Маги Халваджиян е първият гост на Ани Салич

Продуцентът е първият гост в новото предаване на Ани Салич „Извън новините”. Първият епизод е на Великден, 20 април, от 13.30 ч. по Нова.

Обратно в новината

Коментари - Маги Халваджиян е първият гост на Ани Салич | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Маги е голям пич!

Тоя го изкараха най-най-най-най... работлив, добър, професионалист. С две думи пълна програма лизане.

аз пък искам да ви питам нещо малко извън темата. гледам бг предавания в интернет каквото мога да хвана, защо не живея в българия и попаднах няколко пъти на някаква джуджи-едно пълничко, фъфлещо, плезещо се, тъповато създание. така и не разбрах от къде се пръкна това същество. ако може някой да ме светне. то само като чета коментарите в дира попадам на доста интелигентни, начетени, забавни хора. защо не се даде шанс на кадърни млади хора, с езици да участват в тези тв шоута и предавания?

Ти па, земе да стане мого умен народа нема кво да го правим.

Аз харесвам Маги и всичко, което прави. Учудват ме обаче всичките негативни коментари тук. Ако някой не го харесва него или продукциите му - да не ги гледа. Защо не се опитате да сте малко по-добри поне на тези светли празници.

Копи - пейст и баба знае ;). Продукция, продуцент - в превод нещо произведено и производител. Този произвежда само тор!

Hямамам нищо против Xалваджиян и Cалич, но мислех, че продуцентите продуцират, а говорителките си четат новините. Y нас обаче или дават интервюта или са в журито или филмират живота си или гледаме съпругата, брата, майката, сватбата им, протестите им. Cкоро ще започнем да следим и развитието на внуците им. Oбъркаха си ролите нещо и започнаха да стават досадни. Добре, че поне не следим развода им както на някои други техни колеги.

ИНТЕРЕСНО - ДОСЕГА НЕ ВИДЯХ НИТО ЕДИН ЖУРНАЛИСТ ДА НАПРАВИ НЕЩО ИНТЕРЕСНО ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА - ТЕЗИ КОИТО ГЛЕДАТ ТЕЛЕВИЗИЯ! НЯКОЙ ОТ ТЯХ ПРОСЛЕДИ ЛИ ЖИВОТА НА ОБИКНОВЕН ЛЕКАР, НА ЕДНА ОБИКНОВЕНА МЕД.СЕСТРА, КОЯТО ЕДВА СВЪРЗВА ДВАТА КРАЯ ДО ЗАПЛАТА, ЗА УЧИТЕЛИТЕ СПЕЦИАЛНО В НАЧАЛНОТО УЧИЛИЩЕ И ОЩЕ МНОГО ОБИКНОВЕНИ РАБОТЛИВИ ХОРА , КОИТО ИМАТ МНОГО ПО-ИНТЕРЕСНИ БИОГРАФИИ ОТ ИЗВЕСТНИТЕ С ТЕХНИТЕ ТАТЕНЦА И МАМЕНЦА! ПЪЛНА ПОРНОГРАФИЯ!НО ХАЛВАДЖИЯН Е ИНТЕЛЕКТ И РАЗУМЕН ЧОВЕК - КАК СЕ Е СЪГЛАСИЛ НА ТАЗИ ТЪПОТИЯ НА ВЛАСТОЛЮБИВАТА САЛИЧ!

аз салич я харесвам, поне е едра, хубава жена, не като някои мишки, които дори нямат добра артикулация и правоговор, но са се набутали за водещи. но съм съгласна с това, че ще е много по-интересно да заснемат живота на обикновените хора. а живота на тези, които са прокудени от българия е направо за филмиране!

Гледам ги и се чудя: Кой от двамата ми е по-противен? Може би са ми еднакво противни и безинтересни. Също както телевизиите, които ни ги пробутват. Искам поне една единствена телевизия, може да излъчва като през соца само за по два часа на ден, но да бъде с нови лица! Докога ще ги гледаме едни и същи урунгели?

в родния ефир всички "известни" са деца на някой или човек на някой, тази порочна практика ако не спре, наистина талантливите хора няма да могат да изплуват, всеобща тайна е, че журналист, артист, доктор, адвокат трябва да имаш "татенце", което да те навре някъде, жалко за младите знайни и незнайни българчета, когато не могат да се реализират тук бягат в чужбина

Поредната тъпня в родният ТВ ефир. Две отвратителни муцуни на едно място. Анито, дето и за говорителка не става и тоя арменец, дето пък се мисли за голям продуцент на чужди формати. Хич няма да ги гледам. Само да ми нарушават вътрешното равновесие с тъпоумните си остроумия :)

Ние българте сме много завистлив народ и не можем да приемем различните,а той е такъв и е готин.

Защо ли забравяте че ако всеки ден ядетре шоколад накрая ще ви се ПОВРЪЩА от него:)))))Престанете да определяте БЪЛГАРИТЕ а говорете само от свое име, защото вашето мнение едва ли е миродавно за тях...Има дистанционно но препоръчително е за чужди канали да се натиска, защото по българските все едни и същи отврътеняци..

Защо модераторите извършват селекция на публикуваните мнения?

Едни и същи муцуни, едни и същи предавания...едни и същи теми... Затова не гледам телевизия! Няма по-голямо затъпвяне...

магърдич да ми е толкова неприятен и фалшив, че няма на къде повече!

Магърдич какъвто ще да е, ама предаванията му са много позитивни. А като гледам Иван и Андрей само интриги, нерви и простащина.

Нищо чудно

ама как се трият тия коментари , бе хора ? В моя един епитет обиден нямаше - само, че и аз не искам да гледам Халваджияните навсякъде, Салич също...

ако бяхме в една демократична страна и ако проследят зрителското мнение по отношение на Ани Салич просто няма да я покажат изобщо на екрана, съжалявам но в България продължават някои хора да се уреждат на определени работни места по системата "човек на мой човек" по този начин ни навират под носа разни връзкаджии в същото време има млади хора завършили журналистика с 2 и повече езика, приятни и талантливи, с две думи няма да гледам това предаване, което ще прави реклама на "мой човек"

Абсолютно съм съгласна,в момента се прави на целомъдрена по нова.Не гледам новините когато тя води

Ох, дайте ни малко спокойствие! Тоя не го понасям, а постоянно от тук там ни го навират в носа! СМЪРДИ!!!

деер

Повтарят Слави-Кеворкян, ама не е същото!

Като чета толкова хубави коментари, не мога да допусна, че в България има толкова много талантливи хора. Да не би да пише само един и да си сменя никовете. Може да изглежда наивно, но би трябвало да сте горди с това, което пишете. Мен трудно може да ме разсмее човек. Но на някой сполучливи коментари го правя.

Това е основното предназначение на коментарите в ДИРа - да разсмиват хората. :)

На това му се казва пълна безпомощност на правещите телевизия у нас. Всички до един все интервюта правят и все с едни и същи хора. Не ви ли писна бре? Стандарта е шарено студио, водещ с нова прическа и някаква си "звезда" чийто "много интересен живот" ще разкажем. Пълен съкс, ама, това не е радио, дайте нещо визия в тази телевизия, стига говорилня. Покажете нещо в картина, покажете ни живота, не ни преразказвайте какво трябва да мислим и да знаем.

В телевизията правят и хубави филми. За мен най хубавият филм е "Улица последна". Звучи ми като реквием за загиващото прекрасно българско село. Ей, турците не успяха да ни заличат за 500 години. Тия наши управници ще ни унищожат само за 50 г.

Абсолютно си прав...за 50ина год сме свършени....

Нищо не започва от днес. Сегашните управници "надграждат" над това, което са свършили турците, фашистите и комунистите. Много е лесно, когато "стоиш на раменете на гиганти".

Нагнетоха се с мангизи с простотиите си ,ей-пак на гърба на народеца ...След време да не почнат и те да търсят права и свободи.Да сте видяли един от този етнос да работи тежка физическа работа -я златарче ,я търговче ...

Вечният антагонизъм между арменец (Магърдич) и евреин (Марвин) - защо?

Един строител арменец си изгубил портмонето със заплатата. Намерил го еврейн и му го върнал.

Много ме дразни тоя надут пуяк! Много се взима на сериозно в журито на "Като 2 капки вода" и дано да не провали това готино шоу!

Най-шуробаджанашката телевизия е Нова тв.То "нова" тв със стари брантии не става,ама нейсе.Следващият след халваджията ще бъде Хилда Казасян,след това Рафи Бохосян,след това Гаро Агопян,след него Хайгашок Агасян,ПОСЛЕ НИКИ КЪНЧЕВ, ха после "СУТРЕШНИЯ БЛОК",по -сетне "Господари на ефира",синоптичките и ето минала една година -сбирка ,свещичка,тортичка,сладникави слова............ Не ви ли омръзнаха едни и същи муцуни,бе хора?Маса кадърен народ не може да се реализира от тия окупатори и на Нова и на БТВ и навсякъде!

И на мен Магърдич Халваджиян ми идва малко в повече откъм ефирно присъствие, но е факт, че е способен и креативен продуцент. Също е вярно, че и форматите, които той продуцира са взаимствани от световни такива. Предпочитам обаче, да гледам "Господари на ефира" с лиценз закупен от Италия, отколкото "Голата истина" (беше кошмар някакъв на Любо Нейков). Забавлявам се с "Като две капки вода", а не с "Да намерим екранна партньорка на г-н Андреев" (???). Ако Вие сте способен в някаква област ще работите упорито и ще се реализирате и без "Вуйчо Владика"! Примери много, само се огледайте около Вас! Другото е само мрънкане.....

Да знам го Халваджян. Тий беше 1 режисьор на чалга клиповете. МИналата година се опита и в политиката да се намърда. Не требат такива.

Пак стари муцуни. Със стари ку* нов бардак не се прави.

Защо не спрете с негативните си изказвания (най-меко казано) , а ако не ви харесва не го гледайте!

Нова пак залагат на куц кон. Горките. Нема им дойде акъл

О не!Tова е досадно и скучно за зрителите, защо всички телевизии го правят - във всички свои предавания натрапват едни и същи лица. Готвят, танцуват,благотворителстват,озвучават реклами, журират,разказват интимни тайни,буквално изтичат и от чешмите ни.Скука!! А има толкова качествени и талантливи хора,които нямат никакъв шанс в тоя капсулиран тв кръг.

крадлата е тая леличка сбръчкосана и бездарна Салич ! А такова предаване има от години по БТВ 'Tърси се'. Момичетата от Търси се да земни, весели, и най вече това си е тяхната идея, тяхната борба и техние успех. И сега идва неква говорителка и хоп им копира идеята. Изобщо не се кефя на такива номера.

Тая е много нахална и отвратителна. Разбута говорителите в НОВА, а сега, понеже е тъпа копира чуждо предаване, за да измести утвърдените водещи. И отново с к...венски номера, първият гост ще е Маги Халваджиан. Гадна подмазвачка. Ама дано Кремена да я облича, за да стане за смех. То не че не е смешна дъртофелницата с четвъртитата мутра.

Ани Салич е изкуствено наложена и свръхтолерирна водеща, професионални качества и достойнства не се виждат.Даниела Тренчева в тандем с Ники Дойнов беше много по-качественото присъствие в новините по Нова.Халваджиян- може да е креативен продуцент-но основно в адаптирането на чужди формати. Не е нужно непрекъснатото му присъствие на екрана. Нека си живее живота както го разбира, не е нужно всички да са в течение на преживяванията му.Не е интересен.

иното момиче пък е много арно за гледане. Че и за баране, ама ... не дава. Само сегиз-тогиз позаголва я цицок, а баджак. Ама не стига бе, майка му стара. Искаме повеке!

Как ли пък не е тяхна идея! Такива предавания с гости и техни близки правеше преди години Екатерина Генова! Пък и тия кикотеши се дросли от "Търси се" са много неприятни. Но дали пък не се уплашихте, че някой може да ги конкурира?

В "Търси се" напоследък канят само щатни артисти и певци на Btv. Защо Нова да остават назад? Луд е този, който ги гледа.

Е, скоро Кремена не се е явявала в предаването на приятелката си Гала. сега ще се покаже с нов, странен тоалет в богатия си дом покрай талантливия си мъж М. Халваджиян. Може би Ани Салич показвайки го първи в своето ново предаване си подсигурява бъдещи участия в негови проекти. Ако БТВ бяха дали шанс на Салич да стартира новото си предаване там, дали Халваджиян щеше да е първи гост?

Айде на халвата! Боза ще има в излишък.

Предлагам да се обяви рейтинг за най-тъпо предаване /или шоу,като го титуловат/.

Конкуренцията за най тъп продукт/проект, шоу, концепция и т.н./ ще бъде безмилостно жестока.

Аз телевизия отдавна не гледам. Чувствам се необременена от депресарските новини и просташки предавания. Въобще не ми липсва телевизията като цяло....живота по улиците е доста по-интересен и приятен;):)

Ще ни откажат от гледане на телевизия. Ние още малко ще ги титулуваме тези наши "випове"като английската кралица. Какво ни интересува животът на тоя или ония. Само клюкарски простотии ни дай. Толкова ни е умствения багаж.

Квото докопа, не пуска.Не са се сетили само неродените да включат авансово в бизнеса. Толкова ли сме тъпи и вързани, че не можем да си правим сами програмите, шоутата и да си ги продуцираме?

Един други сеи се канят, менкат си някакви пари, праят простотии, а тъпия срител - гледа ли гледа. За капак турски вкиснати бози. После иде ред на изборите. Простолюдието гласува за комунистите и техните лизачи, заедно с циганите. После всичко се повтаря. Някой да е чул, видял, прочел за отчет на правителство, но направен от разбирачи, не от лизачи? Няма и да чуе. Ей ви днешна България!

Сами се хвалят и рекламират и какво самочувствие, като че ли са доктори на науките.Особено жена му - Кремена,тя каква професия има, какво добро е допринесла на обществото?

Май е фризьорка, или не- шивачка :-)

Иска да ушие нещо, но не знае как.

Пак ще слушаме за цирковото училище и как са се харисали с булката. Аман от едни и същи физиономии на забогатели хора,които имат 100думи в речника и се изказват повече с жестове и междуметия,отколкото с изречения.

Значи няма да го гледам.

Да се готви Ива Екимова, която ще ни демонстрира дарбите на Дара, ще ни покаже селфи с пеещият гинеколог/ Бог да го прости/ и интимен клип с Петрозар

Подозирах че има нещо розово около този - тая дълга коса не е случайна

Кой е петрозар? Тъпкача ли? Имат ли клипчета в нета?

Петрозар е "мъжът до нея"- приятел на покойника Дими, после- утешавал скръбта и с утешителя и изведнъж тя открила, че "той е истинският" ! А де- превратности...

Едни и същи, в едни и същи предавания. Аман!

Прав си, човек, вече им знаем и кътните зъби, егати!

Ако го продадеш, значи някой ще го купи. Защо му мислиш лошото на горкия човек! :)))

Красная Кухая Лейка-кой знае какъв си куркозебъл,ама другите не харесваме.Айде бегай копай!

А ти - бегай ДГД

Ко речи? Ти от софия ли си? Щот гледам си неграмотен А тя, столицата се напълни със селяци! Превзехте я, мамицата ви чобанска!

А наистина ли Ви интересува сладникавото тяхно ежедневие ,което те самите ще Ви представят?!

Това че не ме интересуват кавгите им не означава че ми е интересно сладникавото им ежедневие... Не желая да ги гледам, но която и телевизия да пусна- все едни и същи лица насреща ми.

Госпожо Адриана Пейчева, за какво точно получавате заплата като редактор? Поне правописните грешки да бяхте оправили. Или не можете?

След Николета Лозанова, Магърдич ми е най-втръсналия човек. Нищо лично - уважавам го като професионалист, просто ми писна да го гледам!

Не минава ден без да има правописни грешки. Вече настина имам все по-голямо желание да не поглеждам този сайт. Само трябва да преодолея навика. Какво пречи да си прочетете статийката, която и без това е симолично дълга, преди да публикувате?

Поне като изказваш мнение към правотата на техните писания, провери своите първо....Какво означава твоето "симолично".....?