Грим според цвета на кожата

Гримът ви става още по-изразителен и хармоничен, ако използвате правилните нюанси за вашата кожа.

Обратно в новината

Коментари - Грим според цвета на кожата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Desislava

То не че някой ще се засили да се маже както описаното в статията, нооо... "Отлично съчетание е молив за очи и червило в един и същ цвят" е плашещо!

Не е сериозно хората да оцветяват лицата си. Това, освен за някаква неуместна игра, говори и за наличието на проблеми с личността.

Аз смятам, че тази статия просто запълва място...

Най-добрият грим е естествения! ;)

ало, топлата вода е отрита много преди вас....четете повече,за да знаете

Да делиш кожата просто на светла и тъмна, е меко казано, некомпетентно. И светлата, и тъмната кожа включват десетки поднюанси. Най-важен е оттенъкът, който може да е топъл, студен, или неутрален. Като допълниш цвета на очите, устните, и косата, излиза, че добрият грим е малко по-взискателно упражнение от споменатото в статията.

Най-хубав е естествения грим, придобид по механично/травматичен начин.

Харесва ми,че си написал/а ''придобит'' с ''д'' накрая. :Д

А цветът на очите няма значение,така ли?Аз съм с бяла кожа и сини очи и ако си плесна зелени сенки,ще заприличам на Шрек!

Много общи правила.С междинен тон кожа /с какъвто съм аз/ има още 1001 неща, с които да се съобразиш.Иначе рискуваш да се състариш с поне 10 години.

Бялата кожа откакто свят светува е била най-най. Стига да не се направиш на палячо.По-тъмничките са си втора ръка

за теб, тъмна кожа е много по -секси

Да, бе светлата кожа била най , ама друг път. То затова има солариуми, та чак цяла индустрия , всички искат тъмен загар, защото издава здраве и е секси както е написал/а прежде комениращия/щата. А тези с бялата кожа приличат на измити чинии - мое мнение естествено.

Използващите солариум обикновено толкова прекаляват с него, че накрая кожата им става петниста и противна. Най-красиво си е естественото!

Измити чинии? Излагате се. Не всеки иска да прилича на циганин. Заврете си солариумите и другите изгъзици, с които ви промиват мозъците да не казвам къде. Бялата жена е класа, черната е гнус.

Много елементарно!

Важно е също и оттенъка на кожата. Например тя може да е светла, но да е с топъл и студен оттенък - това според мен е основното за определянето на ''палитрата''..

Тази на първата снимка е буквално оток след операция или бой. Другите не ги гледах /ако има въобще/