Роуз никога не е пял с шотландска поличка- той е американец. Гримьорите на Дичо можеха да видят клипа на песента,, Sweet Child O`mine,,- денимът е характерен за облеклото на Аксел- не шотландското каре в червено като роза... Вярно е само това, че от Guns N` Roses останаха само розите и записите.

драги Е, само напиши в гугъл axl rose in kilt и ще се изумиш колко често аксел е излизал облечен в шотландска поличк :)

Така е. Обърках се нещо... Благодаря за поправката:)

Много хубаво и забавно предаване!Нети обаче не е по-добра от другите и не разбирам защо постоянно я толерират.Виж Дони е друго нещо-много,много талантлив. Не значи обаче,че щом Нети се буди до него е прихванала от таланта му.

Да, това е най-доброто предаване ,Нети се оказа много талантлива и скромна-желая и успех! А бтв да си пуска рекламите на всеки 5 мин и чака някакъв рейтинг.

Oф........

Страхотно шоу!Поздравления за всички! Нямах представа,че Нети е толкова талантлива.Успех,момиче!