Сутрешната светлина помага за слаба фигура

Ако човек иска да запази слабата си фигура, е достатъчно да се събужда рано сутрин и да се възползва от ефекта от слънчевата светлина, показва ново изследване.

Обратно в новината

Коментари - Сутрешната светлина помага за слаба фигура | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Jeni

Да помага, стига да не е съчетана с дебели филии, омлети и прочие:)

ЩОМ КАТО МОЖЕ ДА КАРАМЕ САМО НА СЛЪНЦЕ,БЕЗ ХРАНА,ЗАЩО ТОГАВА В АФРИКА УМИРАТ ОТ ГЛАД ???

Оффф, пак бъркат причината и следствието. Излагането на сутрешна светлина е пряко следствие от това, че сте си легнали навреме /затова сте успели да видите сутрешната светлина, а не сте я проспали :)/. А както е доказано от 100 години ранното лягане и 8 ч. нощен сън са ключовия фактор за производство на правилните хормони - от тук нататък организмът си знае работата.

Ако муам кюфтета на тази светлина добре ли е за фигурата?

БРЦК

Не. Месото е забранено - поне тези които са постигнали много са минали през вегетарианството и веганството.

БРЦК

Абе и аз без месо не мога , ама що ми цъкате минуси не разбирам ...

аз питам ?! ако ям по изгрев по 2 банички + 1 л бозичка и + 2 тулубчички дали ще отслабна или може да не ставам толкоз рано?! моля отговорът да е компетентен и на база на нАучно проучване / това е само за закуска, мога да ям и по-малко, но нали трябва да отслабна/

Ако се препичаш на сутрешното слънце, можеш да добавиш и две баклави - от мен.

С 30 годишните - ясно, а какво ще кажете за 30х2? Мно-о-о-го трудно се отслабва след 40. Едни 4 килца не мога да преборя. Младите отслабват по-лесно.

Не е трудно ама трябва пот и глад да има

И по-малко сериали и комютър ;) Все пак младите ходят на училищe, на работа...Ключовата дума е ХОДЯТ, следите ли ми мисълта?

БРЦК

Има хора които не ядът нищо - хранят се от слънцето. Доказано е има 1 руснак дето 200 дена са го следили в една болница. Препоръчва се гледане на слънцето докато изгрява и залязва. Не случайно има древни култове и практики свързани с 'посрещане' и 'изпращане' на слънцето. Интересна материя е - човечеството тепърва започва да използва енергията на слънцето.

Моя приятелка ми проглуши ушите с това слънцеядство, аз й казах, че не е в ред, а ето сега и тук се натъквам на тази информация. Може пък и да е възможно, но предполагам, както и при други духовни практики, е постижимо само за малцина.

БРЦК

Няма как да разбереш без да опиташ нали ? Обаче не е толкова просто - минава се през вегетарианство , веганство, има и известна доза медитация. Иначе е логично - слънчевата светлина 'носи' огромно количество енергия. Ние просто не можем да я 'използваме' .

Как е оживял? Ами с фотосинтеза.

Сигурно е зелен......от пигментите, които му трябват за целта.

Аз имам чувството, че и бездомните кучета и котки се занимават със слънцеядство. Никога не виждам кой ги храни, а са още живи, миличките.

Много хубаво звучи...остава само и да е вярно...:)))

Спонтанния сутрешен секс по помага

с по-дебеличък или с по-слаб партьор - има ли значение

Всичко си е до ген. По-пълните се стремят да поддържат фигурата си с диети и спорт. По-слабите нямат такъв стимул и затова повечко мързелуват на припек. А аз съм си слаба, но откакто започнах да спортувам, се чувствам много по-добре :)

Все пак имам предвид дните, в които човек не е на работа, защото иначе по това време не виждам начин нито за спорт, нито за слънце :)

Само човек, който не работи и си е надвил на харчовете, може непрекъснато да се излага на сутрешно слънце от 8 ч. до обед. Може би хората, занимаващи се със земеделие, но те не са на шезлонг и по бански. А може би на Хаваите?

дали да не се врътне едно проучване по този повод. смятайте ме за записана

Бъдете сигурни, че човек който НЕ ходи на работа, се занимава със спане до обяд и не му е до тези неща.