Хората, които печелят повече, правят по-малко секс

Хората, които печелят много, може и да имат големи къщи и скъпи коли, но губят част от интимния живот, показва ново изследване.

Обратно в новината

Коментари - Хората, които печелят повече, правят по-малко секс | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уф... защо е това неверно заглавие. Количество не е равно на качество. В много случаи веднъж седмично секса е в пъти по-приятен от всеки ден

ето казковничето на този феномем: тези с малкото пари участват като 3-ти в троиките на богатите.=м а през останалото време тренират помежду си.

Толкова ли вече са се изчерпали идеите за мода в начина на живот, че се вземат същите и се обръщат наопаки..? Не беше ли много пари = много жени = много секс, а не обратното? Сбъркан свят ти казвам..

Аман с тия пари и тоя секс. Не ща ни пари, ни секс. Има много по-качествени неща със стойност в живота, а целия свят го е обърнал на алчност и животински нагони. Ама тя простотията по хората ходи..

да информирам нежната част от аудиторията. важно е: аз правя само ЛЮБОВ, а не секс.

Интересното и във връзка с темата е: Като Станеш Шеф - к`во ще правиш?

Началник

еми, като стана шеф, ще ме ОБГРИЖВАТ с повече любов, се надявам...

Истината е, че колкото повече забогатява един мъж, толкова повече се вманиачава по парите и оставя всичко останало на заден план. А като извади дебелия портфейл, винаги може да се вкара в приключение с някоя златотърсачка на повикване, може и с две. А "обикновените" мъже са си с обикновени нужди :)

Само циганите правят секс всеки ден , от нямане на други занимания

Един простак може и два лева да няма в джоба си ,но задължително ще оцени секса си с 10

и какво общо имат парите на проста със секса, който бичи? човека ако има свободно време, понеже е безработен, вероятно си се раздава в леглото! то друга работа за вършене няма да прави...