Деси Бакърджиева и Силвия Лулчева на парти

С шумно парти в столичния клуб "Mascara" списание "GRAZIA" отпразнува своя десети рожден ден.

Обратно в новината

Коментари - Деси Бакърджиева и Силвия Лулчева на парти | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

силвия лулчева ,много ви харесвам , но ако си избелите зъбите , ще сте още по хубава .

Ако може и да се среше. Ако прелисти малко списания види види тенденциите.

Намааах се со бобец и люти чушки, та ми пращи джонгъла от зор. Та а питам - мое ли да додеме да се издрусаме на списанието?

какво е туй списани? какви бози пише в него? Същото е предполагам, като дираджийските и не само драсканици. Лигавщини, чалага, превземки, дупедавци, мастии и селяния с леопардови кожи. Друго в таа държава не се показва. ЕбахвиИдържаватаЕбахВиИциганията!

пръц-пръц

което ме радва е името на клуба, където са се събрали, много им отива на всичките

за сведение на дир.бг т.нар. гостенка на събитието от снимка 10 е Маринела Димитрова от Нова ТВ, също така дългогодишен делови партньор на издателството на Грация

Каква прекрасна новина!Извинете ме но ми си присра!

и коня

Чудесна новина. Аз снощи вечерях, търсих днес цяла сутрин дали някъде в пресата не е отразено, но уви не е. Кой го вълнува къде са били тези двете.

А народа няма ,дори---хляб ...

Някой чел ли го е това списание?! Въобще, някой купува ли си списания от поне пет години насам? А не ви ли се повръща като видите муцуните на такива "светски" постоянни присъствия като Денди и Ицо Стоте виагри? Ето, така се проваля едно парти. Честито на списанието все пак и да минат на електронен вариант. Горите и природата са по-ценни.

Аз съм абонирана за електронната версия на италианската Грация и от любопитство 1 път си купих българския вариант, който излиза месечно (за разлика от оригиналът, който излиза всяка седмица). Българиакият варият копира на 90 % най-интересното от написаното в италианския вариант през изминалия месес с изхлючение на статиите за БГ 'звездите'. И да не забравяме, че цената е 4-5 лв, което за БГ стандарта не е малко. Според мен изобщо ен си заслужава.

моме! браво! не си струва и италЯнското, ама ти си знайш. но МНОГО правилно си оценил българския шът! БГ списание или веСник - НИКОГА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! без пари да ми го дадат - задника си не обръсвам с него!!!!!!!!!!!