Парфюмите разхубавяват

Учени установиха, че женските лица ни се струват по-привлекателни сред приятни ухания.

Обратно в новината

Коментари - Парфюмите разхубавяват | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жените ухаят различно.Може хубава жена да мирише лошо и обратно.

Поне на мен парфюма на една жена ми го вдига.Може и да не красавица, но да е чиста и уханна.

Имаш пред вид настроението ти се вдига. Нали? А ако е самолетът... не е достатъчно да го вдигнеш. Необходимо е да умееш и да летиш. :)

Миризми,аромати, ухания и парфюми... Привлекателност и разхубавяване... Това са толкова различни неща... Миризмата на рози може да е също толкова отблъскваща, колкото и рибеното масло. Създателите на парфюми много отдавна са открили привличащите аромати. И това привличане е индивидуално за всеки човек. Един аромат може да въздейства привличащо за едни хора и отблъскващо за други. В парфюмерията се използва аромат на хайвер- но не и на рибено масло. Ако ароматът на роза можеше да разкрасява , то цялата козметична индустрия и скъпите козметични терапии нямаше да имат никакъв шанс. А парфюми ползват и мъжете... При тях как е? Уханието на рози разкрасява ли ги или...? Статията е много забавна и смешна. Учените няма ли какви по- полезни проучвания да правят... Хеле пък онези с визитните картички с миризмата на пот... И това пак с цел привличане...

-Маце, облечи това! -Парфююм?!

При мъжете портфейлите разхубавяват.

Така е! Богат грозен няма!

Затуй ли толкоз много грозотии се наливат така, че ако ги доближиш, ще се задушиш и затова седиш надалеч, а от разстояние всичко изглежда по-хубаво.

Но това не е всичко. Всичко за парфюмите на link

Не знам дали парфюмите разхубавяват , но знам че хубавите парфюми са ми слабост . За жалост , обаче все по - рядко тук в България можеш да попаднеш на оригинал ,защото повечето парфюми са ментета т.е тука е страната на ментетата .

Абсолютно си прав! Цената на ментетата е като на оргинала. Само,че парфюм купен от бутик в България е с различна миризма от същия купен примерно в Гърция. А да не говорим за боите за коса- боята пада след 3-тото измиване. Същото е положението и с марковите кремове за лице. От които обривите са налице и дерматолог не може да ги оправи за месец.

поне в сефора в софия не са ли оригинални? не вярвам в такъв магазин да сложат менте.

Хубав парфюм е този, който е дълготраен, подходящ за облеклото,случая, сезона, мястото и времето. Има и още условия, но най- важното е да ме накара да се влюбя в него:)