Димитър Цонев се завръща в БНТ

Едно от емблематичните лица на БНТ – Димитър Цонев, се завръща в ефира на националната телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Димитър Цонев се завръща в БНТ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако е истина,че е кум на директорката,това е конфликт на интереси!!! Най-лошия избор е връщането на Цонев в БНТ!

аз съм страшо тъп и задръстен от червените ми хромозоми пъплещи в празното ми пространство.

това е падение за българската телевизия, журналитика и медиино разпространеине. чрез това лице българия продължава да се намира на културно ниво от 18 век. в допълнение - за справка марияна цонева.

Най-гадното,което можеше БНТ да предложи на зрителите си,е тоя Д.Цонев- по-комунист от Станишев, по ДПС-ар от Местан и по-нагаждач от Бареков!!!? Ако е истина,че Цонев е кум на директора на БНТ-това е конфликт на интереси!?Тоя е първия някога,в БНТ използвал "Ау-то-кю --то,защото не можеще едно изречение да каже сам! Е сега с тия слушалки в ушите,както беще в "Лице в лице" -ще е ужасяващо!С парите на данъкоплатеца тоя ще се гаври с българите! Защо СЕМ допуска,това? Видяхме го колко е злобен в "Лице в лице" и прекъсваше събеседниците- не го искаме тоя в БНТ!

Яко,ако наистина Цонев й е кум-"браво на ДЕРЕКторката" на БНТ!! Корупция на гърба на данъкоплатеца-български??!Интереси? Абе Станишев си подготвя избори 2014?Що не го направите "Деректор" на БНТ? Уляна Пръмова казваше,че не се е родил оня, който ще я свали! Не се е родил оня,който ще остави без "работа" -тоя е по-комунист от Станишев,по-депесар от Местан и най-после падна и под ниво Бареков в БТВ!Ще се уверите!Надминава и Мая!Антибългарин!

Плужек. Нямам добро мнение за него.

Коуега :), дублирали сме имената с теб - и аз ползвам "3"

Димитър Цонев е от малкото останали журналисти в България, които проявяват обективност и безпристрастност и не излъчват негативизъм от екрана.

Комунизъм в БНТ- до тук беше БНТ!От тук нататък е": Лице в Лице"- ком.манипулация в действие-Станишев си знае работата?!?!? Обаче БНТ се субсидира от нашите данъци- не го искаме тоя-БСП,НДСВ,ДПС-манипулатор!!! С тоя Цонев ли ще си вдигате рейтинга- тоя пръв сложи срещу себе си "АУ-то-ко"-то, защото бъркаше думите!Е,сега с тия слушалки в ушите ще му е по-лесно!!!До тук българска демокрация в БНТ- това ще е ново тв7 в БНТ!!!Честито да ни е,данъците ни ще хранят "законно"още един ДПС,БСП,Барековец!

Многоооо,много лошо е да останеш без работа,ама като имаш връзки,пак ставаш за "водещ".

Уфф,едни и същи журналисти се въртят из телевизиите.за тях работка все в някоя телевизия ще има.хубаво е да слагат нови лица-млади журналисти и талантливи сигурно има.Този чак кой знае с какво не блести,но....

Свалихте от екран Аделина Радева, за да турнете на нейно място Димитър Цонев. Това показва, че ще вкарате обратно в БНТ една от най-корупционните схеми.Нямаме друго обяснение, нито професионално, нито рейтингово.

Аман от този - не си намери мястото! Ветропоказател!

маминото пъпешче , то само дето поп не е ставало и яйцата да събира !!!!

Пак ли ще източваш БНТ? Реши,че предишното ти източване на пари е забравено и реши пак да се върнеш!

ТОЗИ ГАДНЯР АКО ПАК СВИРИ НА ЧЕРВЕНИТЕ СТРУНИ ЩЕ СЕ ПРОСТИ ИЗОБЩО С ... ТЕЛЕВИЗИИТЕ. ПОДМОЛЕН, ТЪП И НАПЪВАЩ СЕ - ЖАЛКО!

Даровити родители- бездарно дете

Не забравяте и тъпоумната му щерка......репортерка

Много слаб журналист ! Кога ще се пенсионира ?

Изключително слаб юрист,журналист,пишман политик!Бог да прости майка му,голям човек беше!

Анахид тачева е все още жива, в добро здраве, хубава за възрастта си.....

НЕ ИСКАМ ДА ГЛЕДАМ ЕДНИ И СЪЩИ ПРЕДАВАНИЯ, С ЕДНИ И СЪЩИ ТЕМИ, ТИРАЖИРАНИ С РАЗЛИЧНИ ИМЕНА, В КОИТО УЧАСТВАТ ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ ХОРА - ГОСТИ И ВОДЕЩИ...АМАН!

се командва от жени с ниво на секретарки,какво качество искаме. Пръмова,без капка излъчване,неприятна,Анкова-Томас лафчисова-кредитни м,т.е бизнесмени,да не говоря за севда,с ударение на а

Млади хора,спасявайте се от държавата на връзкарите,агентите,комунистите и техните деца!Нямате никакво бъдеще тука!

Затова ще бягат кадърните ни деца. Заради такива с връзки а не с дарба. Жалко за България.

"Емблематичното лице на БНТ" станало за емблематично в бТВ и после пак емблематично лице на БНТ! У бг ТеЛе-то, също като у бг пърлъментито, нема отърване от едни и същи муцуни всеки път в различни партии! Били в друг "формат" незаменимите лапачи! Само се чудя дали са "лица" като им гледам снимките?

Чудесно е че отново ще гледаме този ин телигентен човек на екран.

верно е "ентелегентен",особено в далаверите,нагаждачествотои глупостта на тъпака.

голяма новина, ще си го преместя...

Точно като просветлярането ни относно тежките 3 пиянски години на Къци по баровете!!!

Тази самодоволна физиономия,.....Поне не слагайте снимката му....99% от хората са наясно как се урежда този.

Много кадърни това комунделските фамилии, бе! Митьо не стоя безработен и 1 седмица, веднага валят предложенията! "От 31 март той ще е водещият на публицистичното предаване Още от деня, където всеки делничен ден от 18:30 часа ще дискутира горещите теми от света и България." Изпуснали сте да кажете до колко да се разхождам из парка!

Ама как ми скриха коментара като написах за партийни принадлежности! Е защо?! Едно време хората ако не са били партийни не са се издигали. Въобще от едно време в БГ се гледа кой на кой е човек. Това го пиша по повод коментар от по-долу във връзка, че цоньо е син на баща си и майка си и това е причина да получава предложения! Да, това е безспорно, а сега сетете се тошово време и начина на "кариерно издигане" тогава!

Точно така е. Зная го от личен опит. Аз и майка ми сме потърпевши, защото бяхме безпартийни не ни приеха в медиите - нея в радиото, а мен в телевизията, където кандидатствахме за работа. Не сме урунгели, а жени с чар, образовани и интелигентни, но без връзки. Вижте сега каква инвазия от всякакви силиконови простачки е налице във всички телевизии.

За жалост такъв е манталитета на българина. На всякъде ако се предлага прилична работа все първо ако има място за връзкари. Дано с майка Ви сте имали късмет да се реализирате професионално, подобаващо!

От личен опит мога да напиша как в днешно време няма място за един инженер с два чужди езика и стаж да работи на летището за разлика от 20 годишно хлапе със завършен техникум!

какви точно бяха обидите и цинизмите в "Така е то!"? Това, че не ние потребителите сме абонитрани за телевизиите, а подобни несменяеми ТВ великани?! Не е ли истина, че ако не му гледаме суратя по БТВ ще е по БНТ, ако не е там по каквато и да е друга и все Сурат в сурат със старите муцуни"!!!!

няма отърване, само едни и същи връзкарски муцуни

Е па няма отърваване от тая порода:Цветанка и Димитър?!? БСП ги раздели,да държат и БТВ и БНТ-ето днес сутринта гледах нещо от "лице в лице",в което загрижената ЦРизова, като разбрала,че след поредния запой професор Драганов, хванат от КАТ,е бил пенсиониран от СУ и ЦР беше извикала ония двама, от ранобудните студенти, да им се кара,защо са снимали пияния професор Д.Драганов в СУ.Не им даде думата-назидателно ги обвиняваше,че са виновни за пенсионирането на пиялката професор:"Нямате ли угризения,че е пенсиониран 65г пиян професор,че студентите му са лишени от неговите лекции"...Можело да не го снимат! Ето и Станишев,Манолова и истерията Депесар Бареков ,нарушават чл.162 ал.1 на Конституцията в избори 2013,но КС и ВСС не касират избори 2013. Нарушение има- наказание за комунистите няма???И за това БСП отново и отново повтарят своеволията,защото навсякъде са комунисти!!! Ето сега ЦР обвиняваше студентите,че са снимали пияния, вътре в СУ, професор и Ц.Риз.не им даде да се защитят-прекъсваще ги-накрая довиждане...Ето това е-виновни комунисти няма за ЦР!!!Станишев подслушва някого-нарушава закона-но ...излиза,че е виновен оня,когото Станишев е подслушвал- Б.Борисов?!Но най-виновни сме ние-избирателите, защото се поддаваме на манипулацията,на тоя,Станишев -вижте как се уяде-само колко самодоволно се изказва и във Варна и В Добрич!Защо го слушаме? Три пъти взимат властта и три пъти -с нашата мизерия-си пълнат гушите???

БНТ се превърна в кофа за "нашите (хора)" БОКЛУЦИ !

старите червени муцуни трябва да бъдат махнати от всякъде, стига толкова

мустакат цонев се слага на бeсeпарите и така стана противен на интелигентните хора!

Няма отърване от тоя. Доволно се е лъснал на фотоса. Явно се взима много на сериозно. Всеки си има неговата публика. Като пример - и Митю Пищова си има публика. За Бога братя, има и други канали. Винаги има изход, не се отчайвайте!

Не го харесвам и няма да го гледам. Обиколи всички телевизии, не можа да си намери място...

С М Е Ш Н И К !

И кое му е "емблематичното" на този смотан човечец.... с интелект на средностатистически стругар.

Цялото семейство са били натегачи цял живот!Жалка картинка!Все около власта се усукват!Поне на 90% от хората са противни!

Този неприятен тип с тези пиянски торбички под очите е страшно втръснал на телевизионните зрители и се чудя, защо още ни го пробутват.Има толкова млади и кадърни журналисти в България.

Уви, някои хора като се вкопчат в "ефира", не пускат! Само прелитат от ТВ към ТВ и хич не им пука, че вече са по-досадни и от мухи...

Е няма отърване от тва нещо. Ако не се прожектира два дена ще му стане лошо. Май телевизорът ми ще полети скоро.

Димитър Цонев е син на баща си и майка си.......ето затова винаги получава предложения за работа!!!!! Бонвиван!

Старата шефка на БНТ ,както и новата Вяра Анкова, на която Цонев е кум, също е разписвала огромните първоначални бюджети на предаването "В неделя с...", въпреки че по време на изслушването пред СЕМ заяви, че не е участвала в такива гласувания. На протоколи от заседания подписът на Анкова стои под документи, одобряващи бюджет от над 4 милиона лева за половин година за Цоневото шоу.

По около 160 хиляди лева е взимал всяка неделя...

Пъпеша даде интервю по тв7 където водещата беше дъщеря му. Ето това е професионализъм по български. В същото време Сашо Диков интервюираше Аня Пенчева и няма да обяснявам какви лиготии се изливаха в ефир.

Митака без Цветанка е гола вода. Очаквам рекордно нисък рейтинг на предаването. Начина по който се подмазва на Станишев и Ореха не се нрави на хората. С две думи - жалък слагач.

такива митьо цонев са толково втръснали,че нямам думи,но той е един безхаберник и гледа само да се вреди някъде-нормално за нахален и тъп арменец.помня го в едно предаване с куюмджиев,който обясняваше колко евтин ще е тока от белене-6 евроцента или 5-6стотинки и двамата малоумници се усмихва блажено,а на митьо лигите му течаха от радост.6 евроцента тъпчо 5-6 стаотинки ли са бе безхаберно недоумение ерменско и жалко.аман от такива псевдо журналисти,а пък за дъщерята му думи нямям и то като пипито куховейка грозникова!