Хилда Казасян тръгва на дългоочаквано турне

Билетите за дългоочакваното турне на Хилда Казасян, което ще зарадва почитателите на джаз музиката в 7 от най-големите градове в България, са вече в продажба.

Обратно в новината

Коментари - Хилда Казасян тръгва на дългоочаквано турне | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ееееееее, доаках го туй турне най-накрая. Сън не ме хващаше от нетърпение кога Хилдето ще тръгне на турне, ръйш.

Много се радвам,че ще идва в Пловдив.Прекрасна певица и жена!Успех и пожелавам!

Хилда,желая успех на турнето,не те познавам,но вярвам,че усмивката ти е искрена,още веднъж-успех!

Hе е достатъчно само да си арменец.....

прекрасната хилда,винаги усмихната и тази харизма...мисля че е от баща и...абе хубавото си е хубаво.освен това има мн.приятен глас

Тая пък кок я чака :)

Не всяко дете достига нивото на родителите си. Дано дълго обикаля, ама по-дълго така..... Има кой да върти ресторантите й в нейно отсъствие.Дето се казва, "Хайде-хайде..." И откъде накъде пък точно "джаз-певица" се извъртя? Който го можеше, беше отдавна прогонен на Запад. Нейсе, нека предпразнично да събере някой лев, че жива да я ожалиш, я как е изпосталяла. Оникян, тя, Магърдич и Кево могат преспокойно да си спретнат един арменски медийно-забавен тръст на наша територия.

Каква е тая злоба бе, "Синдромът"?! Недей с лошо! Какво ти е направила жената и изобщо познаваш ли я, че ръсиш такива простотии! Стига комплеси и завист! Дай го малко по-лежерно!

Само, че не винаги зад една физическа усмивка се крие непременно искреност и доброта. Хубава жена е, само, че малко се съмнявам в искреността и чистотата й. Същото и за Й Христова. Предпочитам характера на Л ИВанова, поне е с характер и за мене много по-искрена и честна, дори и с чепатия си на моменти нрав.

Българите като цяло са черногледи и депресивни, по подразбиране...Ако някой има драма, болка-всичко е наред, ако някой е позитивен и усмихнат - абе, фалшив ни е, няма как да има щастливи хора..Горкичките вие...

Липсва истинската сила на духа. Има голяма празнота и захаросаност. За мен не е човек, на който може да се разчита. Повечето е поза и лустросаност. Истински духовните хора имат друго излъчване. За мен не е просто истинска и не заради според тебе черногледство или песимизъм. Усмивката нищо не значи.

гр.Кърджали

Ех много важи Хилдето, бих я уважил многократно!!!

Сигурна съм че и тя едвам те чака вече

кам коментара ми по горе,града е гр.кардяли *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

харесвам я,желая и искренно успех и да се забавлява,но защо само до пловдив,а не и до кардяли??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много е харизматична. Желая й успех. С удоволствие ще отида на нейния концерт.

Много хресвам Хилда Казасян и като певица , и като човек...Изключително позитивна и винаги усмихната дама . Искрено и желая Успех.

Пожелавам и успех! Прекрасна е:)

Значи ти с минуса - колко ти е акъла? Не я харесваш, няма лошо..Обаче отиваш да четеш новината, явно с цел да преминеш към коментарите и да сложиш минус...Имаш ли някаква дребна радост в тоя живот, или си малка мизерна душа...

От сутринта чакахме С НЕТЪРПЕНИЕ И НАДЕЖДА тази новина !!! ;) Отивам за билет, че току-виж са свършили !!!

бягаи силно, не останаха