Морската сол помага при много болести

Натуралната морска сол има лечебни свойства. Тази сол съдържа повече от 80 съставки, които имат положително въздействие върху здравето, кожата и косата.

Обратно в новината

Коментари - Морската сол помага при много болести | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Деницова пак не е прочела това, което е трябвало да редактира. Хайде да видим дали ще се съсредоточи и намери грешката.

А има ли друга сол освен морска? Каменната и тя е от вода, която някога е била море...Не е ли крайно време учените да се разберат за ползите и вредите от солта. Омръзна ми да чета колко вредна е солта. Много по-вредни са нещата в които я слагат в изобилие. Солта както и водата са източник на живот.

Иранският лекар и щатски гражданин д-р Батманжелидж съветваше в книгата си Тялото жадува за вода да се изпива ежедневно - ако човек има здрави бъбреци, обикновена ЧЕШМЯНА ВОДА по 30 мл на килограм телесно тегло, като се разтваря във всеки 2 л по 3 г ГОТВАРСКА СОЛ. Това според него подпомага организма да преодолява сам - без нужда от лекарства, голям брой състояния, погрешно определяни от съвременната медицина като болести. Понеже препоръките му бяха убедителни за мене, от пет- шест години ги изпълнявам и имам отлични резултати. Опитът ми показа, че 30 мл на килограм телесно тегло ме затрудняват, достигам ги само през лятото, а обикновено изпивам ежедневно около 20-25 мл на килограм.

Книгата "Тялото жадува за вода " е написана в началото на 90-те години. Тя може свободно да се свали (на български) от Интернет.

това е книгата с най-много полезни съвети за нашето здраве