Уникалният ”Хор на Турецкий” за пръв път у нас

Световноизвестното руско супер шоу, чийто диригент е талантливият маестро Михаил Турецкий, ще гостува у нас на 30 октомври.

Обратно в новината

Коментари - Уникалният ”Хор на Турецкий” за пръв път у нас | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еха! Днес бях първи с коментара и съм станал звизда направо. За съжаление се забелязва колко изпостява и се политизира народа :( Първо изчезва чувството за хумор, после Украiна оригинално се пише и произнася с И, венсеремос е израз популярен още от Испано-Американската война, хора съм го слушал и наистина са добри, евреите са много дружелюбни и естествени хора, преведени шалом и салам са един и същи поздрав и въобще много брак. И да посетят концерт в НДК също е проблем за 2/3 от българите.

Добреееее! :)

Уау! Уникални са!

Веско, въпреки че съм на страната на Украйна, шоуто, което правят Хор Турецкого си струва! Ела в НДК, за да се убедиш! Изкуството си е изкуство, политиката - политика!

Долна пропаганда на агресора, но ние няма да се поддадем! Венсеремос Украина.

Веско Маринов. Тука ли си бил? Мониторът ми целият е в пот и плюнки.

Споко, бе човек, не са руснаци тези, евреи са!

Що пък точно "Венсеремос!"? Това не е ли възглас на кубинските прокомунистически борци? А "УкраИната" бяга от там. Така че възгласът ти е глупав и не на място. Все едно да поздравиш арабите с шалом или друг еврейски израз.