Много семейни двойки спят с гръб един към друг

Семейните двойки масово спят с гръб един към друг, а лице в лице спят само 4 процента от тях.

Обратно в новината

Коментари - Много семейни двойки спят с гръб един към друг | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-яко е с общо одеяло и да сте хапнали бобец и лучец - тогава ароматизацията е по две!

От коментарите личи, че повечето семейства живеят поне в четиристайни апартаменти- за всеки член от семейството има отделна стая...

Какъв гръб,кви 5 лева!Задължително трябва да се спи в отделни стаи!Не напразно царете навремето са имали отделни "покои"!!

Да, бе, а за да посетиш нощем съпругата си трябва си извадиш пасаван или направо виза...

Жените искат да спят сами в стая, защото да си попръцкват на спокойствие. Така, де нали не е прилично една дама да пръдне, особено докато се гушка с любимия. Но пък това си е човешко. Аз спа сам, защото съм ерген,а сутрин проветрявам стаята.

А също така и защото много мъже хъркат и до такъв хъркащ не е възможно да се наспиш. :)

Ха ... ха ... Първите 5 години спахме направо един в друг, следващите 5 - един до друг, после стана - един зад друг, е ... вече сме в отделни стаи и си ходим "на гости".

А ние сме даже в отделни апартаменти, отскоро - и в отделни градове през голяма част от седмицата. Изпитание е, когато заради детето се налага да сме в отделни стаи на един апартамент, но вече има решение - трети апартамент...Съвместното добро съжителство, след като децата се отделят, е непосилна задача за мен!

Ако имате възможност спете в отделни стаи. Ние започнахме като се роди бебето, за да може поне единият да се наспива. После остана така дори когато малката я няма, за да можем и двамата да се наспим :)

Като чуя някой да нарича детето си "малката" или "малкия", та все асоциации за онази им работа... Научете се, хора, да говорите за децата си не като за долницата си, а като за личности - дъщеря ми, щерка ми, синът ми, синчето....

малък ли ти е?

Виж ти, открили топлата вода тези учени, след много пот, учене, труд, и бесънни нощи....

Аз когато го обичах моя, пак спях с гръб, а сега ми е най добре отделно.

Ехо, съвременните семейни двойки спят в различни стаи. Да не сме в пещерата????

по време на сън е едно , преди сън е друго или полусън..няма логика хората да се обичат и да са далече един от друг..

най-добре е всеки да си има спалня, за да може да се наспи

Аз спя прегърнат с кучето си (дакел) - по негово настояване ...

Бе я ти я нятроши едно убаво, 3-4 пъти да умирга, да видим после дали ще чува пръдня или оригване. Амо всичко е тръгнало наопаки и те така.

W.T.F?

Което само означава, че са гъз до гъз, пардон, но си е така де.

моя хърка като булдозер. учените да спят с него като са толкова умни. освен това е доказано, че човек си почива наи-добре когато е сам на легло и сам в стая.

Ела да спиш с мен, ще бъде толкова нежно, няма да усетиш никакви шумове.

Ewala teia, sam w staia e nai-dobre

OSVEN DA DOIDA DA SPA PRI TEB AZ SHTET CELUVAM I NEJNOSHTETE CHU

Сънят е много личен акт, който изисква максимално спокойствие, тишина и комфорт. Колкото по-далече един от друг, толкова по-добре. Можеш да си пърдиш, оригаш, хъркаш и няма да пречиш на любимия си и да го будиш. Секс преди лягане и всеки в неговото си легло след това. Това е рецептата за дълъг съвместен живот.

Моят съпруг си попръцква и хърка докато спи, ако го обичаш това няма да ти пречи, а напротив. Това е знак, че се обичаме и недостатъците не ни пречат. Спя спокойно, когато е до мен и ме топли. Не разбирам тези, които спят в отделни стаи или спят с децата си.

въх само ние ли спим един над друг-бряяяяяяяя как ще се множите бре я веднага един над друг.

щом спите като сте един над друг също няма как да се множите