Причините за раздяла при различните зодии

В любовта има неща, които не всеки човек може да преглътне. Именно те стават причина за раздяла, но как стоят нещата при различните зодиакални знаци?

Обратно в новината

Коментари - Причините за раздяла при различните зодии | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз сум скорпион и мога да кая,че не само секса е причина за това да си тругнем,да това е едно от нещата ,но другата причина е,че обичаме да сме центура на вселената и когато човека до нас спре да се "вурти" около нас както на нас нихаресва адиос *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз съм Видолей (жена) - напълно подкрепям казаното в статията :D

Наистина доста тъпи заключения. Бих казал че няма и 50% истина. Тия лъвове все господари...абе защо си правите такива заключения? защото лъва е царя на животните ли хехе, това няма нищо общо със зодиите. Нима другите зодии не искат да са господари, нима другите зодии необичат лукса. Айде стига с тия крайни заключения, тия сме ги чели 100 пъти и знаем че няма и 50% истина в това

Тъпо, по-тъпо, най-тъпо, статия в ДИР.

Аз съм водолей - жена. Търпелива и всеотдайна съм, но обидят ли ме - край! Животът ме научи втори шанс на никой да не давам. Изтривам телефони, имейли ...изхвърлям подаръци ... така запазвам себеуважението си, достойнството си. Връщането назад е излишно, след време пак се стига до раздяла.

И аз съм водолей но това което правиш е тъпо. Много тъпо. Преди да вземаш такива крайни решения гледай да си сигурна че са те обидили, и че не е шега например, за да не съжаляваш после за крайните си решения. Също не по малко зависи и каква е обидата, тежка, лека,в какъв смисъл и контекст е казана и т.н.

и аз сам водолеи, нито тарпелива, нито прощавам. трагвам си лесно и лесно забравям. всеки е различен, зодята е пална глупост.

Телец - абсолютно вярно - най-обидчивата зодия на света!

Телец. Пълни глупости сте написали.

А за останалите защо нищо не се казва?

Аз съм дипломатично и мнооого търпеливо водолейче, но прекипи ли ми, отсичам и раз-прас и до там.

За овена не съм съгласна, омръзне ли му една връзка, няма връщане назад, напуска фронта директно.

Не вярно, поне за рака. Аз съм рак, даже днес имам рожден ден. А пък съм си тръгвала два пъти досега. Как ли няма да стоя завинаги, ако няма за какво!

Честит рожден ден! И аз така съм осмокрачо, ама вече прехвърлих "годинометража"!

А бе принципно хем сме търпеливи, хем сме и спонтанни и раздразнителни ( това последното важи май повече за мъжете). В този ред на мисли компромиси се правят, но всичко си има мярка, както и сте отбелязала!

ЧРД, раче! Благопожелания!

Астрологията си е добре,но тия зодии не са-първо не са 12,а 13-има и змиеносец,второ-не се отчита лунния календар и източното деление на годините-животни,влиянието на асцендента -изгряващия знак в часа на раждането,и трето-ако искате да се съобразявате с астрологията-само след персонален хороскоп от професионалист

Интересно и забавно е със зодиите. Човек може да открие и вярни неща, или да повярва в нещо, дори в себе си. Аз лично обръщам внимание, впечатляват ме тези неща. Иначе съм чувал и че идеята за зодиите е тръгнала в древността с чисто забавна посока за хората, не знам, може би в началото е било забавление на богатите разбира се - все пак е свързана и с астрология.

Аз съм водолей и си тръгвам, когато връзката е изчерпана. Смелите хората си тръгват дори да няма друг насреща, а страхливците цял живот могат да си карат по инерцията и навика.

32, не разбрах дали си мъж или жена, но ти прави чест това което казваш. Адмирации! Желая ти късмет от сърце!

Кога се изчерпва връзката, след 5-тия път, след първата нощ? След изчерпване на банковата сметка? Единственото нещо, което е безкрайно е човешката глупост, ще ми станеш ли гадже, мисля, че ще си допаднем.

Сори мен, мъжко съм....

Най-големи сладури са рибоците, особено жените - повечето са големи красавици, нежни и стройни и много мили. Но не им ли обръщате достатъчно внимание ще ви сложат рогата от раз :)

тъй, тъй, точно тъй, подкрепям те! Доста истина намирам и аз в зодиите.

Много благодаря за милите думи. Точно така е :)

Бях чела някъде подробно описание на всички зодии и там пишеше, че жената Риби е мечта на всеки мъж и се редят за нея на опашка и има най-хармонична и силно сексуална връзка със скорпион. Като се замисля всички приятелки от тази зодия са големи сладурани и имат много ухажори, има си доста истина в зодиите, колкото и да не вярват някои хора. Моята най-добра приятелка също е риби и се разбираме чудесно. Поздрав за всички рибки :)))

Марая Кери? Нежна и стройна?

za cherna e stroina da, ili pone beshe kato mlada. Bg standarta 45kg s drehi ne vaji za vsi4ki

Раците са страшно мнителни и тънкообидни. Все някой им е виновен за тяхните грешки.

за тункообидни да,за мнителни нз важи повече за скорпионите както и това,че все някои друг им е виновен важи за скорпион,но за рак не-имам гадже рак,тои винаги турси вината в себе си пурво *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не знам за разделите, но хората с най-отвратителен характер, които познавам са зодия скорпион и стрелец. Бягайте надалеч от тези зодии, че бял ден няма да видите.

Какво му е на стрелеца?

Като сме тръгнали да генерализираме искам да отбележа, че по принцип на сатанистките мнението не може да се приеме за чиста монета.

Защо така? Може да не сме лесни, но сме смели, страстни и огнени натури. Аз съм скорпион, а мъжът ми стрелец. Две половини сме на едно цяло, много си приличаме и се допълваме във всяко едно отношение . Знам, че малко хора имат късмета да намерят сродната си душа и човек, с когото наистина да се допълват изцяло. Знам, че такива двойки са рядкост. А страстта помежду ни не стихва вече 8 година, сексът ни е страхотен и страстен, както в първия ден. Дай боже всеки му :))) Няма по-голямо щастие от това да срещнеш точния човек, тогава животът ти е прекрасен. Пожелавам го на всеки.

Блазе ви :) благородно ви завиждам :) такива двойки наистина са рядкост и са големи щастливци, че са се намерили. И аз съм вече 8 година с моя мъж, но страстта ни отдавна е затихнала, по-скоро едно приятелство вече ни свързва. Дано сте така винаги :)

Скорпионче, не бързай да се хвалиш с твоите 8 годинки. След 15 год. ще мислиш по друг начин, след 30 ... /като мен/ вече няма да мислиш - всеки ще си е в стаята, цари мир и разбирателство, но любов и секс отдавна няма.

Ами аз какво да кажа като съм стрелец с асцендент скорпион. Нещо май си много предубедена.

Вярно е и то за всички зодии!

Браво!Много опит има у вас!

Ама дали има акъл да стопли за какъв точно опит става въпрос!

за козирог и рак е самата истина......абе маи за всички

Bell

Само един завършен идиот вярва в астрологията.

Астрологията е въпрос на вярно четене, естествено, че завършен идиот няма как да може........

Възможно е да има нещо вярно, но моята зодия е рак, илиза, че винаги ме напускат, понеже "оставам завинаги", а това не е вярно, и на мен ми се е случвало да сложа край на връзка. "Искат да останат завинаги" звучи по-правдободобно, но това важи за всички хора, според мен.

Абсолютно вярно! Особено за Лъв и Козирог.

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!! напълно безмислено запълване си колонките от ваша страна!!!