Лейди Гага скандализира с прозрачен тоалет за РД

Лейди Гага отпразнува 28-ми рожден ден с концерт в Ню Йорк, на който се появи почти гола.

Обратно в новината

Коментари - Лейди Гага скандализира с прозрачен тоалет за РД | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ама защо е сложила гащи?

Кой е дизайнерът на това "облекло", къде е изработено? Може да го препоръчам на моя близка!

Веселина, това да не е от поседицата "умря циганката дето ме хвали"?

Смешни и жалки са ми почитателите и които тя "скандализира" с вида си и поради това и пълнят банковата сметка.Не е луд този където яде баницата...луди са тези които му я дават.

Някога преди хилядолетия всички са ходели голи. Покрити с нещо и с някакви орнаменти по себе си са били само главните - избраните от племето вождове. Така дрехата и аксесоарите са станали символ на властта, силата и елитността. Като гледам май се връщаме там - онези, които си мислят, че са елит се насочват към правилното за тях място. Накрая облечени ще останат само хората, които по природа са елит, а не някакви набедени за такъв. Нещата си идват на мястото :))))

Таз по-добре да ходи с чувал на главата и бор в задния двор.

WTF is this shiiiit?!

ох,колко сте прости всички коментирали

уникална е! и постига целите си: 1. говорите за нея. 2. вдиго го на всички 3. ами просто е уникална= ако поне малко разбира човек от шоuбизнес това е равно на сто кила чисто злато. аиде сега да се успокоите:)

А ти: 1.Как разбра, че го вдига на всички 2.Тук се говори за всичко, за което пишат статии и това не е мерило за уникалност 3.Няма да е зле да се понаучиш да пишеш.

ако си маж- и на тебе ти го вдига. ако не си- завищаш ама обсаждаш. без такива като тебе - феноменат гага нямаше да саществува. не очаквам да си признаеш че е така:)

А никой ли не вижда, че в лицето е пребита като куче и за това си е сложила тази червена каска-маска!?

Да, бе, много странна физиономия има, все едно е с много отоци по лицето и устата.

Искам да проникна в нея.

Лейди гарга.

Аз най-добре знам как трябва да изглежда една привлекателна сврака. Точно така си я представях и вече пея любовни трели. Т.е. грача начесто.

Не мисля, че това същество може да скандализира някого, освен може би някой заблуден тийнейджър. По-скоро чувствата, които предизвиква в мен са смесица от жал, отвръщение и досада.

Прекрасен изказ- точно това изпитвам и аз!:)

При мен жалостта е заменена от погнуса иначе другото си е вярно.

О, изчадие адско с роза в г..за! Откъде се пръкна толкоз копитесто?!

Отврат не намирам изкуството за необходимо да стига до такива крайности та един певец трябва да пее

Ама защо ли се учудвам. Около 99% от писалите дотук СТЕ ТОТАЛНО НЕГРАМОТНИ! А, и не че като ви го каже някой ще има ефект..., напълно ясно е, че няма как да се получи.

Айде сега да видим, дали ще си откриеш сам пунктоационната грешка.Щото си мноооооооооого грамотен.

Имало по-луди дори и от лейди Гарга!

Горкичката, жива да я оплачеш! Така е, то парите правят от лайното човек и от човека лайно!

Това се казва артист. Не може да пее и не е красива , но прави десетки милиони.

Може да пее, мнооого може

тя да не мисли да се захваща с цирка -само дето децата ще питат:Mамо, какво е това животно?" -

Харесва ми, защото има нещо много забавно, весело, закачливо и мило в този кич, и в крайна сметка стилно! Но стилно само за нея - за нашата доста смугла в своята същност лейди Гага. Развеселяваш ме, момиче ...

Много кофти отпуснато тяло. На нейно място не бих си го показала..

гнус ви е, карате я да върви в психи атрята, но всички сте лъснали бастуните и ако ви падне ще я опрашите веднага без да се замисляте, ващта мама двулична!

Докторе, чак да лъскам бастуна - не, но след третото питие ми пада пердето, така че дали е Гага или баба Яга няма никакво значение

Като си природно грозен , нищо друго не ти остава , освен да се правиш на психар.... Жалка женица е гаргата . А някой нейни песни ме кефят , ама само да ги слушам - без върколака : )))

Тоалета и е уникален!. Превъплащение на кубовидна медуза или медуза оса...едни от най отровните животни. Е поне има някакви прашки... Винаги съм казвал че тази мацка си слага Мадона в малкото джобче... всъщност Мадона е вече в историята. Тия които и пишат музиката и те са много добри...

Кво се кефите все едно вие или вашите приятелки са манекенки на виктория секрет.

ахх боже, с тези ангели на викториа сикрет...ми те и те са хора, не са пластмаса. И те да се сложат в такава рокля, и те ще изглеждат по подобен начин. Човек като тръгне гол, няма как да не му лъснат недостатъците..

как бихте реагирали ако след като страстно сте се целували с жена тя ви каже, че половин час преди това е правила орален секс с друг и е погълнала семенната му течност?

И кво общо има това с Гагата?

Няма общо, просто си разказва случка от личния живот.

Бегай в психиатрията ма!

Баси боклука е тая, но обувките къртят мивки

Копитата и ме довъшват.........

Изглежда че модата да се правиш на откачалка и да скандализираш обществото продава. С тези тенденции скоро време наистина ще е трудно на скромните и земни хора да живеят в този изумен свят. Модерно е да си различен. Но това да се правиш насила на всяка цена на такъв наистина отблъсква. Или ти идва от вътре или не. Всъщност в американската шоу индустрия отдавна няма нищо стойностно. Всичко се прави с идеята да се превъртят и увеличат едни пари. И да се пускат послания и програмират младите в полза на силните на деня.

баси селяндурката

изглежда като избягала от някоя лудница

Пръдла.

ГАРГА

Чувал съм, че американците имат проблем с наднорменото тегло, но се оказва, че и главите им не ги слушат!Преди години Мадона хукна гола по улиците, сега тази .Ако в Щатите няма кадърни психоаналитици, вярвам,че Мадлен Алгафари няма да им откаже една консултация!

тялото й е грозно. да направи хубаво тяло и тогава да го показва

не й е грозно тялото.

kato glist e v tialoto

Искам да съм баща на децата й.

Как ми се иска да съм интимен с нея.

o, gnus

Иване, дотам ли се докара

къде да се изповръщам... няма толкова противно същество!

не знам за тоалета, ама обувките направо разбиват... тцтц

Това не е тоалет, а маска. Или ще обира банка, или е някоя дубльорка.

наистина е тотална откачалка

Тая е голЕма, бате!