Завесите като интериорни разделители

Спалнята става много по-уютна със завеси, всекидневната - по-елегантна, дори трапезарията може да спечели много от тяхното очарование.

Обратно в новината

Коментари - Завесите като интериорни разделители | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всеки с проблемите си. Но и като гледам " Търсене на дом по света" винаги ме изумява желанието на семейство без деца или с едно дете да живеят в най-малко 250 квадрата.На всичкото отгоре няма кой знае колко стаи, но холът, заедно с кухнята/едно помещение задължително/ трябва да е с размерите на футболно игрище/ най-малко?! Тия хора са с комплекси за пространство,още повече като знам, че почти не готвят, разни полуфабрикати и в най-добрия случай - барбекю! И за кой дявол им трябва такава огромна и оборудвана кухня, като върха на уменията им е яйца с бекон/ Ха-Ха, върло трудна закуска!/

напротив, има много чичковци , които варят ракия и са си направили зона за разпускане в панелното мазе

ахахахаха

"Друг вариант е - да превърнете мазето си в зона за разпускане и да отделите пространствата с помощта на завеси." Личи си, че статията е преведна от чуждестранно електронно издание и не визира българската житейска панелна реалност. Над 80% от българите живеят в жилищни кооперации, блокове и многоетажни сгради, в които е невъзможно да превърнеш мазето си в "зона за разпускане". Това изречение предизвика горчива усмивка на лицето ми.