Украински кина обявиха бойкот на руските филми

Кината в най-големите украински градове - Киев, Лвов и Одеса, се отказаха да показват руски филми, съобщават от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Украински кина обявиха бойкот на руските филми | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех сега като почнат да горят и руски книги... Направо "Fahrenheit 451"

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК СКЪПИ БРАТЯ ХРИСТИЯНИ! ВЛАДИМИР ПРАТИ СКАПАНИЯ ЗАПАД НА КИНО!

БЕ НИЕ ДА ГЛЕДАМЕ РУСКИТЕ ТУРИСТИ ДА НЕ БОЙКОТИРАТ НАШЕТО ЧЕРНОМОРИЕ, ЧЕ БЕЗ ТЯХ СМЕ УМРЕЛИ ПРАВИ!

Това ми е познато от някъде, 50% американски и 50% турски трагедии. Браво на украинците, бързо се ориентираха в демокрацията. Остава да започнат да раздават кредити само с лична карта до 25 000 евро.

И кво са... Донбас Мумбай ли шъ става? или шъ даваме еврофилми по програма? или ще има холивудски помощи? ех-ех, май пак нещата чупят глупомера!

Аспарухов, здравей! Благодарим за благите думи. Честита Цветница и на теб. Моят поздрав тази сутрин е много як. Duo Flame взривиха публиката в Украйна търси талант. Така се казва клипа. Говорим за Украйна-вижте ги какво представляват тия украйнци. И особено украйнките. Следва Танго фламенко армик. Дано надникнеш в сайта и видиш коментара ми. Хев а найс дей.

Бойкот на усарските касапници и турските бози ! Бойкот на мега тъпите " риалити " ! Лазаров ден е ! Честито , Българи ! Бойкот на простотията и чалгата ! Със здраве : )

Jeni

Със здраве и наздраве!:)

е да нали сега и те станаха американски мекерета и е време да се гледат само американски бози и програми за промиване на малкото ни останал мозък....

Шило

Това е глупаво. Една от най-големите простотии е смесването на политиката и изкуството.

Много интересно украинците като какви освен руснаци се изживяват?

питай македонците

Детството ми премина с натрапени съветски филми за колхози и Втората световна война.За капак ...в петък съветска телевизия.Отказаха ме завинаги от руското кино, с изключение на няколко шедьовъра като Тихият Дон, Анна Каренина, Братя Карамазови, Война и мир ....но това е защото са по класически руски писатели. Американски и турски бълвочи също не понасям.Гледам само европейско кино.Не съм русофоб,не съм американофоб.

Не можеш да си кривиш душата, имаше боклуци и пропаганда, но имаше и прекрасни съветски филми за войната - А утрините тук са тихи, Белоруската гара, един филм за самолети и пилоти - един Кузнечик имаше, и други, наскоро пуснаха 3Д за Сталинград...

На мене и досега това ми е един от любимите филми - " На бой отиват само старците! Филма обаче е украйнски ,сниман в Киев/студио Довженко/ от Леонид Биков /и в главната роля/ ! КЛАСИКА В ЖАНРА

Прав си , но имаш проблем .Днешния ден поднася в Новините Смърт , Война и Мизерия .По е Интересно нали . Тогава в Детството ни и Соца всичко беше спокойно и без насилие , за това си отвратен или си животно .

Jeni

Няма как руснаците да не са преживявали Втората световна война, това е ясно! Но по-добре такива филми, отколкото тези, в които "безсмъртните" американци стигат до центъра на Земята, спират изригването на вулкани и прочие пропагандни тъпотии...

А после като ги подкара Европа, ще участват в масовки на продължението на- Москва не вярва на сълзи!

е как да има разлика като е заснет с техника, наетa от холивудска компания :)

Имат пари - наемат си.

Украинците най-после си намериха повод да се отърват от руските филми.

ех коля, коля - дурачок несчастнии

Навремето се задаваше въпроса : филмът хубав ли е или съветски ?

Точно така трябва. Да не гледат тия руски тъпни. От понеделник започват да прожектират "Стъклен дом", "Фамилията", "Столичани в повече" и да не забравя шедьовър като "Под прикритие". До скоро мислех, че македонците са най-тъпия народ в Еропа, но украинците строшиха дивомерът.

Защо не се откажете от руския газ?

Те едни филми...няма голяма загуба.

Това са глупости,за Лвов да -там са поляци - те даже руски слабо знаят но за ОДЕСА и Киев не е верно - имам познати - по ТВ всички гледат само руски филми - не съм русофил нито русофоб -това са реалностите-много трудно някой може да откъсне източна Украйна от Русия, руския език и руската култура и да им натрапи американска!!!

Аз също не съм нито русофоб нито русофил. Но си спомням че навремето (при Тодор Живков) имаше един виц: Като някой му се ходи на кино пита за филма - "Хубав ли е филма или е съветски?"

Съветски и руски има известна разлика , но ще ти трябват два живота да я научиш, като ти гледам настоящето ниво!

Специално за Одеса на мен също не ми се вярва.

СЛЕДАЩАТА СТЪПКА ЗА ОТКЪСВАНЕ ОТ РУСИЯ ЩЕ Е ОТСТРЕЛВАНЕ НА ЛЕБЕДИТЕ, ДА НЕ ИМ НАПОМНЯ ЗА ЧАЙКОВСКИ

ЗА ТЕБ ИМА ОЩЕ ЕНА НОВИНА, СЛЪНЦЕТО ИЗГРЯВА ОТ ИЗТОК, ЩЕ ЗАПОМНИШ ЛИ

Ми да гледат тъпи мерикански филми тогава. Ама "демократите" от мериката няма да им дадат тъпотиите си безплатно. А предполагам добре знаят, че руското кино е номер едно със своите страхотни филми, актьори и режисьори.

руското кино е тъпо копие на американските тъпи екшъни - мафия , наркотици и проститутки каквато е руската действителност , нищо свежо!

Тъпо, по-тъпо, най-украинско!

В Одеса,няма да е задълго!

Одеса е руски град по дух, история и население. Там да забраняват руски филми звучи нелогично. Май имаме поредната дезинформацийка.

Сринеш ли Културата на един народ, повече от 23г му внушаваш фалшива измислена на Запад "История" и агресивно му внушаваш про-западната Анти - "култура"....Това е най-сигурния начин да го унищожиш и физически и психически! Да не говорим за измисления от Полша - /Ватикана/ псевдо Нов "Украински" език, който няма НИЩО общо със стария Украински език! Този метод е разработен още преди 50г от Сбигнев Бжежински в ЦРУ - един от идеолозите на Студената Война- приятел на Ротшилд! Това се прави методично у нас през последните 24 години! Първо бяха затворени Бг кината, продаден Бг Кино Център в София на САЩ, забранени Френски, Руски, Италиянски, Индийски,Унгарски и Източно Европейски Филми. Тотално ПРЕНАПИСВАНЕ и изопачаване на БГ ИСТОРИЯ! Фашистите ги изкарват "големи Герои", а тези, които умряха за Свободата на България ги изкараха престъпници и терористи! Левски и Ботев също ги обявиха за терористи и престъпници! Тези, които ни освобождават от Турско и Фашистко Робство били "окупатори" а не Освободители?! и т.н... Тази Западна Политика методично се прилага в Литва, Латвия, Естония и Украина в БЪЛГАРИЯ също! А ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА по Западните "наши Национални" ТВ на Мърдок е тотална по 24 часа!

Господарите отвъд океана добре знаят силата на пропагандата на киното.Ако не беше киното щеше ли Америка да минава за суперсила?Не.Щеше да е в очите на повечето хора една сравнително богата държава (като Германия и Англия) отстояща на доста голямо разстояние (като Австралия) и с голямо население (Като Бразилия).Но киното пробутва американския начин на живот,то създава и митовете за Америка и сега каквото и да стане на въпрос всеки специлист вика:абе в Америка е така.Така че не е случайно,че са забранени руските филми.

Те са вече купени и на Русия и на руснаците ще им все едно - като ти продам ДИНЯТА, МИ Е ВСЕ ЕДНО КАКВО ЩЕ Я ПРАВИШ. Значи е много глупаво и кой губи? Украйнците не взимат пари от билетите - търговията им е лоша! Не винаги омразата е в полза.

същата работа - в куба не дават американски филми

в куба са много прокопсали с или без американски филми.коjто се хване с русия винаги губи. само сидеров печели, но не в обичаните от него рубли, а в омразните му долари или евро.

И да няма значение какви филми, ще гледат вече украинците - холивудски, турски или Джеки Чан, но няма да са руски. Това постигна Путлер с гениалната си политика - поредния съседен, че и славянски и православен на всичкото отгоре народ, който да мрази до ужас всичко руско. Честито путлеристи!

ВСЕ ЕДНО МАКЕДОНСКИТЕ КИНА ДА БОЙКОТИРАТ ПРОЖЕКЦИИТЕ НА "МЕРА СПОРЕД МЕРА" :))))

Да живее Украйна! Долу съветските окупатори и техните слуги в България :)

"Страхотна нОвина". След този бОйкот, Руското Кинопроизводство, го чака кОлапс. Сигурно и Меркел се е самобойкотирала по тази тема, щото преводача и той се е бойкотирал ТОЖЕ.

Какво общо има германската Канцлерка с тази тема? Папагали!

ясно, сега следва купуване на килограм на американ филми за "спасителите" на земята, "спасителите" от всякакаво зло на света, супер героите и веещо се американ знаме да се надухват пуберите...

А какво казват данните от интернет трафика :)

Тия глупаци демонстрират по всякакъв начин враждебност към Русия, а реват тя да им продава газ с преференции, да им опрощава задължевия, и т.н. На какво отгоре?

Кретенче, руснаците почнаха и се надуват, това са следствия и самозащита

За тъпите украинци - тъпи американски филми, това се подразбира! Препоръчвам "Капитан Америка" - страшен филм!

Украинците да вземат пример от Южна Корея :) Там повечето филми, които се показват, трябва да бъдат корейски.