Британка свали 36 кг с ”диета” от Втората световна вoйна

Британка отслабна 36 кг, като се храни по продоволствена книжка от времето на Втората световна война, съобщи "Ориндж нюз".

Обратно в новината

Коментари - Британка свали 36 кг с ”диета” от Втората световна вoйна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как ли се отговаря на глупак като теб?Май си си останал във Ф 40-то.Никакво по-нататъшно развитие не се забелязва.

Да се подкара на режима в Дахау. Ще се сравнява с Кейт Мос след 6 месеца.

Боби

Ако някой съвременник на блокадния Ленинград прочете какво са яли Англичаните по време на войната ще бъде потресен. Тази Британка, да пробва с менюто на Ленинградчани, за месец сигурно и 60 кг ще свали

Е те трупове в магазините не продават, няма как да си набави продукти за диетата.

Всъщност на всеки месарски щанд ако се загледаш, ще видиш трупове, просто не си се загледала добре досега :)

След като сме започнали с предложенията - да премине на диетата на съвременните българки пенсионери - за един месец - гарантирано ще отслабне още 100 килограма. Може да приложи и диетата на социално слабите деца.

Сега да премине на Ленинградска диета. Ще се втали, както трябва да бъде. След британската диета е все още дебела свиня ;)

Обърнете внимание какво е получавал на седмица един британец по време на Втората световна война. Гледам и не вярвам на ушите си!!!!.Просто сегашните наши пенсионери трябва яко да им завидят.С малките си пенсий те дали могат да си позволят това в настоящото мирно време ?

Абе много е хубаво ,че се сравнявате с Англия.Но България,а и останалия свят не е Англия.Тези хора ,са владели света,това без преувеличение.За тях се е казано,че над Империята никога не залязва слънцето.После те се оттеглиха ух политически,но останаха икономически.И вие вижте ги в Англия.Ми да то и в България има милионери.Но малко.Англия е била и под други форми продължава да е владетеля на света.Ние от 700 години сме рая и продължаваме да сме рая.Къде се мерим.

Ми много ясно, че ще свали килограмите. Това се казва нормална храна, с която са се хранели предците ни, а не тези боклуци с които в момента се опитват да ни тъпчат. Сигурно повече от нас са забравили вкуса на истинската храна, но когато я опиташ, разбираш че е сто пъти по-хубава и полезна.

dirddd@

На мен ми се вижда напълно реално, предвид факта, че е намалила приема, главно на въглехидрати до минимум.

Тя не просто е намалила въглехидратите, намалила е всичко. При тегло 160 всяка непоета калория ще си каже думата. Имайки предвид, че храната на острова според много мои познати, които живеят там, е не особено скъпа, представи си 70 паунда на седмица какво немалко количество храна е. Та да - който каквото ще да говори, балансът между поети и изразходвани калории никога не греши :)

аз като учех в ук се ижранваш с 5 на седмица...и качи ким з5_ч0 кг... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Преди 20 -тина години имаше такъв завод в Дебелец, Велико Търново за такова производство-беше известен кано завода за "дългото яйце"- използваше се производството му в хранително-вкусовата промишленост...а това, че не знаете, не значи, че е нямало и не се чудете, ами повече ЧЕТЕТЕ----

"...един картон яйца или пакет сушени яйца. " Някой би ли могъл да ми разясни какво представлява продуктът "сушени яйца" и откъде мога да си закупя един пакет?

Виждала съм това "чудо на технологията" в чужбина. Добре, че още няма подобни боклуци у нас. Изглежда като бледо жълти малки люспички, подобни на овесени ядки или корнфлейкс. Загряваш мазнина, изсипваш ги вътре и бъркаш. Те започват да се "разпукват" и надуват като пуканки- и воала- имаш бъркани яйца. Пълни с консерванти, боклуци, безвкусни и вредни- любимата комбинация на запад :)

russev_plamen@yahoo.com

Благодаря Ви за изчерпателно обяснение. Наистина не предполагах, че съществува такова чудесия. Ето че днес научих нещо ново. Поздравче и хубав ден ;-)

Лили, пълни глупости пишеш, миличка. ВСЕКИ сушен продукт /подобно на сухото мляко, сухото картофено пюре, сушените чушки, кафето, чая/ няма абсолютно никаква нужда от консерванти, защото се получава 100% чрез изпаряване, а с изчезването на влагата се прекъсват 100% разлагащите процеси. Сега сигурно ще кажеш, че и захарта, и брашното са наблъскани с консерванти. Изкукахте съвсем, хора!!!

Свикнала била...Вие щото все сте свикнали да консумирате и все някой с нещо ви е длъжен. А резултатът е видим от пръв поглед...

за отслабване е да дойде да живее като простосмъртна българка в България/най-добре някое място извън София/...

Аз доколкото знам най-бедните в България наблягат на тестеното /особено пърженото тестено, защото повече засища/. В резултат се оформят. На запад също по-бедничките са дебели, защото най-скапаната храна е най-евтина. Общо взето няма дебели богаташи. Има богаташи-сърфисти, сноубордисти, тенисисти, пътешественици, бодибилдъри, но дебелаци не.

paбиpaм

И всички българи са слаби, защото не си дояждат? Ха-ха-ха!

Честит първи април на повярвалите!

Абе може и да е шега, но аз свалих 33 кг след раждането на трите ми деца само с кафе,шунка и кренвирши, но беше отдавна, когато кренвиршите и шунката бяха истински.

Кремвирша с фи 40 ли беше ;-)

Най-добре да отиде на почивка в някой концлагер.

Може и в България...

В България ще качи, защото на нея ще и е евтино и ще тъпче яко.

рацион...Моля применувайте го на купон или дажба...идеята никак не е зле за ограничение в храненето...

Ми то всъщност е"racion",което означава порция,ама звучи много глупаво като"рацион"!

Така са казвали и на самите купони (на хартииката според , която са ти давали определена храна) тогава.

За първи път срещам тази дума в българския език. От кога е там? Или...просто днес си я измисли някой журналист:) Някои думи наистина звучат ужасно при буквален превод:) Господа, модератори на сайта, предпорагам, че сте журналисти и имате филологическо образование, обръщайте внимание на тези подробности!