Бракът е полезен за сърцето

Да бъдеш женен е полезно за сърцето, а разводът увеличава шанса за сърдечно-съдово заболяване според проучване сред 3,5 милиона души.

Обратно в новината

Коментари - Бракът е полезен за сърцето | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Туткайте се, мотайте се и ще си родите Даунче!

Като се луташ напред-назад, хващаш ракови вируси от "големите естети и естетки" Умират в самота и на бърза ръка по хосписите-подпомогнати от санитарките и сестрите. Има епидемия от рак и никак не е разумно да скачаш от един на друг, за СПИНАа да не говорим, презервативите не пазят. Сексуалната революция е към края си или вярвашите в нея.

Я стига бе,днес не е 1 април!!!

Аз също съм на 37, с добро образование, не пия и не пуша, но все още съм ерген. Малкото интелигентни, лъчезарни, чаровни, емоционални, естествени дами отдавна са заети. Понякога се замислям дали не съм вдигнал летвата високо, но по добре сам отколкото зле придружен.

Бракът е полезен за сърцето на жените!

Бракът е полезен, ако е полезен и вреден, ако е вреден. :)

Мацки, пожелавам и на двете ви късмет! Радвам се, че има жени, които трезво избират и не правят компромис с изискванията си. Бракът не трябва да е самоцел и в много случаи е по-добре човек да е сам, отколкото зле придружен.

Глупости, относно външния вид семейните хора са най-зле изглеждащите и запуснати, именно защото вече са "вързали" някого . Относно взаимопомощта зависи дали си с правилния човек, тогава наистина ще ти е опора. Но ако си с непдохдящ животът ти може да бъде пълен кошмар. А от свободата и безгрижието по-хубаво няма....

Бракът може и да е вреден за здравето.

Аз се разведох, когато бях на 29 г. Много трудно и мъчително го преживях, с помощта на успокоителни и АД. Още не съм срещнала друга половинка, но не и това ми е целта. Не може всички хора да са женени/и то щастливо/, но и без мъж/приятел/, животът е много хубав. На мен такъв не ми трябва, може би защото си имам прекрасно момченце на 11 г. Отвратена съм от мъжете или поне имам много високи критерии, защото не мога да срещна достоен сред бъграските такива. В един сайт даже пуснах обяв с изсикванията ми към евентуалния кандидат, ами то се оказва много трудно дасрещнеш някой, който да не пие и да не пуши, с висше образование и ръст над 185 см...

А къде е отчетен възрастовият фактор. Може би в това, че след 61 год. рискът намалява с 4%.