Борис Христов се чества и в Унгарската национална опера

Софийската опера чества 100-годишнината от рождението на гениалния бас Борис Христов и на сцената на Унгарската национална опера, с бурно аплодиран концерт.

Обратно в новината

Коментари - Борис Христов се чества и в Унгарската национална опера | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубаво сте написали нещо за стойностен човек, не за поредната ромска изцепка, мутреска свалка или незнам си какво "светско събитие",но моля Ви, проверявайте си служителите какви снимки използват! Това е операта във Виена, Австрия....не в Унгария!

delly

Проверили сме и това не е Виенската, а е Унгарската национална опера. Проверете и Вие, има достатъчно снимки в интернет, на които можете да видите.

не се гневете,когато четете една достойна новина и не я свеждайте до коментарите за простолюдието.там е лесно да се коментира,но пред величието на титаните на българския дух се мълчи благоговейно.

Когато има статии за Николета,Златките, Азис и други, само пишете как вие писнало от онези и искате да четете нещо хубаво и стоиностно. Тази статия е за един и велик и уникален българин. Стойностен човек, който дори и след смъртта си прославя България. Ама коментари поне засега точно един, но лично аз не съм съгласна с него. А пък как си е кръстила детето Яна, засега са 293. Вие сами си избирате "идолите и звездите". Яна ще научи децата ви как се става най- бързо жена на мутра. Вие си ги избирате и искате всички онези "звезди". Не се сърдете на никого като ви се пише с дни само за него като вие не спирате да коментирате с дни. Преди четях най-вече коментарите, но аз лично онези статии не ги чета вече. Само поглеждам заглавията да видя дали ме интересуват и като видя, че статиите са само за вашите "звезди" и не ги поглеждам повече. А вие не спирате да коментирате хора, които никога не могат да бъдат пример за децата ви

Де да бяхме така добри и в другите области...